باید یک گنجهای، کشویی، چیزی در روز مبادا داشته باشی که «چه خوبه که هست»هایت را بگذاری درون آن؛ هر از گاهی که همهی آدمها ناامیدت میکنند ، بازش کنی، نگاهش کنی، لبخندی بدود توی صورتت و با خودت زمزمه کنی : « چه خوبه که هست ... » بعد کشو را ببندی، یک نفس عمیق بکشی و برگردی به زندگی ... حالا این گنجینه و کشو بهانه است اصل اون چیزیست که حالتو خوب میکنه میتونه یه یادگاری باشه یا یه رفیق خوب ....
انداخت . . . خیالت... ز ڪـجایم... به ڪـجاها ...! #بیدل_دهلوی
چه زیباست حتی افتادن هنگامی که تو در دل من از آسمان ها سقوط کردی و افتادی در قلبم واژه ی افتادن هم با وجود تو معنا میگیرد
راستش نمی گم که همیشه آدم خوش شانسی بودم، اما برای داشتن تو بدون اغراق، بودم و هنوزم هستم! تویی که شک ندارم بودنت مثل چشمات قشنگه! بودن تو ذوق انگیز ترین چیز توی زندگی منه! من با تو حتی روز مرگی هامم دوست دارم، با تو میشه نشست و تا ساعت ها به ترک لای دیوار خندید و میدونی قشنگ ترین جاش کجاست؟ من با تو "خودمو بیشتر دوس دارم" ، خیلی بیشتر
باش! بودنت خوب است... شبیه به حس قشنگ بیدار شدن در صبح آبی و خلوت یک مزرعه ، شبیه به لذت نشستن کنار آتش ، در سرد ترین نقطه ی کوهستان ، شبیه به نوشیدن یک فنجان چای داغ ، در یک عصر سرد پاییزی ... بودنت ، با من بودنت ؛ بد جور می چسبد ...
وقتی میگویم نگرانتم سهمی از دلشوره های مرا داری وقتی ترانه ای را بلند میخوانم تو درون آن هستی آری ... تو در تک تک لحظههای من زندگی می کنی ! فرزانه