Getty سایت گل- ایوان یووانوویچ، سرمربی آپوئل اعلام کرد بعد از پیروزی 3-0 رئال مقابل تیمش در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ، صعود تیم مادریدی به نیمه نهایی را باید قطعی دانست. تیم قبرسی تا دقیقه 74 اجازه نداد دروازه اش توسط شاگردان مورینیو باز شود اما در 16 دقیقه پایانی گل های بنزما (2 بار) و کاکا، پیروزی پرگل میهمان را رقم زد. یووانوویچ از نتیجه نهایی ناراضی نیست و تیم حریف را مورد ستایش قرار داد. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نتیجه عادلانه بود. ما تلاش کردیم آنها را متوقف کنیم اما آنها در دقایق پایانی ضرباهنگ شان را به دست آوردند و ما نتوانستیم مانع گلزنی آنها شویم." رئال به نیمه نهایی رسیده است؛ در این تردیدی نیستو من حتی فکر می کنم آنها به فینال خواهند رسید و امیدوارم بتوانند قهرمان شوند. بازی کردن مقابل تیمی مانند رئال بسیار افتخار آمیز است. ما به چشم دیدیم که آنها چه تیم باکیفیتی هستند. می توان گفت که این دیدار نقطه اوج فصلی فوق العاده ای است که ما در حال پشت سر گذاشتن هستیم. بازیکنان من در این رقابت ها فوق العاده ظاهر شدند و در مقابل تیمی مانند رئال نیز بسیار خوب بازی کردند." این مربی صربستانی در مورد دیدار برگشت در سانتیاگو برنابئو گفت:" دیدار برگشت دشوارتر خواهد بود. ما باید تلاش کنیم تا به بهترین شکل ممکن از رقابت ها حذف شویم. نتایج ما در این دیدار برای همیشه نه تنها در تاریخ باشگاه که در تاریخ فوتبال قبرس باقی خواهد ماند. بودن در این رقابت ها و بازی کردن در این مرحله بسیار باارزش بود اما هنوز دیدارهای زیادی از لیگ داخلی باقی مانده و ما هنوز این فرصت را داریم که بار دیگر در این رقابت ها قهرمان شویم."