اس ام اس مخصوص چهارشنبه سوری اخر سال شده چهر شنبه سوری اومده ..یه عالمه اس ام اس اماده کردیم واسه دوست داران ال ایکس ال مواظب خودتون باشید و از چهارشنبه اخر سال با احتیاط کامل لذت ببرید چهار شنبه سوریه نیا پایین می سوزی . . . . . چیه؟ توقع داشتی اینجا آتیش باشه بسوزی؟؟ ********* چهارشنبه سوری نزدیکه.یه وقت نری از رو آتیش بپری. . . آخه تجربه ثابت کرده اگه جیگر بره رو آتیش کباب میشه *********** سلام چهارشنبه سوری جایی قرار نذاری کار واجب باهات دارم آحه آتیش کم داریم آتیش پاره *********** چهارشنبه سوری هر آتیشی که دیدی به یاد قلب منم باش آخه از دوریت بدجوری آتیش گرفته ******** چهارشنبه ای که میاد…. با یاد سرخی گونه هات.. درخشش چشمات .. سوزانندگی لبهات.. داغی عشقت از رو آتیش میپرم دوستت دارم آتیش پاره ********* تام کروز ، نیکلاس کیج ، جنیفر لوپز ، رابرت دنیرو ، یانی ، دیووید کاپرفیلد ، آنتونی رابیز ، خود من و بقیه ی ستارگان جهان ازت خواهش میکنیم چهارشنبه سوری مواظب خودت باشی ********* چهار شنبه سوریه نیا پایین می سوزی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . چیه؟حیف که دلم نیومد .والا این پایین یه کپسولی میترکاندم تا دیگه به حرف کنی ******** سلام چهارشنبه سوری جایی قرار نذاری کار واجب باهات دارم . . . . . . . آتیش پاره ******** دوستت دارم آتیش پاره چهارشنبه سوری مبارک ******** …………a$$……………s$ …………f$$$’…………s$$ …………s$$$³´…….,..s$$³ ……….h$$$$³…….s$’…$$³ ………i$$$$$…….s$³….³$ …..$…n$$$$$s…..s$³…..³, ….s$…’³$$$$$$@…$$$ ….$$….³$$$$$$۴…³$$s …³$…..³$$$$$$$u..s$$$….s´ …`$$…..³$$$$$$$.$$$$…s³ ….³$$s….³$$$$$$s$$$³..s$’ …..³$$s….$$$$$s$$$$’..s$$ ..`s…$$$$…s$$$$$$$$³..s$$³..s …$$.s$$$$..s$$$$$$$$$$$$$$³..s$ .s$.s$$$$s$$$$$$$$$$$$$$$$.s$$ ..s$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$³ .s$$$ssss$$$$$$$$$$$$$ssss$$$$$´ $$s§§§§§§§§§s$$$$$$s§§§§§§§§§s$, ³§§§§§§§§§§§§§§s$s§§§§§§§§§§§§§s ³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§ ..§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§³ ..³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§³ …³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§³ …..³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§³ …….³§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§³ ………..³§§§§§§§§§§§§§§§³ …………..³§§§§§§§§§§§³ ……………….³§§§§§³ ………………….³§³ ******** ******** چهار شنبه سوری روز ملی مبارزه با آرامش اعصاب بر شما ترقه بازان گرامی مبارک باد. . . . ستاد روانی شدگان چهار شنبه اخر سال ******** چهارشنبه سوری هر آتیشی که دیدی به یاد قلب منم باش آخه از دوریت بدجوری آتیش گرفته ********