سلام وخسته نباشید به کلیه مدیران و کاربران گرامی وکسانی که ارتقا درجه پیدا کردن مبارک همتون وتشکر می کنم که این افتخار رو دادن در کنار ما همکاری کنن :ghalb:
پاسخ : تبریک به كاربران و مدیران ارتقاء درجه یافته تاپ فروم چرا به خودت تبریک نگفتی پس؟؟:tongue0013: بهت تبریک میگم (واقعا لیاقتشو داشتی) و امیدوارم همیشه موفق باشی پرستو جان
پاسخ : تبریک به كاربران و مدیران ارتقاء درجه یافته تاپ فروم خوب علی جان تا من این تاپیک وزدم خودم هم ارتقا پیدا کردم:smilingsmiley:
پاسخ : تبریک به كاربران و مدیران ارتقاء درجه یافته تاپ فروم ممنون پرستو جان منم به خود شما تبریک میگم انشالله تبدیل رنگ از سبز یه قرمز
پاسخ : تبریک به كاربران و مدیران ارتقاء درجه یافته تاپ فروم یک کم تلاش+یک کم وقت=رسیدن به هدفت:love0041: HiSt LoVe
پاسخ : تبریک به كاربران و مدیران ارتقاء درجه یافته تاپ فروم به دلیل اینکه رتبه مدیر بخش رو برداشتیم، مدیران ازمایشی رتبه بعدیشون میشه مدیر انجمن و باید فعالیت بیشتری داشته باشن تا ارتقا پیدا کنند. شما هم اگه فعالیت بیشتری داشته باشید به زودی ارتقا رتبه پیدا میکنید. موفق باشید.:ghalb::love0041:
پاسخ : تبریک به كاربران و مدیران ارتقاء درجه یافته تاپ فروم ممنون پرستو جون موفق باشی عزیزم تبریک میگم بهت :ghalb::love0041:
پاسخ : تبریک به كاربران و مدیران ارتقاء درجه یافته تاپ فروم منم به همه تبریک میگم موفق باشید:love0041: