1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

آرش برهانی و حمید عسکری به کنسرت بهنام صفوی آمدند

شروع موضوع توسط *Yalda* ‏15/2/12 در انجمن سینما

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

خبرگزاری پانا: خواننده آلبوم «عشق من باش»، شب گذشته قطعات جدیدی از آلبوم دوم خود را که قرار است فروردین ماه امسال در بازار موسیقی کشور منتشر شود، بصورت زنده اجرا کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی پانا، بهنام صفوی که برای اجرای برنامه شب گذشته خود در بیست و هفتمین جشنواره موسیقی فجر با سالنی پر و بدون صندلی خالی رو به رو شده بود در اواسط برنامه درباره آلبوم جدیدش گفت :«همه مراحل ساخت و تولید آلبوم جدیدم را انجام داده ایم و انشاء الله اواخر فروردین سال بعد «آرامش» در بازار موسیقی کشور منتشر خواهد شد.»
    این خواننده در کنسرت شب گذشته خود به اجرای قطعات پرطرفدار آلبوم «عشق من باش» پرداخت و چند کار جدید را نیز برای اولین بار بروی صحنه برد. عشق من باش ، تبریک، نمک رو زخم من نپاش و یه روز اومدی از جمله قطعاتی بودند که بیشتر از بقیه قطعات مورد توجه دوستداران این خواننده قرار گرفتند.
    همچنین مهمانان سرشناسی از جمله آرش برهانی، حمید عسکری و شهاب رمضان در هنگام اجرای این خواننده در سالن حضور داشتند که حضور این چهره های شاخص مورد توجه حاضرین در سالن قرار گرفت.

خبرگزاری پانا