Carles Puyol - Barcelona سایت گل- کارلس پویول کاپیتان باتجربه بارسلونا از عملکرد یوهان اریکسون، داور دیدار 4شنبه شب دو تیم بارسلونا و میلان که با تساوی بدون گل دو تیم در سن سیرو به اتمام رسید، راضی نبود در دقیقه 77 این بازی بود که جمال مصباح، مدافع میلان، در داخل محوطه جریمه روسونری پیراهن پویول را کشید ولی داور این صحنه را پنالتی اعلام نکرد بازیکنان بارسلونا معتقد بودند که داور باید به خاطر خطای آبیاتی برروی الکسیس سانچس هم پنالتی دیگری برای تیمشان اعلام می کرده و در پایان این دیدار، پویول نارضایتی اش را از عملکرد تیم داوری ابراز کرد. پویول در پایان مسابقه به آ.اس گفت:« همه دیدند که چه اتفاق افتاد. من تلاش می کردم تا با سر به توپ ضربه بزنم ولی پیراهنم کشیده شد. داور نمی خواست به نفع ما یک پنالتی اعلام کند و من این صحنه را روی مانیتورهای بزرگ ورزشگاه هم دیدم.» مدافع باتجربه بارسا ادامه داد:« ولی ما نباید به دنبال بهانه باشیم و باید بازی کنیم. کار داوری کار خیلی سختی است. ما بازی خوبی را انجام دادیم و گل تنها چیزی بود که در دستیابی به آن ناکام ماندیم.» ویکتور والدس، دروازه بان بارسا هم ناامیدی اش را ازنبود استانداردهای داوری ابراز کرد و گفت:« این اتفاق بارها رخ داده و از این بابت خسته شده ایم. ما باید صحنه آهسته این برخورد را ببینیم ولی از آنجایی که من ایستاده بودم، نمی شد دید که آیا پنالتی بوده یانه.» والدس درادامه به این نکته اشاره کرد که تیمش باید برای بازی برگشت درنوکمپ پیشرفت کند و گفت:« همیشه مهم است که در خارج از خانه به گل برسی. ما این کار را نکردیم و الان باید برای بازی برگشت به شدت تلاش کنیم، به ویژه برروی عملکرد خط دفاعی مان. همان طور که گواردیولا گفته، اگر ما با 9 مهاجم بازی کنیم، به پیروزی می رسیم؛ ما باید ببریم.»