Getty Images سایت گل- ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید از برد 1-5 تیمش مقابل اوساسونا بسیار خوشحال بود درپایان این دیداراین مربی پرتغالی به خبرنگاران گفت:« بازی شنبه شب بازی اسانی نبود و گرانرو و آلبیول واکنش خیلی خوبی داشتند. این نتیجه تلاش تیم بود و ما خوشحالیم که این بازی بر وفق مراد ما پیش رفت، به ویژه بازی آلبیول و گرانرو که دقیقا مثل بازی خوب نوری شاهین در قبرس بود. از بازی خوبی که ارائه دادند تشکر می کنم.» مورینیو درادامه به گل زیبایی که بنزما برای رئال به ثمر رساند هم پرداخت و گفت:« اولین فرصتی که کریم و کریستیانو ساخته و پرداخته کردند، مبدل به گلی شد که از دنیای دیگری بود و خیلی تماشایی بود. تیم ما توانست تا با بازی اوساسونا تطبیق پیدا کند. ما توپ را در اختیار داشتیم و مهاجمان تیم ما، همگی به گل رسیدند.» مورینیو درادامه صحبتهایش دوباره از گرانرو تمجید کرد و گفت:« گرانرو سعی کرد تا بهترین بازیهای ترکیبی ممکن برای تیم را انجام دهد. اگر من از خدیرا تمجید می کنم، چون او بازیکن متفاوتی است که به من ویژگی ها و قابلیتهای متفاوتی را در زمین می دهد. به عنوان مثال در قبرس آلونسو بازی نکرد و من از بازی شاهین واقعا راضی بود. با وجود بازی خوب شاهین در قبرس، برای این بازی گرانرو را برگزیدم.» آقای خاص ادامه داد:« سعی می کنم تا با توجه به ویژگی های مختلف بازیکنان و مسابقات، بهترین ترکیب ممکن را برای تیم انتخاب کنم. در قبرس می دانستم که چه حریفی رو درروی ماست و شاهین را انتخاب کردم و دراین بازی گرانرو، انتخاب من بود . خوشبختانه در هر دو بار، اوضاع بر وفق مراد پیش رفته.» مورینیو در مورد برد ارزشمند مقابل اوساسونا به کیفیت بالای مهاجمان تیمش اشاره کرد و گفت:« هیچ وقت مشخص نیست که هر بازی چطور پیش می رود. می دانیم که فوتبال چگونه است و هر بازی دوئل سختی است ولی همیشه می توان بازیها را آسان تر یا سخت تر کرد.» درادامه صحبتهای مورینیو در روزنامه مارکا می خوانیم:« ما توپ را در اختیار داشتیم، به دنبال حمله کردن بودیم و از سوی دیگر اوساسونا هم به گل خودش رسید. بعد از آنکه بازی 3-1 شد، تیم توانست واکنش نشان دهد، به ثبات روانی برسد و دوباره مثل نیمه اول کنترل بازی را در دست بگیرد.»