1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

سنگین وزن ترین مرد جهان +تصویر

شروع موضوع توسط *Yalda* ‏13/2/12 در انجمن سینما

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    داشتن اضافه وزن یکی از مشکلاتی است که امروزه بسیاری از مردم دنیا با آن درگیر هستند. اما گاهی مسئله بسیار فراتر از یک اضافه وزن ساده است
    به گزارش بی باک به نقل از باشگاه خبرنگاران ، "کیف مارتین" مرد 42 ساله انگلیسی 368.4 کیلوگرم وزن داشته و عنوان چاق ترین مرد جهان را به خود اختصاص داده است. این مرد انگلیسی نزدیک به 10 سال است که نتوانسته از منزل خارج شود و در طول این مدت همیشه به چندین نفر پرستار برای کمک نیاز داشته است. وی در سن 16 سالگی و پس از اینکه مادر خود را از دست داد شروع به خوردن بیش از حد کرد. خود او این گونه توضیح می دهد:
    من در سن 16 سالگی مادرم را از دست دادم و بعد از آن دیگر به هیچ چیز یا هیچ کس توجهی نداشتم. فقط غذا می خوردم و متوجه نبودم که در حال آسیب رساندن به خودم هستم.
    در حال حاضر دو خواهر او ، 8 نفر خدمه آمبولانس ، 4 پرستار و 4 نفر مستخدم برای حمل تخت او از وی مراقبت می کنند.
    متاسفانه برای اندازه او لباسی وجود ندارد و او همیشه مجبور است تا در تخت خودمانده و روی بدن خود را بپوشاند. سازمان رکوردهای گینس قصد دارد تا اندازه گیری وزن او نام وی را به عنوان سنگین ترین مرد جهان ثبت کند.