درد و دل های بچه ها سلام بچه ها این تاپیک همون طور که از اسمش معلومه متعلق به دردو دل شماهاست فقط برای درد و دل و همدلی و سبک شدن موفق باشید هیچ وقت غم نداشته باشید
پاسخ : درد و دل های بچه ها سلام خوبید چون گفتگوی پیشرفته نیست اینجا میگم تا خالی شم چت باکسم که نمیتونم بیام*میدونید چی شد که به این فکر افتادم این تاپیکو بزنم اخه چند روزه حالم خیلی بده داغونم همش دارم گریه میکنم به شخصیتم بر خورده بدجوری بی احترامی کردند بهم بزارید براتون بگم تا شما قضاوت کنید که حقم بوده یا نه:<br>دقیقا شنبه 12*9*90 بود که از محیط کارم زدم بیرون تا برم پاساز رضا بازار خرید کنم *رفتم خریدمو انجام دادم(( لباسایی که پوشیده بودمم ی تیپ معمولی بود فقط مانتوم دقیقا 4 انگشت بالای زانوم بود ))از در پاساز زدم بیرون ((خوب همیشه شنیده بودم که گشت ارشاد تو بازاره )) بد این ور اون ورو نگاه کردم که ببینم کجان یه دفعه ونشونو دیدم سریع تند کردم انگار که بهم الهام شده بود ی دفعه یکی از اون زن جادریاشون اومد جلو که بیا یریم سوار ون شو گفتم چرا گفت مانتوت کوتاهه گفتم نه گفت شما بیا .خلاصه منو بردنو سوار کردن .فقط خدا میدونه چه حالی داشتم دیونه بودم ب خدا در ون که باز شد 3 تا دختر دیگه اونجا بودند که واقعا مانتو ها و تیپ بدی داشتند پوتهای بلند مانتوهای کوتاه شلوار تنگ بد 3 تاشون گفتند تورو چرا گرفتند؟<br>من گریم گرفت که اگه الکی از ترسم تندش نمیکردم منو نمیگرفتند<br>همین طوذری که نشسته بودیم خانومه داشت تعهد نامه ازمون میگرفت یه دفعه ون حرکت کرد و مارو بردند پایگاهشون همونجا تو بازار بود من گریه میکردم داد میزدم که تو رو خدا نرید من تا حالا پام ب این جور جاها باز نشده بود اما کسی منو نمیدید نمیشنیدند حرفامو *تا این که رسییدیم پایگاه ما رو بردند تو زیاد سرتونو درد نیارم رفتارشون اصلا خوب نبود انگار ما قاتلیم دزدیم جنایت کاریم چند نفرو گفتند باید بفرستیم وزرا بقیه هم گفتند تا 9 شب مهمونن پیشه ما البته قبلش از هممون عین قاتلا عکس گرفتن بهم گفت اسمتو بگو رو تخته نوشت گفت تخترو بگیر دستت بعد عکس گرفت وقتی گفت تا 9 اینجا باشید دیگه زدم زیر گریه دستام میلرزید هیچ کدومشون عین خیالشون نبود فقط من داشتم خودمو میکشتم بعد از نیم ساعت گریه که چشام کاملا باد کرد دیدم دو تا زنای سرهنگ دارند با هم حرف میزنند من شنیدم که به من اشاره کردند و گفتند چرا اینو گرفتن بیچاره خودشو داره میکشه بزاریم این بره بد منو صدا کردند و گفتند کارت ملی بزار برو منم کارتمو دادم بعد گفت برم ی برگه بهم داد روش نوشته بود خروج بلا مانع بعد گفتم کارت ملیم چی میشه گفت شنبه و دوشنبه میایم پیشه حاج اقا موسوی ساعت 10 تا 12 حالا شنبه باید برم بگیرم تازه گفت با خودت کپیه کارت ملی خودت و باباتو میاری وقتی اومدم بیرون مامور دمه در هیچی نگفت که کجا میری خودم برگه ی خروجو نشونش دادم تعجب کرد گفت مگه توام گرفته بودند تو که چیزیت نیست خیلی حرصی شدم گریه میکردم و میومدم بیرون حالا بچه ها یعنی چی میشه اگه یه بار دیگه منو بگیرن چی میشه؟ کارت ملیم این همه مدت واسه چی باید دستشون بمونه؟ یعنی پرونده برام درست کردند؟ دارم دیونه میشم یعنی من سابقه دار شدم مثله ی دزد ی قاتل؟
پاسخ : درد و دل های بچه ها بچه ها جواب بدید همفکری کنید بیخود ابرومو جلو شما نبردم که دلم داره میترکه ب کسی ام نگفتم جز شما
پاسخ : درد و دل های بچه ها اتنا جان این روزا که محرمه کمی سخت میگیرن چیزی نیست عادی باش دوست من زهر چشم میگرن که مراعات کنیم مثلا لباس ناجور نپوشیم دیشب دمه هیئت یه تیپاو لباسیی میدید از این دخترا انگار که عروسیه یا دارن میرن تالار در کل نگران نباش ایشالا حل میشه . از من میشنوی با مادرت برو بهتره
پاسخ : درد و دل های بچه ها دادا به جونه مامانم تیپم خوب بود خودم مراعات میکنم اما از بس الکی گیر میدن ترسیدم تند کردم بدتر شد تو پایگاه به زنه گفتم ببین منو الکی گرفتید گفت پس چرا داشتی فرار میکردی ****چشم ادرستو بده مزاحم میشیم
پاسخ : درد و دل های بچه ها حالا تو واسه مانتو کوتاه من وبه خاطرکلیپس که به موهام زده بودم ولی بیشترلج می کنم غصه نخور خواهرجون:ghalb:
پاسخ : درد و دل های بچه ها اتنا جون اینا فکر کردن با زور میتونن خیلی چیزارو تغییر بدن تو هم نگران نباش داداش امیر راست میگه فقط چون محرم یکم سخت میگیرن
پاسخ : درد و دل های بچه ها منو یه بار به خاطر سرعت غیر مجاز و ویراژ و فرار از دست پلیس گرفتن،ماموری که دنبالم بود موقع فرار می خواست با گلوله منو بزنه و اگه یه لحظه دیر جنبیده بودم می زد!قضیه اش طولانیه، ولی مطمین باش برات سو سابقه نمی خوره ،خیالت راحت!هیچی نمیشه!راحت میری کارتت رو میگیری... حالم از این کارا بهم می خوره ! خودمم اهل زورکی حرف زدن نیستم ولی از اون طرفم (دور از جون شما خواهر گلم و بقیه بچه ها) انقدر بعضیا عوضی هستن که دلم خنک میشه گشت ارشاد بگیردشون...
پاسخ : درد و دل های بچه ها اخه عزیزم اشکال نداره فدات بشم اینقدر خودتو ناراحت نکن انشالله که مشکلت به این شبهای عزیز حل میشه و از چیزی که میترسی واست اتفاق نیفته
پاسخ : درد و دل های بچه ها آتنا جون نگران نباش عزیزم به قول خودت چون تند داشتی میرفتی گرفتنت وگرنه مشکلی نبوده که بخوای نگران باشی به خاطرش واسه کلیپس ؟!!!!!!!!!! :soali::nemidonam:ivar::blinksmiley: