1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مورینیو :برای همه خوشحالم به ویژه گرانرو و آلبیول؛برای هر بازی بهترین ترکیب ممکن را انتخاب می کنم

شروع موضوع توسط artia ‏1/4/12 در انجمن ورزشی

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    63
    حرفه:
    -----
    [​IMG] Getty Images

سایت گل- ژوزه مورینیو مربی پرتغالی رئال مادرید از برد 1-5 تیمش مقابل اوساسونا بسیار خوشحال بود​
    درپایان این دیداراین مربی پرتغالی به خبرنگاران گفت:« بازی شنبه شب بازی اسانی نبود و گرانرو و آلبیول واکنش خیلی خوبی داشتند. این نتیجه تلاش تیم بود و ما خوشحالیم که این بازی بر وفق مراد ما پیش رفت، به ویژه بازی آلبیول و گرانرو که دقیقا مثل بازی خوب نوری شاهین در قبرس بود. از بازی خوبی که ارائه دادند تشکر می کنم.»​
    مورینیو درادامه به گل زیبایی که بنزما برای رئال به ثمر رساند هم پرداخت و گفت:« اولین فرصتی که کریم و کریستیانو ساخته و پرداخته کردند، مبدل به گلی شد که از دنیای دیگری بود و خیلی تماشایی بود. تیم ما توانست تا با بازی اوساسونا تطبیق پیدا کند. ما توپ را در اختیار داشتیم و مهاجمان تیم ما، همگی به گل رسیدند.»​
    مورینیو درادامه صحبتهایش دوباره از گرانرو تمجید کرد و گفت:« گرانرو سعی کرد تا بهترین بازیهای ترکیبی ممکن برای تیم را انجام دهد. اگر من از خدیرا تمجید می کنم، چون او بازیکن متفاوتی است که به من ویژگی ها و قابلیتهای متفاوتی را در زمین می دهد. به عنوان مثال در قبرس آلونسو بازی نکرد و من از بازی شاهین واقعا راضی بود. با وجود بازی خوب شاهین در قبرس، برای این بازی گرانرو را برگزیدم.»​
    آقای خاص ادامه داد:« سعی می کنم تا با توجه به ویژگی های مختلف بازیکنان و مسابقات، بهترین ترکیب ممکن را برای تیم انتخاب کنم. در قبرس می دانستم که چه حریفی رو درروی ماست و شاهین را انتخاب کردم و دراین بازی گرانرو، انتخاب من بود . خوشبختانه در هر دو بار، اوضاع بر وفق مراد پیش رفته.»​
    مورینیو در مورد برد ارزشمند مقابل اوساسونا به کیفیت بالای مهاجمان تیمش اشاره کرد و گفت:« هیچ وقت مشخص نیست که هر بازی چطور پیش می رود. می دانیم که فوتبال چگونه است و هر بازی دوئل سختی است ولی همیشه می توان بازیها را آسان تر یا سخت تر کرد.»​
    درادامه صحبتهای مورینیو در روزنامه مارکا می خوانیم:« ما توپ را در اختیار داشتیم، به دنبال حمله کردن بودیم و از سوی دیگر اوساسونا هم به گل خودش رسید. بعد از آنکه بازی 3-1 شد، تیم توانست واکنش نشان دهد، به ثبات روانی برسد و دوباره مثل نیمه اول کنترل بازی را در دست بگیرد.»