Getty Images سایت گل- ماسیمیلیانو الگری مربی میلان در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ نگرانی ای درمورد بازگشت سیلویو برلوسکونی به باشگاه ندارد روز پنجشنبه اعلام شد که برلوسکونی 75 ساله،رئیس افتخاری باشگاه میلان شده و این درحالی است به او در سال 2008 و بعد از انتصاب به سمت نخست وزیری ایتالیا ، مجبور به ترک پست خود در باشگاه میلان شده بود این درحالی است که رسانه های مختلف ایتالیایی در گزارشهایشان به این نکته اشاره کرده که اند که بازگشت برلوسکونی ممکن است مشکلاتی را دراین باشگاه به همراه داشته باشد . اما الگری ترجیح می دهد تا وارد چنین بحث هایی نشود. مربی باتجربه میلان روز جمعه به خبرنگاران گفت:« هیچ مشکلی بین من و برلوسکونی وجود ندارد.این طبیعی است که مالک باشگاه و مربی تیم باهم جر و بحث هایی داشته باشند ولی من هرهفته با برلوسکونی صحبت می کنم و او از عملکرد تیم در رقابتهای سری آ و لیگ قهرمانان اروپا راضی است.» مربی میلان ادامه داد:« من راجع به بازیها با برلوسکونی صحبت می کنم. درمورد بازیکنان به او توضیح می دهم و او هم نظراتش را می گوید. من روز پنجشنبه هم با برلوسکونی صحبت کردم. این کاری است که ما در طول این دو سال انجام می دهیم.» الگری در فصل اول حضورش روی نیمکت مربیگری میلان این تیم را به قهرمانی در سری آ رساند و این تیم دراین فصل هم صدرنشین لیگ ایتالیاست.