[h=2]يادم باشد[/h] [FONT="]يادم باشد حرفي نزنم که به کسي بر بخورد[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]نگاهي نکنم که دل کسي بلرزد[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]خطي ننويسم که آزار دهد کسي را[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد که روز و روزگار خوش است[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]وتنها دل ما دل نيست[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد جواب کين را با کمتر از مهر و جواب[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]دو رنگي را با کمتر از صداقت ندهم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد بايد در برابر فريادها سکوت کنم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]و براي سياهي ها نور بپاشم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد از چشمه درسِِ خروش بگيرم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]و از آسمان درسِ پـاک زيستن[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد سنگ خيلي تنهاست[/FONT][FONT="] ... [/FONT][FONT="]يادم باشد بايد با سنگ هم لطيف رفتار کنم مبادا دل تنگش بشکند[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد براي درس گرفتن و درس دادن به دنيا آمده ام [/FONT][FONT="].... [/FONT][FONT="]نه براي تکرار[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]اشتباهات گذشتگان[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد زندگي را دوست دارم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد هر گاه ارزش زندگي[/FONT][FONT="]يادم رفت در چشمان حيوان بي زباني که به سوي[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]قربانگاه مي رود زل بزنم تا به مفهوم بودن پي ببرم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد مي توان با گوش سپردن به آواز شبانه ي دوره گردي که از سازش[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]ع شق مي بارد به اسرار عشق پي برد و زنده شد[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد معجزه قاصدکها را باور داشته باشم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد گره تنهايي و دلتنگي هر کس فقط به دست دل خودش باز مي شود[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد هيچگاه لرزيدن دلم را پنهان نکنم تا تنها نمانم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد هيچگاه از راستي نترسم و نترسانم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد از بچه ها ميتوان خيلي چيزها آموخت[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد پاکي کودکيم را از دست ندهم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد زمان بهترين استاد است[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد قبل از هر کار با انگشت به پيشانيم بزنم تا بعدا با مشت برفرقم نکوبم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد با کسي انقدر صميمي نشوم شايد روزي دشمنم شود[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد با کسي دشمني نکنم شايد روزي دوستم شود[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد قلب کسي را نشکنم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد زندگي ارزش غصه خوردن ندارد[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد پلهاي پشت سرم را ويران نکنم[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد اميد کسي را از او نگيرم شايد تنها چيزيست که دارد[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد که عشق کيمياي زندگيست[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد که ادمها همه ارزشمند اند و همه مي توانند مهربان و دلسوز باشند[/FONT][FONT="] [/FONT][FONT="]يادم باشد زنده ام و اشرف مخلوقات[/FONT][FONT="] بياييد همگي[/FONT][FONT="] يادمان باشد و به هم يادآوري کنيم[/FONT]