سلام به همه دوستان عزیزوگلم بازم مثل همیشه من عجله کردم واین تاپیک تبریک وزودترگزاشتم اونم دو علت داشت اول به خاطراینکه دوست عزیزم مسترامیرازمن خواستن ودوم به خاطراین که خودم هفته اول عید نیستم ولی باورکنید دلم برای این فضا وبرای همه دوستای گلم تنگ می شه امیدوارم اگه به کسی بدی کردم منو ببخشند به خوبی خودشون ..... عیدتون مبارک امیدوارم سالی سرشار از موفقیت و همراه با شادکامی در کنار خانواده تون در پیش داشته باشین و بتونیم تا پایان سال ۱۳91 هم دوستای خوبی برای هم باشیم
پاسخ : تبریک سال 1391 سال اژدها /نرم نرمک می رسد اينک بهار خوش به حال روزگار تبریک به همه ی تاپ فرومی هـــا ایشالا ساله خوبی داشته باشین
پاسخ : تبریک سال 1391 سال اژدها /نرم نرمک می رسد اينک بهار خوش به حال روزگار تبریک ب تمام دوستای گلم.ایشاالله که سال خوبی رو داشته باشین.ارزوی سلامتی برای همه ی شما دارم و ممنون از داداش امیر گلم و پرستو عزیز.:love0041:
پاسخ : تبریک سال 1391 سال اژدها /نرم نرمک می رسد اينک بهار خوش به حال روزگار منم تبریک میگم پرستو جون امیر آقا و آقا پرسام سال خوبی داشته باشید. :gol3:
پاسخ : تبریک سال 1391 سال اژدها به همه تاپ فرومــی ها /نرم نرمک می رسد اينک بهار خوش به حال روزگار من هم به پیشاپیش عید بهتون تبریک میگم ایشالله که سال خوب همراه با موفقیت داشته باشید و در این سال جدید به تمام آرزوهاتون برسید و به شما و خانوادتون خوش بگذره:ghalb:
پاسخ : تبریک سال 1391 سال اژدها به همه تاپ فرومــی ها /نرم نرمک می رسد اينک بهار خوش به حال روزگار :ghalb:امیدوارم همه ی بچه های تاپ فروم از اینکه سال جدیدی رو شروع میکنن خوشحال باشن و تا روز آخر سال 1391 هر روز خوشحالیشون بیشتر از قبل بشه!
پاسخ : تبریک سال 1391 سال اژدها به همه تاپ فرومــی ها /نرم نرمک می رسد اينک بهار خوش به حال روزگار جلو جلو عید همه مبارک:ghalb:
پاسخ : تبریک سال 1391 سال اژدها به همه تاپ فرومــی ها /نرم نرمک می رسد اينک بهار خوش به حال روزگار منم سال نو رو به همه ي بچه هاي گل تاپ فروم تبريك ميگم وبراتون سال خوبي آرزو ميكنم:gift:
پاسخ : تبریک سال 1391 سال اژدها به همه تاپ فرومــی ها /نرم نرمک می رسد اينک بهار خوش به حال روزگار من هم پیشاپیش سال نو رو تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی برای همه باشه . :ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb::ghalb:
پاسخ : تبریک سال 1391 سال اژدها به همه تاپ فرومــی ها /نرم نرمک می رسد اينک بهار خوش به حال روزگار manam sale jadido behamaton tabrik migam omidvaram sali khob sarshar az movafaghiat va shadi dashte bashid:ghalb::ghalb: