موضوعم اینه که تو چه رشته ای میتونی به دیگران کمک کنی! مثلا ریاضیات دبیرستان رو بلدی؟ می تونی اگه دوستای فوروم سوال داشتن کمکشون کنی؟ درسای دیگه چی؟ادبیات؟عربی؟شیمی؟هر درسی! هنر چی؟ نقاشی؟ موسیقی؟ شعر؟ به به راستی آشپزی! هر کی از تجربیاتش بگه!فکر کنم اینجوری هممون بهتر همدیگرو بشناسیم! بتونیم از کمک همدیگه بهتر استفاده کنیم! من خودم ریاضی و فیزیک رو در حد دبیرستان میتونم اگه مشکلی باشه کمک کنم! تو هنرها به بهترینشون علاقه دارم! آشپزی!در ضمینه درست کردن املت رقیب ندارم! شما هم هر چی که میتونید رو بگید!ممنون
ریاضی و مشتقات ان! مثلا انالیز ریاضی-انالیز عددی-امار و احتمال-معادلات دیفرانسیل-جبر-جبرخطی -ریاضیات گسسته..........!!!! فیزیک هالیدی 1 و 2 رو خوندم تقریبا بلدم!!!!!! مدرک زبان هم دارم! ICDL . . . ورزشی هم تو زمینه های زیادی کار کردم ولی مربی شنا هستم در حال حاضر!!!! . . . . دیگه تموم دیگه!دنبالم نیا!!!چی بگم؟! دختر خوبی هم هستم!!!!!
من که معرف همه هستم فارغ التحصیل از اکسفورد لندن رشته ی ریاضی محض و فیزیک سیالات هههههههههههههههههههههههههههههههه خدایی اینجا همه مخن دارن حیف میشن ههههههههههههههههههههههههههههههههههه