koleli سایت گل- حمید کللی فر در بوشهر از اعتبار خاصی برخوردار است. او شاهین را به لیگ برتر آورد و بعد از 5 هفته از این تیم کنار گذاشته شد. هفته چهارم بازی های لیگ نهم بود که وی در کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد« شاهین صاحب ندارد» و هفته بعد حکم اخراجش را صادر کردند. او حالا از اوضاع حاکم بر شاهین سخت شاکی است. وی به سایت گل می گوید« نمی دانم چه باید بگویم. بازی هایی که از شاهین می بینیم دل هر بوشهری را به درد می آورد. نمی دانم آنهایی که روزی من گفتم تیم صاحب ندارد و یقه ام را گرفتند که ما صاحب شاهین هستیم امروز کجا هستند.امروز همه فهمیده اند که این تیم صاحب ندارد وبه همبن دلیل هر جور خواستند برایش ساز کوک می کنند. آقای گزی و آقای محمدی که فقط دلخوش هستید که بگویید منصبی در باشگاه دارید با شاهین چه کرده اید که مقابل فجر سپاسی از نیمه خودی خارج نمی شود؟ چرا فقط در مواقع برد پیداتان می شود و کسی در زمان ناکامی نیست که پاسخگوی هواداران باشد.چرا بعد از کنار گذاشتن رضوی نتوانسته اید مدیریت کنید وهر سال تیم را به قهقرا برده اید؟» این آغاز درد دل های سرمربی فعلی اتکای گرگان است و او ادامه می دهد« حمید درخشان چرا همه چیز را به پول ربط می دهد؟ تیمی که با مهره های اسمی بسته شده چه حاصلی داشته وچه نتایجی کسب کرده است؟ با این روند چه ایستگاهی انتظار شاهین را می کشد؟ متاسفم که سرمربی تیم در این شرایط که باید به تیمش روحیه بدهد اینگونه موج منفی می دهد و همه چیز را به مدیریت ضعیف باشگاه مرتبط می داند.او اوضاع را دیده و برگشته اما جوری حرف می زند و منت بر سر بوشهری ها می گذارد که انگار مجانی کار می کند.او چند صد میلیون گرفته و هرچه طلب هم دارد بالاخره می گیرد اما چه کاری برای شاهین کرده؟ به نظر من اگر رضا بازیاری و اصغر کامیاب تیم را هدایت می کردند و یک مشت بازیکن بومی داشتند بدتر از این نتیجه نمی گرفتند اما در این استان غیربومی ها بت هستند و خودی ها را کوچک می دانند. به همین دلیل هم حقمان است که هر کس هر جور خواست با ما برخورد کند.. من نمی دانم از نظر فنی در تیم چه می گذرد ونمی توانم در این باره اظهار نظر کنم اما سئوالم این است که چرا سرمربی در این بازی حساس از روی نیمکت بلند نمی شود و دستیارش را کنار زمین می فرستد؟چرا یک حمله روی دروازه حریف نداریم؟ تجارب درخشان قرار است کجا به کار بیاید؟ خروج تیم از بحران وظیفه کیست؟ آیا وضع مالی شاهین از ملوان بدتر است؟ آیا بازیکنانش از صبای قم کمتر هستند؟ بهانه نیاورید و از واقعیت فرار نکنید. این تیمی است که خودتان در تهران بسته اید ودر قبال مردم بوشهر تعهد دارید.» کللی فر از نحوه مدیریت باشگاه هم انتقاد می کند« آنهایی که خود را مالک باشگاه می دانند به صرف اینکه قرار است کسی پول بدهد وهزینه ها را بپردازد تیم را دربست در اختیارش قرار می دهند. این تیم ملک شخصی کسی نیست وامانت مردم بوشهر است که به تهران برده شد وبا وضعی یارگیری کرد که همه می دانیم چگونه بود. بازیکن 850 میلیونی اش با همتای 200میلیونی اش چه فرقی دارد؟ چه بلایی بر سر این تیم آورده اید؟ این تیم اگر به دسته اول برود با این همه حجم بالای بدهی ها چه سرنوشتی دارد؟ فقط برای خودنمایی دنبال اسم ها رفتید و دوسال با اسم ها زندگی کردید اما فراموش نکنید که اسکلت تیمتان همانی است که سال اول بستیم و بازیکنش 60 میلیونی بود وشماها 600میلیونی شان کردید. من مانده ام چرا رسانه ها سکوت کرده اند و به جز یکی دو نفر از قلمزنان، بقیه کلامی از خیانت هایی که در شاهین شده و می شود بر زبان نمی آورند. همه منتظرند تیم بیافتد بعد حرف بزنند؟ اگر دلسوز هستید کاستی ها را الان بگویید.من دلم به درد آمده ونمی توانم حقارت نماینده استانم را ببینم. مدیر پشت مدیر و مربی پشت مربی عوض کردید اما نتیجه اش روز به روز بدتر شدن بود.تا کی باید آدم هایی که مدیریت بلد نیستند وتنها دنبال خودنمایی و منافع شخصی هستند تصمیم بگیرند؟» سرمربی سابق گل گهر سیرجان تصریح کرد« خیالتان راحت. این حرفها را که می زنم فقط از سر دلسوزی است. نگویید فلانی می خواهد برگردد.نه؛ ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش، بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش. اگر بنا به خدمت بود من با صعود تیم دینم را ادا کرده ام . اینها را می گویم تا هواداران فریب برخی بازی ها را نخورند. مشکل این تیم بی پولی نیست. ضعف مدیریت است. در این استان می شود هر سال 4میلیارد برای شاهین جور کرد وبا 4 میلیارد می توان تیمی بست که مدعی باشد وکمترین حاشیه را داشته باشد اما آقایان عشق شهرت برای اینکه کنار چهره های صاحب نام فوتبال عکس بگیرند وخود را مهم جلوه بدهند پای اسمی هایی را به شاهین بازکردند که تیم را به نابودی کشانده اند.این فقط یک بخش کوچکی از حرفهای من است ولازم باشد در آینده و با تعیین تکلیف تیم همه آنچه را باید بگویم خواهم گفت.» او در پایان اظهار داشت« شاهین 6 بازی سخت دارد ولی بقایش ناممکن نیست. تجارب بازیکنان و سرمربی باید اینجا به کار بیاید. اگر از درون تیم موج منفی ایجاد نشود می توان در لیگ ماند. همین بازیکنان دو فصل گذشته با جان و دل کار کرده اند وحالا 6 تا 90 دقیقه باید مردانه جنگید. طلب ها بالاخره پرداخت می شود ولی اگر تیم افتاد دیگر بالا نمی آید.بیایید مرد ومردانه بازی کنید. این همان تیمی است که 90 دقیقه اشک استقلال را در آزادی در آورده بود اما حالا مقابل فجر یک توپ هم به محوطه جریمه حریف نمی رساند. اگر واقعا می خواهید عشق و تعصب تان را به مردم بوشهر ثابت کنید الان باید آن را نشان دهید. بی پولی فقط مختص شاهین نیست واتفاقا شاهین از خیلی از تیم ها بیشتر هم پول داده. این ها را سرپوشی برای ضعف های فنی خود قرار ندهید و به بقای تیم فکر کنید.»