پاسخ : ""همـــیشه پــــدر"" خدایا بالاتر از بهشتت نیز جایی هست ؟ برای این دستان پینه بسته ، برای این کوه و تکیه گاه آری پدرم را می گویم .... کجا را وعده خواهی داد ....!؟
پاسخ : ""همـــیشه پــــدر"" چــــقدر آرام می گیـــرم در آغوش پــــــــدر آغوشــــی که سراسر محبـــت و دلگرمیــست آری بهشت همینجاست فاصله ای به اندازه یک وجب دقیقا میان بازوان تو .... پـــــدر !!
پاسخ : ""همـــیشه پــــدر"" گردش دور قمر را نه تو دانی و نه من وقت هنگام سفر را نه تو دانی و نه من تا نباشد سایه ی پرمهر پدر بر سر ما به خدا قدر پدر را نه تو دانی و نه من __________________ امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم،به خدا چطور؟؟؟
پاسخ : ""همـــیشه پــــدر"" وقتی از دلتنگی های تنهایی ام به تنگ آمده بودم وقتی دلم قبرستان رنج و غصه شده بود و وقتی سیلابی از باران چشمانم دشت چهره ام را ویران می کرد در انتهای راهی نا معلوم به تو رسیدم تو که چون فرشته ای نجات بخش با محبتی بی پایان در مسیر راهم ایستاده بودی ... آن هنگام حصار مهربانیت مرا در بر گرفت و اجازه نداد که به خندق های مصیبت فرو افتم کلامت ... پیچک عشق را در قلبم رویاند و همدلی صمیمانه ات در اطراف حصار مهربانی سبزه زاری از عشق و امید را برایم رویاند من با تو دنیا را زیباتر از گذشته دیدم و زشتی ها را در فراموش خانه ی ذهنم مدفون ساختم با تمام وجود میگویم پدرم دوستت دارم
پاسخ : ""همـــیشه پــــدر"" پدرم ، تنها کسی است که باعث میشه بدون شک بفهمم فرشته ها هم می توانند مرد باشند…