1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

الگری:مشکلی با بازگشت برلوسکونی به میلان ندارم؛ جروبحث مربی و رئیس باشگاه طبیعی است

شروع موضوع توسط artia ‏31/3/12 در انجمن ورزشی

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    63
    حرفه:
    -----
    [​IMG] Getty Images

سایت گل- ماسیمیلیانو الگری مربی میلان در صحبتهایی اعلام کرد که هیچ نگرانی ای درمورد بازگشت سیلویو برلوسکونی به باشگاه ندارد​
    روز پنجشنبه اعلام شد که برلوسکونی 75 ساله،رئیس افتخاری باشگاه میلان شده و این درحالی است به او در سال 2008 و بعد از انتصاب به سمت نخست وزیری ایتالیا ، مجبور به ترک پست خود در باشگاه میلان شده بود​
    این درحالی است که رسانه های مختلف ایتالیایی در گزارشهایشان به این نکته اشاره کرده که اند که بازگشت برلوسکونی ممکن است مشکلاتی را دراین باشگاه به همراه داشته باشد .​
    اما الگری ترجیح می دهد تا وارد چنین بحث هایی نشود. مربی باتجربه میلان روز جمعه به خبرنگاران گفت:« هیچ مشکلی بین من و برلوسکونی وجود ندارد.این طبیعی است که مالک باشگاه و مربی تیم باهم جر و بحث هایی داشته باشند ولی من هرهفته با برلوسکونی صحبت می کنم و او از عملکرد تیم در رقابتهای سری آ و لیگ قهرمانان اروپا راضی است.»​
    مربی میلان ادامه داد:« من راجع به بازیها با برلوسکونی صحبت می کنم. درمورد بازیکنان به او توضیح می دهم و او هم نظراتش را می گوید. من روز پنجشنبه هم با برلوسکونی صحبت کردم. این کاری است که ما در طول این دو سال انجام می دهیم.»​
    الگری در فصل اول حضورش روی نیمکت مربیگری میلان این تیم را به قهرمانی در سری آ رساند و این تیم دراین فصل هم صدرنشین لیگ ایتالیاست.

یک شخص از این تشکر کرد.