طـــــــــــــرح اندامم تو را مصــــــــــــــلوب میکرد چرا که من قدیســــــــــــــــه ای بودم در عشــــــــــ ق تو و شیفته ات میکردم هر آن لحـــــــــــــــظه که بر من مینگریستی تو باز خـــــــــــــــــواهی گشت چون منی نخواهی یافت تا همیشــــــــــ ه.
پاسخ : ★ღ☆ بــ ـــــه عـشـقـت بــگـــو ...★ღ☆ دل من دست خودم نیست ، دگر آسمان راه دگر نیست ، دگر کسی از دور چه خوش گفت به من این بهارم که دگر نیست ، دگر
پاسخ : ★ღ☆ بــ ـــــه عـشـقـت بــگـــو ...★ღ☆ همه چیز را از دست داده ام! حالا بی پرواتر شعر برایت می خوانم به اسم ِ تو ... ... برای خودم !
پاسخ : ★ღ☆ بــ ـــــه عـشـقـت بــگـــو ...★ღ☆ حتی بگذار آفتاب نیز بر نیاید به خاطر ِ فردای ما اگر بر ماش منتی ست ؛ چرا که عشق خود فرداست خود همیشه است.
پاسخ : ★ღ☆ بــ ـــــه عـشـقـت بــگـــو ...★ღ☆ فراموش می کنم فراموش می کنم تقدیزی را که با تو رقم خورده شد فراموش می کنم لحظاتی را که با تو سپری شد فراموش می کنم نفسی را که با نفس تو هماهنگ شد فراموش می کنم دلی را که برای وداع تو ترک خورده شد فراموش می کنم اشکی را که برای انتظار تو جاری شد فراموش می کنم رویاهایی که با تو پروزانده شد فراموش می کنم ارزوهایی که با وجود تو محقق شد فراموش می کنم خونی که با نبض تو در رگ هایم جاری شد فراموش می کنم فراموش می کنم زندگی! دوست! تو.... همه چیز را فراموش می کنم من می توانـــــــــــــــــــــ ــــــــــــم...
پاسخ : ★ღ☆ بــ ـــــه عـشـقـت بــگـــو ...★ღ☆ گریه را اگر می شد کُشت می کشتم که تو آنقدر نخندی به چشمان خیس من ! و من نکوبم سرم را به دیوار سادگی مُدام که چرا عاشقت شدم ..
پاسخ : ★ღ☆ بــ ـــــه عـشـقـت بــگـــو ...★ღ☆ گریه را میتوانستی بکشی.. اما نکشتی تا خنده های از گریه تلخ ترم را به نظاره بنشینی... و بگویم که: تو عاشق من نشده بودی... عاشق همان دیواری شده بودی که در آغوشش کشیده ای!!!!!
پاسخ : ★ღ☆ بــ ـــــه عـشـقـت بــگـــو ...★ღ☆ نه تلخــــــم نه شیریـــــن مزه بی تفاوتی می دهــــم... این روزها جنس حالم زیاد مرغوب نیست
پاسخ : ★ღ☆ بــ ـــــه عـشـقـت بــگـــو ...★ღ☆ بی تفاوت که باشی و بگذری از حال دل تنگ بهتر است جنس حالت بود از آهن و سنگ.. شعر از: خودم
پاسخ : ★ღ☆ بــ ـــــه عـشـقـت بــگـــو ...★ღ☆ آرام باش عزیز من آرام باش دوباره سر از آب بیرون می آوریم و تلألو آفتاب را می بینیم زیر بوته ای از برف که این دفعه درست از جایی که تو دوست داری، طالع می شود