سلام به همتون که دلاتون از رنگ و ریا بدوره و برای بقیه هم دعا میکنین . سیزده بدر یادتون نره . کیف کنین .برقصین . بخورین . بگردین . ولی جون هر کی دوست دارین سربه سر هم نذارین وبه طبیعت اسیب نرسونین آهای بچه های تاپ فروم سیزدتون بدر دشمناتون در به در رفقاتون گل به سر گرفتاریاتون زود بدر خوشیهاتون هزار برابر سیزده تون مبارک
پاسخ : دوازده + یک تون مبارک اومدم خونه یه سر بزنم و برم بقیه اش رو در کنم. آخ که تا الان خیلی خوش گذشته. تا 2 و سه شب فعلا بای.
پاسخ : دوازده + یک تون مبارک تعطیلاتم تموم شد دوباره از فردا گرفتاریه ما شروع شد منم تبریک میگم:ghalb:
پاسخ : دوازده + یک تون مبارک خب سلام. حالتون احوالتون. به دلیل سرمای یخ بندون هوا (حتی کنار آتیش هم سرما حس میشد) دیگه نشد بمونیم و زودتر اومدیم. کلی خوش گذشت عمرا ماله هیچ کدومتون به جذابیت ماله من برسه!!!!!!!!!!!! به زودی تاپیک رو میزنم تا خاطرات 13تون رو بگید.
پاسخ : دوازده + یک تون مبارک دوستان 13 بدرتون مبارک. واسه ما که خیلی خوش گذشت تا ساعت 10 شب بزن و بکوب بود. :happy0199:
پاسخ : دوازده + یک تون مبارک 15 دقیقه هم ازسیزده به درگذشت ورفتیم تو 14فروردین ممنون ازهمه کسانی که تو این تاپیک شرکت کردن می بینین انگارهمین یک دقیقه پیش بود که من این تاپیک وبازکردم تویه چشم به هم زدن شد 14فروردین به همین سادگی!.