فردا ( 1فرودرین ) تولد علی (l3x)@ رو به همه تاپ فرومی ها و خود علی جان تبریک میگم... اینم بگم یکی ازدوستای بسیارخوب من تو تاپ فروم هست يکـــ تکهــ بلور از جنســـ حضور يکــ ياســـ سپيد از رنگـــ اميد با هرچيـــ وفاستـــ از سويــــ خــ ـ ـدا همهـــ تقديمـــ تو باد مبارک مبارک تولدت مبارک بیا شمعارو فوت کن تا صد سال زنده باشی تولد تولد تولدت مبارک
پاسخ : تولدت مبارک علی جان ... l3x@ عزیز تولدت مبارک ایشالا موفق باشی عجب روزیه ها :love0038::love0038::love0038:
پاسخ : تولدت مبارک علی جان ... l3x@ عزیز تبریک دست خالی مرا با سخاوت بی حدت بپذیر . تولدت مبارک علي جان !:gol2:
پاسخ : تولدت مبارک علی جان ... l3x@ عزیز پرستو :ghalb: داش امیر مرسی داداش:love0038: فریبا جان از توام ممنونم مرسی:love0041:
پاسخ : تولدت مبارک علی جان ... l3x@ عزیز Flying papers, multi colours of balloon,delicated blossom, fantastic people, love and laughter.What it describes? HAPPY BIRTHDAY.? ---------------------------------------------------How do you expect me to remember your birthday, when you never look any older? [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]نوشته هایم پرواز میکنند.[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif] بادبادک ها در این روز رنگی میشود. گل ها شکوفه می دهند. مردم خارق العاده میشوند. همه چیز همراه با عشق و لبخند می شود. این ها توصیف چه روزی است؟ تولدت مبارک داداش علی گل[/FONT]چطور از من انتظار داری تولدت رو به یاد بیارم در صورتی که هر روز جوان تر به نظر می رسی!!!![/FONT]
پاسخ : تولدت مبارک علی جان ... l3x@ عزیز علی جان تولدت مبارک تو دم دمای سال جدید برات بهترینها رو ارزو میکنم ایشالله که سال خوش و عمری پر از شادی پیش رو داشته باشی ارزومند ارزوهایت شاد باشی و ماندگار:love0041::love0038::ghalb: