1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

عشق و بی وفایی

شروع موضوع توسط ViRTUS ‏28/1/12 در انجمن اشعار

1. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0
    [h=2]عشق و بی وفایی[/h] [FONT=georgia, times new roman, times, serif]عاشقان را دوست دارم به خاطر اینکه معنی عشق را می دانند.[/FONT]

[FONT=georgia, times new roman, times, serif]عاشقان را دوست دارم به خاطر اینکه به زندگی امید والایی دارند.[/FONT]

[FONT=georgia, times new roman, times, serif]عاشقان را دوست دارم به خاطر اینکه به جزء یک نفر به کسی دیگر [/FONT]

علاقه ی والایی ندارند
    [FONT=georgia, times new roman, times, serif]عاشقان را دوست دارم به خاطر اینکه هرروز از روز قبل عاشق تر هستند.[/FONT]

[FONT=georgia, times new roman, times, serif]عاشقان را دوست دارم به خاطر اینکه همیشه در رویای قدم زدن با عشقشان هستند[/FONT]
    [FONT=georgia, times new roman, times, serif].[/FONT]
    [FONT=georgia, times new roman, times, serif]عاشقان را دوست دارم به خاطر اینکه عزیزی در زندگی دارند و همیشه به یادش هستند[/FONT]
    [FONT=georgia, times new roman, times, serif]عاشقان را دوست دارم به خاطر اینکه هیچ گاه عشقشان را فراموش نمی کنند[/FONT]
    [FONT=georgia, times new roman, times, serif]عاشقان را دوست دارم به خاطر اینکه روزها منتظر می مانند که برای یک لحظه عشقشان را[/FONT]

[FONT=georgia, times new roman, times, serif] ببینند.[/FONT]

[FONT=georgia, times new roman, times, serif]عاشقان را دوست دارم به خاطر اینکه عشق ورزیدن را دوست دارند.[/FONT]

[FONT=georgia, times new roman, times, serif]عاشقان را دوست دارم به خاطر اینکه یک لحظه در کنار عشق ماندن را با هیچ چیز تعویض[/FONT]

[FONT=georgia, times new roman, times, serif] نمی کنند[/FONT]

[FONT=georgia, times new roman, times, serif]و آخر از همه عاشقان را دوست دارم به خاطر اینکه عاشقند[/FONT]