سلام ، حالم خیلی بده ، مغزم دیگه کار نمیکنه رفتم دکتر ، میگه ۲ راه بیشتر نداری یا icu یا i see you ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * سوگند به تو ای دوست در این معبد خاموش / هرگز نکنم مهر و وفای تو فراموش . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ماهی گه از آب جدا بشه فدام میشه تو آبی ، من ماهی ، فدات بشم الهی ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم / غصه معنایی ندارد تا تو میخندی برایم . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هر کسی را نه بدان گونه که « هست »، احساس می کنند بدان گونه که « احساسش » می کنند ، هست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * اگر دارم دلی فدای دوست میسازم / در این دنیای بی حاصل به لطف دوست میسازم . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دنیا مثل پائیزه ، هم قشنگه هم غمناک قشنگیش به خاطر شما و غمش از دوری شما . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * پیش هم بودن اگر دیروزها لطفی نداشت ارزش دیروز را امروز باور میکنیم . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دورغ انفجاری است در اعتماد به نفس تو . . . ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * چون کسی در این دنیا آگاه تر از تقدیر نیست در جهان هیچ یادگاری بهتر از تصویر نیست . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * به چشمم گفتم برایت اشک نریزه / دلم گفت بباره که خاطرش خیلی عزیزه . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شب ها ز غم دوری تو خواب ندارم / رحمی به دلم کن که دگر تاب ندارم بس ز غم دوری تو گریه نمودم / چشمم به زبان آمد و گفت اشک ندارم . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * شنیدم سخن ها ز مهر و وفا ، لیک ندیدم نشانی ز مهر و وفایی * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * غریقی در طوفان تنها مانده است آخرین فریادهای خسته اش را که تو را می خواند ـ بشنو ، بشتاب ، او را دریاب * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * چه دشوار شده است دم زدن ! در این جا که هر درختی مرا قامت تفنگی است و صدای هرگامی غمم ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * چه امید بندم در این زندگانی / که در نا امیدی سر آمد جوانی سرآمد جوانی و ما را نیامد / پیام وفایی از این زندگانی . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * این شعر زیبا ، تقدیم به همه عاشق های ( تنها … ) دست هایت تکیه گاهم بود و نیست / عشق تو پشت و پناهم بود و نیست حیف ، آن وقتی که عاشق شد دلم / چیز سبزی در نگاهم بود و نیست عشق ، این سرمایه بازار دل / آب این روی سیاهم بود و نیست یاد آن ایام مشتاقی بخیر / عاشقی تنها گناهم بود و نیست . . .