1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

میزگرد دینی : آیا در عصر کنونی حجاب ضرورتی هم دارد؟

شروع موضوع توسط anika ‏20/3/12 در انجمن محفل تاپ فرومی ها

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانش اموز
    ویرایش مدیریت :

با سلام به دوستان عزیز....

عزیزان همین جا میگم تا همه بخوانند ؛ این مورد تنها قانون میز گرد ماست

هیچ کس حق ندارد به دیگری توهین کند.

و اگر ما شاهد این گونه موارد باشیم با قاطعیت با فرد خاطی مقابله خواهیم کرد.

========================================================================

صحبت از دوستی دیگر...

با سلام

از دوستم در مورد حجاب مطلبی رو شنیدم مبنی بر اینکه لزوم داشتن حجاب اسلامی در زمان پیامبر یا لااقل در بین عربها که چشم چرانی بیشتر رواج داره، بیشتر احساس می شد و الان با وجود عادی شدن خیلی موارد از جمله حضور کامل خانمها در جامعه، دیگه الزامی برای داشتن حجاب اسلامی نیست .

من سعی کردم در حد توانم براش از لزوم داشتن حجاب بگم. احساس می کنم موارد دیگه ای رو هم می شه عنوان کرد که به ذهن من نرسیده.

سلام ؛ ممنون از حضور شما

تا انسان، انسان هست شهوت و شیطان و نفس انسان هم هستند و او را تنها نخواهند گذاشت؛

در این برهه از زمان نه تنها چیزی عادی نشده بلکه شاید بدتر هم شده باشد با وجود شگردهای جدید و جذاب شیطان برای جذب جنس مخالف و ایجاد فحشا.

اندکی تامل در آمار های روابط نامشروع جنسی و بی اخلاقی ها نه تنها در کشورهای غربی بلکه در کشور اسلامی ما نیز از اهمیت بیش از پیش حجاب و عفاف و حیا پرده بر می دارد.

آیا در عصر کنونی حجاب لزومی دارد یا خیر؟

نظر شما چیست؟

بچه ها خواهش میکنم نظرتونو محترمانه بیان کنید.
    (چون امیدوارم این موضوع حذف نشه)

30 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. پاسخ : ایا حجاب ضرورتی هم دارد؟؟؟

بسمه تعالی

این نظر اولیه من نسبت به حجاب است

همه میدونند که حجاب مختص خانما نیست و آقایون هم موظفند حجاب و پوشش مناسب خودشونو داشته باشن

ولی چون خانما خیلی حساس تر نسبت به آقایون هستن باید توجه بیشتری نسبت به این مهم داشته باشند

با چند توصیه و نکته شروع میکنم . . .

حجاب( مخصوصا چادر ) برای خانم مثل صدف هست برای مروارید___خواهرا بخدا شما از مروارید هم با ارزش ترید پس این هاله اطرفتون( صدفه رو میگم--چادر حوشگله ) قدرشو بدونید((.چه ایران اسلامی چه خارج))

خواهر های عزیز خانمای محترم بخدا حیف شما نیست که با بدحجابی بیایید خانم فاطمه زهرا رنج بدید و با آبروی این شخصیت بازی کنید!!!!!! حیف نیست ایشون شمارو نیگاه نکنه..............!!!

ببینید من ماستی دوغی فکر نمیکنم.............

چون نمیخام ارسالم طولانی بشه از خواهرا و برادرام و یا رفیق های اجتماعی ام خواهش میکنم به این سوال جواب بدن ::::

اگه خانمی متین باشه... با حجاب کامل اسلامی(چادر ) باشه.... جلف بازی یا خودنمایی در نیاره... سرش پایین باشه جلب توجه نکنه...نیگاهش رو از نامحرم بپوشونه..به معنای واقعی خانم به تمام معنا باشه...

آیا یه آقای شیر پاک نخورده اون مدلی ای میتونه به خودش اجازه بده دنبال چنین فردی باشه و براش مزاحمت ایجاد کنه؟؟؟ یا نظر بدی نسبت به ایشون داشته باشه؟؟؟ حرمت این خانم چه انداره هست؟؟؟ همچین فردی از نظر شما چی کم داره؟؟

به خانم های محترم بر نخوره برای اقایان جلف هم برنامه داریم

10 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. Neghab_Dar Forever مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Thinker
    پاسخ : ایا حجاب ضرورتی هم دارد؟؟؟

برای کامل شدن سخنان ایمان جان

آیت الله بهجت می فرمایند :

چادر حجاب پسندیده است.

4. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    سینما
    پاسخ : میزگرد دینی : آیا حجاب ضرورتی هم دارد؟

من مي گم مردم ايران ظرفيتشو ندارن...جنبه ي كافيشو ندارن
    بچه ها مي دونن....من آمريكا بودم و مي ديدم زناي اونجا با چه لباس هايي ميان بيرون ولي هيشكيييي يه نگاه بد بهشون نمي كنه..چرا؟ چون جنبشو دارن
    متاسفانه اينجا يا اكثر مردم يا خيلي خيلي حجاب مي گيرن يا خيلي خيلي بي حجابن...
    بابا دختره هفت قلم آرايش مي كنه بره بيرون 2 تيكه لباس بخره..چقدرم پسرا بهش تيكه ميندازن..
    ولي اونور...به قول همينا فرهنگ كثيف غرب...دخترا حجاب ندارن ولي يه قلمم آرايش نمي كنن..فقط مهمونيا...هيچ پسري يا مردي هم هيز بازي در نمياره
    در كل اينجا ايرانه..يه گربه ي 7 هزار ساله.....بقيشم همه بلدن ديگه..

5. پاسخ : میزگرد دینی : آیا حجاب ضرورتی هم دارد؟

Hidden محترم کاش یک نیگاهی به آمار بچه های نامشروع و روابط نامشروع اونجا هم میکردی!!!!!!!!!

دوست عزیز ...تا حالا متوجه شدی وقتی یکی زیاد دروغ میگه یعد از یک مدتی واسش طبیعی میشه ...اونجا هم همینطوریه اینقدر بی بندباری و فحشا و مخصوصا بی حجابی و برهنگی گسترش پیدا کرده که دیگه مردم بی تفاوت شدن

در ضمن مردم مستقر در سرزمین این گربه چندین هزار ساله دارای تمدن هستن حالا یک چند نفری نخاله بازی در میارن نباید به پای همگی نوشت(( از قدیم گفتن هر مسجدی دستشویی اش رو هم داره دیگه))
    :love0041::love0041::love0041:

9 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانش اموز

توکشورهای خارج که خانوما هیچ حجابی ندارندوبادامن های کوتاه بیرون میان بیشتر در معرض خطر هستند . توی کره ماچقدر خبر راجع تجاوز سربازان امریکایی به دختران کره داریم(توخیابون) پس نتیجه میگیریم که فقط نگاه شرط نیست فساد ازهر نظر دراین کشور ها رواج داره.اصلا اگه بحث جنبه بود که خدا همه انسان هارو موظف به حجاب داشتن نمیکرد چه مرد وچه زن.

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  7. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانش اموز
    پاسخ : ایا حجاب ضرورتی هم دارد؟؟؟

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  8. Neghab_Dar Forever مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Thinker

[WARN]
    ایمان جان
    مواردی رو که پر رنگ کردم.
    با قانون میز گرد نمی خونه لطفا اینگونه ننویس.
    [/WARN]

من نیز چک کردم ، بیشتر بچه ها از سفر برگشته اند ، پس تاپیک باز شد.

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  9. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانش اموز
    پاسخ : میزگرد دینی : آیا در عصر کنونی حجاب ضرورتی هم دارد؟

1.یکی از اصحاب پیامبر می‌گوید روزی نشسته بودم و لباسم کنار رفت و ران پایم پیدا شد. پیامبر که در حال عبور بودند، به من گفتند: ران خود را بپوشان که جزء عورت است.( مسند احمد )(قابل توجه برخی آقایان)
    2. حضرت موسی(علیه‌السلام) آن‌قدر بر پوشیدگی خود محافظت می‌کرد که مردم می‌پنداشتند وی بیماری جسمانی دارد. رسول خدا(صلی‌الله‌علیه‌وآله) درباره‌ی او می‌فرمود: همانا موسی مردی باحیا و پوشیده بود که به دلیل حیایش، هیچ نقطه از بدن وی دیده نشد و لذا هنگامی که می‌خواست وارد آب شود تا بدنش وارد آب نمی‌شد، لباس خود را بیرون نمی‌آورد؛ در حالی که بنی‌اسرائیل حیا نمی‌کردند و در برابر هم برای شستشو برهنه می‌شدند و به یکدیگر نگاه می‌کردند.

3. پیامبر اکرم(صلی‌الله‌علیه‌وآله) هم هرگاه می‌خواستند غسل کنند، کسی به‌وسیله‌ی پرده ایشان را مستور می‌ساخت.

4. امام صادق(علیه‌السلام) پوشیدگی شدید لقمان را از علل حکیم شدن وی می‌دانند. (قابل توجه کسانی که می گویند پوشش فقط برای زن است)

5. پیامبر روزی یکی از کارگران خود را دید که در فضای باز غسل می‌کند. به وی فرمود: نمی‌بینم از خدایت شرم کرده باشی! مزدت را بگیر ما نیازی به تو نداریم.( المصنف )

بچه ها از این که تایپیک باز شد خوشحالم .این احادیث هم اینجا نوشتم تا خدایی نکرده یه وقت کسی فکر نکنه این تایپیک فقط مخصوص خانم هاست:smilingsmiley::love0041:

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  10. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170
    پاسخ : میزگرد دینی : آیا در عصر کنونی حجاب ضرورتی هم دارد؟

سلام تاپیک جالبی بود ممنون ازهمتون اما هیچ کدوم نگفتین ازکجاباید شروع کنیم به طورمثال من نوعی می خوام حجاب ورعایت کنم اما جوخانواده ما نمی زاره که رعایت کنم وباید با پدرومادرم روبه رو بشم نمی گم اونا مقید نیستن اما گام اول من دراین راه جروبحث با اوناست واون زمانی محقق می شه که من اطلاعات کافی داشته باشم وبتونم اونا رومتقاعد کنم که متاسفانه الان اون اطلاعات لازمه رو ندارم پس شماها کمکم کنید

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.