1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد

شروع موضوع توسط *Yalda* ‏13/2/12 در انجمن سینما

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    به گزارش فارس ، رویانیان در خصوص احتمال حضورش در انتخابات فدراسیون فوتبال اظهار داشت: با توجه به اینکه به فوتبال علاقه‌ای ندارم قصد شرکت در انتخابات فدراسیون فوتبال را ندارم. پرسپولیس را به خاطر عشق به هوادارانش قبول کردم و تاکنون نیز فقط به خاطر هواداران ماندم. من به دنیای فوتبال تعلق ندارم که به عنوان گزینه فدراسیون مطرح شوم.
    وی افزود: شاید سلیقه من با برخی مسئولین تفاوت داشته باشد و طبیعی است که به فدراسیون فوتبال نخواهم رفت. امیدوارم وزارت ورزش با انتخاب افراد، باعث شود فدراسیون فوتبال ارتقا پیدا کند و با قدرت بیشتری به کارش ادامه دهد.

رویانیان در خصوص حضورش در پرسپولیس به فارس گفت: واقعیت این است که از مدیرعاملی پرسپولیس هم استعفا کرده‌ام و این استعفا را به وزیر ورزش و جوانان دادم ولی تاکنون جوابی داده نشده است. اکنون به عشق هواداران در پرسپولیس هستم و نمی‌خواهم در مورد فدراسیون فوتبال مطرح شوم. تا وقتی در پرسپولیس هستم قول می‌دهم با تمام قدرت و قوا برای موفقیت این تیم تلاش کنم و از هیچ تلاشی دریغ نخواهم کرد.

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. Founder

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد

=))))))))))

از اولشم به فوتبال نمیومد.

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه: