1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

پیامک های خنده دار

شروع موضوع توسط anika ‏2/3/12 در انجمن پیام کوتاه

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانش اموز
    sms های جدید

متن نوشته شده بر روی تی شرت شوهرتمام دختران شیطان هستند ، اما همسرم یک ملکه است**از آنها !!!...

دختران زیبا هستند پس از چراغ خاموش !(شکسپیر)همه پسران بی گناه هستند قبل از چراغ خاموش !(زن شکسپیر)...

یکی از ۲ راهی‌های زندگی وقتی‌ است کهنمی‌دانید در شیشه‌ای مقابل‌تان را باید «بکشید» یا «فشار دهید» !...

تا حالا دقت کردینوقتی می خوایم یقه لباس یا روی سینه رو نیگاه کنیملب و لوچه آدم کج میشه !همین الان امتحان اگه کن باورت نمیشه !...

غضنفر به نامزدش اس ام اس میدهعزیزم من تا ۱۰ دقیقه دیگه میام پیشتاگه نیومدم اس ام اس رو دوباره بخون !...

این روزها اگه تو خونه باهاتون مهربون شدنبه سرعت خونه رو ترک کنید !قضیه خونه تکونی جدیه !!...

کاربردهای مختلف ” مُردن ” در فرهنگ ما !!برو بمیر : برو گمشو !بمیرم برایت : خیلی دلم برایت می سوزد !می میرم برایت : عاشقتم !می مردی ؟ :
    چرا کار را انجام ندادی ؟… مردی ؟ : چرا جواب نمی دهی ؟نمردیم و … : بالاخره اتفاق افتاد !مردیم تا … : صبرمان تمام شد !مرده : بی حال !مردنی : نحیف و لاغر !مردم : خسته شدم!من بمیرم ؟ : راست می گی؟...

حیف نون ظهر از سر کار برگشت خونهدید خانومش نهار درست نکردهاز عصبانیت سرشو کوبید به دیواریهو یادش اومد مجرده !!!...

رابطه هاى امروزى جوری شده کهمى تونید به همدیگه دست بزنیدولى نمى تونید به گوشى هاى همدیگه دست بزنید !!...

لذتی که تو دست توی دماغ کردن هست ، تو فین کردن نیست !حالا لذت گوله کردن به کنار!...

با کلمه آره یا نه جواب بدهآیا من میدونم که تو احمقی ؟!؟...امروز روز جهانی اطلاعات است .لطفا این پیام را به باهوش ترین کسی که میشناسید ارسال کنید .فقط برای من نفرست !چون از صبح تا حالا ۵۰۰ بار این اس ام اس برام اومده !...

یک واقعیت :ﻭﻗﺘﻲ ﺑﭽﻪ ﺍﻱ ﺑه دنیا ﻣﻴﺎﺩﻫﻤﻪ ﺟﻤﻊ می شن میگن:ﭼﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻴﻪ ﭼﻪ ﺧﻨﺪهﻫﺎﺵ ﻣﺎﻣﺎﻧﻴﻪ ﻟﺒﺎﺷﻮ ﭼﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻴﻪ ﻭ . . .اما ﺍﺯ ﺑﺎﺑﺎیی ﺧﺒﺮﻱ ﻧﻴﺴﺖﻛﻲ ﻳﺎﺩ ﺑﺎﺑﺎ ﻣﻴﻔﺘﻦ !؟ﻭﻗﺘﻲ ﭘﻮﺷﻚ ﺑﭽﻪ رو ﺑﺎﺯ می کننمیگن: ﺍﻱ ﺑﺎﺑﺎ ﭼﻘﺪﺭ ﺭﻳﺪﻩ !...

قابل توجه خانومامرد اونه که قلبتو شارژ کنهنه سیم کارتتو !...

همیشه معذرت خواهی به معنای غلط کردم نیستگاهی ینی خفه شو !...۲

تا زن توی اتوبوس برای یک صندلی خالی دعواشون میشهراننده میگه اونی که مسن تره بشینه روی صندلیهر ۲ تا زن به هم نگاه کردن و صندلی خالی ماند !...

اگر شرایط زندگی برای شما سخت شده و تحمل نداریدو اگر در روابط عاشقانه خود شکست خورده ایدهنگامی که غم و اندوه شما را احاطه کردهو هنگامی که اشک از چشمان شما جاری شدهفقط با ما تماس بگیرید(روابط عمومی شرکت دستمال کاغذی اشک مال !)...

تو رو خدا اگه قصد ازدواج داری بهم بگوخودم میخوامتالتماست میکنم چرا حرف نمیزنی باهامهر موقع میبینمت ساکتی(مکالمه عضنفر با مانکن داخل مغازه!)...

جدیدوباحال بود نه؟؟؟:laughingsmiley: