[h=2]کوتاه و جالب[/h] [FONT="]اگر کسي گفت دوستت دارم سعي نکن دوستش داشته باشي[/FONT] [FONT="] اگر گفت عاشقت سعي کن عاشقش نشي [/FONT] [FONT="] اگر گفت تمام زندگيش هستي سعي کن تمام زندگيش نباشي [/FONT] [FONT="]چون يک روز مياد و بهت ميگه ازت متنفرم اونوقت نمي توني ازش متنفر بشي[/FONT] ********************* [FONT="]سعي کن هميشه تنها باشي[/FONT] [FONT="]زيرا تنها به دنيا امده اي و تنها از دنيا خواهي رفت[/FONT] [FONT="]بگذار عظمت عشق را درک کني [/FONT] [FONT="]زيرا انقدر عظيم است که تو و هستي تو را نابود مي کند[/FONT] [FONT="]بگذار خانه ي عشقت خالي از وجود کسي باشد [/FONT] [FONT="]زيرا اگر عشق در ان منزل کند به ويرانه هايش هم رحم نخواهد کرد[/FONT] [FONT="]اما [/FONT] [FONT="]اگر روزي امد که عاشق شدي [/FONT] [FONT="]تنها يک نفر را دوست داشته باش [/FONT] [FONT="]بخواب و بخند و قدم بردار تنها بخاطر[/FONT][FONT="]" او " [/FONT] [FONT="]بگذار عشقي را داشته باشي پاک مقدس و اسماني[/FONT] [FONT="]ومگذار که ياد ما را طعم تلخ اين حقيقت ببرد[/FONT] *************************** [FONT="]به کوه گفتم عشق چيست؟[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="]لرزيد[/FONT] [FONT="]به ابر گفتم عشق چيست؟[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="]باريد[/FONT] [FONT="]به باد گفتم عشق چيست؟[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="]وزيد[/FONT] [FONT="]به پروانه گفتم عشق چيست؟[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="]ناليد[/FONT] [FONT="]به گل گفتم عشق چيست؟[/FONT][FONT="]! [/FONT][FONT="]پرپر شد[/FONT] [FONT="]به انسان گفتم عشق چيست؟[/FONT][FONT="]! [/FONT] [FONT="]اشک از ديدگانش جاري شد و گفت[/FONT][FONT="]:[/FONT] [FONT="]ديوانگيست[/FONT] ********************** [FONT="]زندگي زيباست نه به زيبايي حقيقت[/FONT][FONT="] [/FONT] [FONT="]حقيقت تلخ است نه به تلخي جدايي[/FONT][FONT="] جدايي سخت است نه به سختي تنهايي[/FONT]