1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

عاشقانه

شروع موضوع توسط ♥ yakamoz ♥ ‏26/11/10 در انجمن پیام کوتاه

1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Telegram: vahid_yakamoz instagram: vahid_yakamoz
    امیدوارم با آمدن پاییز هر یک برگی که از درخت می افته یه دونه از غم های توی دلت کم بشه و دیگه هیچ وقت ناراحت نباشی.پاییزت مبارک

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

به یاد آشنایان آشنا باش، به پیمانی که بستی با وفا باش، که یاد تو همیشه خاطر ماست، تو هم هر جا که هستی یاد ما باش.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

وقتی تو رو دیدم کارگردان قلبم گفت: نور, صدا, حرکت و من برای بدست آوردنت چه نقش ها که بازی نکردم

امیدوارم با آمدن پاییز هر یک برگی که از درخت می افته یه دونه از غم های توی دلت کم بشه و دیگه هیچ وقت ناراحت نباشی.پاییزت مبارک

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

به یاد آشنایان آشنا باش، به پیمانی که بستی با وفا باش، که یاد تو همیشه خاطر ماست، تو هم هر جا که هستی یاد ما باش.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

وقتی تو رو دیدم کارگردان قلبم گفت: نور, صدا, حرکت و من برای بدست آوردنت چه نقش ها که بازی نکردم

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ادعا نمیکنم که همیشه به یاد کسانی هستم که دوسشون دارم ولی دوسشون دارم حتی زمانیکه به یادشون نیستم

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

داشتم توی جاده می رفتم که چشام خورد به یه تابلو که روش نوشته بود: دوست داشتن دل میخواد نه دلیل, از ته دلم دوست دارم بدون هیچ دلیل

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

به جرم نگاه زیبایت تو را در زندان قلبم محکوم به حبس ابد می کنم. مگر اینکه در دادگاه عشق، در حضور عاشقان اعتراف کنی دوستم داری.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

زندگی به من آموخت که چگونه گریه کنم اما گریه به من نیاموخت که چگونه زندگی کنم،تو نیز به من آموختی که دوستت بدارم اما به من نیاموختی چگونه !؟

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

مثل شقایق زندگی کن، کوتاه اما زیبا
    مثل پرستو کوچ کن، فصلی اما هدفمند
    مثل پروانه بمیر، دردناک اما عاشق

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

وقتی دلم برات تنگ می شه...چشامو می بندم و...

()*()
    (-.-)
    (")(")

فکر می کنم که تو...

()*())¤()
    ( '.' )'.' )
    (")(")')(")

همیشه پیشمی!