1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ساخت Slide Show به وسیله jQuery

شروع موضوع توسط minaaa ‏31/12/10 در انجمن JQuery

1. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113
    ساخت Slide Show به وسیله jQuery
    سلام
    در ادامه ی مباحث JQuery این سری شروع به درست کردن یه Slid show میکنیم .
    اسلاید ها کاربرد های مختلفی دارند . از جمله نمایش اخبار ، محصولات ، دسته بندی کردن قسمت های مرتبط سایت با هم و .....
    خوب ما قصد داریم تو این تاپیک آموزشی یک نمایشگر خبری بسازیم که با خوندن 5 خبر آخر از DataBase اون ها رو به صورت گردشی به ما نشون میده .
    برای این کار ما به پلاگین های JQuery ترجیحا آخرین ورژن ، Jquery.Cycle و jqFancyTransitions.1.8.min.js احتیاج داریم ( همه ی پلاگین ها در فایل پروژه ی ضمیمه موجود میباشند).
    نحوه ی کار به این صورته که تصاویری که درون یک Div مشخص هستند رو به صورت چرخشی نمایش میدیم. در زیر تصاویر هم میتونید توضیحاتی رو به صورت transparent بزارید . برای این کار باید توضیحاتتون رو داخل خاصیت alternateText کنترل Image قرار بدید.
    برای خوندن اطلاعات از DataBase از کنترل Repeater استفاده میکنیم که ساده عمل میکنه و مفید !

خوب برای شروع اسکریپت ها و فایل Stylesheet مورد نظر رو به صفحه اضافه میکنیم :

1.<link href="styles.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
    2.<script src="Scripts/jquery-1.4.1.js" type="text/javascript"></script>
    3.<script src="Scripts/jquery.cycle.all.min.js" type="text/javascript"></script>
    4.<script src="Scripts/jqFancyTransitions.1.8.min.js" type="text/javascript"></script>

بعد هم کنترل Repeater رو به DataBase بایند میکنیم به این صورت :

01.<div id="news">
    02. <asp:Repeater ID="Repeater1" runat="server">
    03. <ItemTemplate>
    04. <asp:Image ID="imgNews" runat="server"
    05. ImageUrl='<%# Eval("ImageUrl","~/Images/{0}") %>'
    06. ToolTip=''
    07. AlternateText='<%# GetALtText(Eval("Title"),Eval("ID")) %>' CssClass="imgNews" />
    08. </ItemTemplate>
    09. </asp:Repeater>
    10.</div>

حالا با یه خلاقیت کوچولو میتونید خیلی کارها انجام بدید . مثلا من یه تابع نوشتم ( با اجازه ی علی آقا ) که عنوان خبر و شماره ش رو میگیره و یه رشته برمیگردونه . مشابه این روش رو علی آقا در یکی از مقالاتشون انجام دادن.
    در آخر هم که اسکریپت فعالشازی رو مینویسیم :

01.<script type="text/javascript">
    02. $(document).ready(function () {
    03. $('#news').jqFancyTransitions({
    04. effect: 'zipper', // wave, zipper, curtain
    05. width: 400, // width of panel
    06. height: 300, // height of panel
    07. strips: 20, // number of strips
    08. delay: 4000, // delay between images in ms
    09. stripDelay: 50, // delay beetwen strips in ms
    10. titleOpacity: 0.9, // opacity of title
    11. titleSpeed: 1000, // speed of title appereance in ms
    12. position: 'top', // top, bottom, alternate, curtain
    13. direction: 'fountainAlternate', // left, right, alternate, random, fountain, fountainAlternate
    14. navigation: true, // prev and next navigation buttons
    15. links: false // show images as links
    16. });
    17. });
    18.</script>

حالا فقط یه مشکلی هست . زیر این تصاویر یه سری عدد نشون داده شده که برای ناوبری استفاده میشه . من هر کاری کردم نتونستم حذفشون کنم . اما یه کلک رشتی به ذهنم رسید . ما برای دایو News یه نگهدارنده میزاریم و ارتفاع تعیین میکنیم که برابر با ارتفاع عکس ها باشه . بعد هم یه خط کد لازم داره :
    1.#newsWrap
    2.{
    3. height:300px;
    4. width:400px;
    5. overflow:hidden;
    6.}

کار تمومه .فکر نمیکنم زیاد توضیح لازم داشته باشه . همه چی واضحه . هر سوالی هم داشتید میتونید با رعایت قوانین در تاپیک های جداگانه مطرح کنید.
    پروژه رو ضمیمه میکنم.
    در واقع من با تغییر دادن یه مقاله ی خارجی نسخه ی RTL این مقاله رو خیلی ساده تر و مختصر تر و مفیدتر واسه شما گذاشتم . لینک مقاله ی اصلی رو هم میزارم. از دوستان Ir_WebDeveloper و Malariasoft که ما را در سازماندهی افکارمان یاری نمودند.همچنین شرکت مایکروسافت که کنترل مفیدی همچون Repeater رو ارائه کرده است .