1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

گواردیولا: اتلتیک به ما درس بزرگی داد؛ماسچرانو را با هیچ کسی عوض نمی کنم

شروع موضوع توسط artia ‏1/4/12 در انجمن ورزشی

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    63
    حرفه:
    -----
    [​IMG] Pep Guardiola - Barcelona

سایت گل- بعد از برد بارسلونا مقابل اتلتیک بیلبائو، گواردیولا به تمجید از بازی خوب شاگردان مارسلو بیه لسا، مربی باتجربه اتلتیک پرداخت:« بازیکنان اتلتیک بعد از انجام یک بازی سخت و نفس گیر در آلمان و با توجه به بازی سختی که داشتند و با درنظر گرفتن سختی هایی که ما در مسیرشان قرار دادیم، به ما درس بزرگی دادند. ما از نظر تدافعی خیلی خوب بودیم، برعکس بازیهای گذشته مان.اگر از نظر تدافعی خوب بازی نمی کردیم، اوضاع برایمان پیچیده می شد. فینال جام حذفی (بین بارسلونا و اتلتیک بیلبائو)، فینال زیبایی خواهد شد . اتلتیک تو را به انتها می رساند. بازیکنان ما خیلی خسته بودند ولی بازیکنان اتلتیک به ما درس دادند که با فکر و ارزو و رویا می توان هرکاری کرد.اتلتیک در اروپا تمام حریفان را پشت سرگذاشته»​
    درجریان این دیدار پیکه به اوج روزهای فوتبالی اش بازگشته بود. گواردیولا دراین باره گفت:« من این شانس را داشتم که با بیه لسا سلام و احوال پرسی کنم و چند دقیقه ای با هم حرف زدیم. ما دلمان خیلی برای پیکه تنگ شده بود، او بعد از پشت سرگذاشتن مصدومیتهایی به روزهای اوجش بازگشته و ماسچرانو هم در بازی شنبه شب خیلی تلاش کرد و سطح او غیرقابل تصور است. »​
    این درحالی است که این روزها شایعاتی درمورد پس گرفتن مدالهای دوران فرانکو به گوش می رسد. گواردیولا دراین باره گفت:« به نظرم می رسد که هر چیزی که می توان از دوران دیکتاتوری ها حذف کرد تا از ذهن افراد پاک شود، کار خوبی است.»​
    از سوی دیگر به نظر می رسد که سسک دراوج نیست:« سسک در اوج نبود و ما نمی خواستیم تا اورا خسته کنیم چون سه شنبه شب بازی دیگری داریم.»​
    رئال در بازی با اوساسونا به برد قاطعانه ای رسید و گواردیولا دراین باره گفت:« رئالی ها من را متعجب نمی کنند. آنها در طول سال گلهای فراوانی را به ثمر رسانده اند.»​
    پپ درتمجید از ماسچرانو گفت:« تیم ما بازیکنی را خریده که من به عنوان مربی حاضر نیستم تا او را با هیچ بازیکن دیگری عوض کنم و هرگز راضی به فروشش نمی شوم. او علاوه بر اینکه انسان خوبی است، یک خرید فوق العاده و بی نظیر هم هست.»​
    بازی مقابل میلان، برای پپ بازی متفاوتی است:« تیم بیه لسا هیچ وقت دفاع نمی کند.شاید اشتباه می کنم ولی درانتظار یک بازی کاملا متفاوت مقابل میلان ، درمقایسه با بازی مقابل اتلتیک هستم.»​
    درادامه صحبتهای گواردیولا که در مارکا بازتاب یافت، این مربی جوان درمورد خطای پنالتی برروی تییو نظری نداد و گفت:« من از داوری سر در نمی آورم.»​