1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

پیامکهای دلنشین

شروع موضوع توسط ParNiYaN ‏22/1/12 در انجمن پیام کوتاه

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    [h=6]نصیحت یه شوهر به زنش:

هر وقت یه سوسک تو دستشویی دیدی با دمپایی فورا نکوب رو سرش…
    [/h][h=6]بی توجه از بغلش رد شو… این کار از صدتا فحش براش بدتره[/h][h=6][/h][h=6] [/h][h=6][/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]میلیون ها و میلیاردها آدم توی این دنیا هستند[/h][h=6]و همه شان می توانند بی تو زندگی کنند ، آخر من بدبخت چرا نمی توانم ؟[/h][h=6][/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6]دختره میره لوازم التحریری و میگه :[/h][h=6]آقا کارت پستال تو تنها عشق منی رو دارید؟...

مرده میگه : بله داریم. میگه : پس 12تا بدید لطفا..!!![/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6]میگن تو بهشت نیم ساعت که درس خوندی[/h][h=6]مامانت میاد با یه لیوان چایی و یه کیک شکلاتی

میگه عزیزم خسته شدی دیگه بسه برو فیسبوکت رو چک کن...[/h][h=6][/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]داشتیم با مامانم وسایل انباری رو مرتب میکردیم[/h][h=6]یه دفعه مامانم یه جعبه مدادرنگی ۲۴رنگ قاب فلزی رو از توو کارتون درآورد[/h][h=6]نگاش کرد و زد زیر خنده!!![/h][h=6]گفت: میدونی این چیه؟[/h][h=6]اینو خریده بودم هروقت معدلت ۲۰شد بدم بهت[/h][h=6]حیف واقعا!!![/h][h=6]خاک تو سرت !!![/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]آیا میدانید ۸۰ درصد صحبت انسان ها در روز

گفت وگویی است که در ذهن خودشان انجام می دهند.[/h][h=6][/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]ميدانيد چرا ناپلئون هميشه از كمر بند قرمز استفاده ميكرده[/h][h=6]و اين كه حكمت كمربند ناپلئون چيست ؟

اين سوال براي خيليها پيش آمده و جواب آن فقط يك جمله است :[/h][h=6]از كمربند قرمز استفاده ميكرده تا از افتادن شلوارش جلوگيري كند!![/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]دوستِ عزیزی که سعی داری با دهن بسته خمیازه بکشی...
    چه کاریه واقعاً ؟ !
    جاش سوراخای دماغت باز می شه خوب...[/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]یکی زنگ زده منم اصلا حوصلشو نداشتم.[/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]شروع کردم نصفه نصفه حرف زدن یعنی مثلا انتن ندارمو قطع میشه و از این حرفا...[/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]میگه صدات قطع و وصل میشه ولی صدای ضبط ماشینت واضح میاد[/h][h=6]!![/h][h=6][/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]من دیگه اون آدم ِ قبلی نیستم
    اما به نظرم این مشکل نیست
    مسئله اونه که من اون آدم ِ بعدی هم نیستم...[/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]مامانم خطاب به همسترمون: سلام عزيزم، سلام پسرم صبحت بخير![/h][h=6][/h][h=6]خوب لالا کردي؟ بزار برات غذا بيارم عشقم بخوري چاق بشي چله بشي...[/h][h=6]آي مامان قربونت بره..[/h][h=6]اي جانم اي جانم![/h][h=6]مامانم خطاب به من:[/h][h=6][/h][h=6]هوي شتر نميخواي اون تن لشت رو از جات بلند کني بياي صبحونتو کوفت کني؟؟؟[/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]یارو داشت بچش رو ميزد بهش ميگن چرا ميزنيش؟[/h][h=6]ميگه فردا كارنامشو میگيره منم فردا نيستم شهرستانم.[/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]آخر نفهمیدیم منظور اینایی که میگن گوش کن ببین چی میگم چیه ؟
    آخر گوش کنم ؟
    یا ببینم ؟[/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]دوتا انگلیسی داشتن فارسي یاد میگرفتن[/h][h=6][/h][h=6]اولي ميگه پاشو

دومي مي گه نميپاشم

اولي جواب ميده نگو نميپاشم بگو پاشيده نمي شم[/h][h=6][/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]سال ها برای برابری زنان و مردان تلاش کردیم[/h][h=6][/h][h=6]و بالاخره توانستیم حق مش کردن مو، سوراخ کردن گوش و برداشتن ابرو را[/h][h=6]به آقایان تقدیم کنیم![/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]بچه:مامان اون آقاروببین کچله![/h][h=6]مامان: هیس…میفهمه

بچه: مگه تا حالا نفهمیده![/h][h=6][/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6]اعتماد به نفس بعضی ها رو اگه خر داشت

الان سلطان جنگل بود!![/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]مرد : اگر من ترکت کنم[/h][h=6][/h][h=6]عمرا نمیتونی یکی مثه من پیدا کنی...

زن : چی باعث شده که فک کنی باز هم یکی مثه تو میخوام...؟[/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]دوغ قبول![/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]شيركاكائو قبول![/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]آبميوه پاكتى قبول![/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]اصلا نوشابه هم قبول![/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]آب معدنى رو ديگه برا چى تكون ميدى؟![/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]همش همونه!!![/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]مرده شب خونه نمیاد فرداش زنش میپرسه کجا بودی[/h][h=6][/h][h=6]میگه پیش دوستم[/h][h=6]زنه زنگ می زنه به ده تا از دوستاش

8 تا میگن اینجا بوده

2تا میگن هنوز اینجاست ![/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]میدونی چیه ؟[/h][h=6]اونقدری که واسه تو مایه گذاشتم ، اگه به دسته بیل آب میدادم تا حالا میوه داده بود ![/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]شوخ طبعی یکی از ویژگی های مردان جذابه...
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    اما به یاد داشته باشید که هرگز دختری رو پیدا نمیکنید که بیخیال بهرام رادان بشه و بره سراغ حمیدماهی صفت !!![/h][h=6][/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]جمعیت جهان = 7,000,000,000 نفر[/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]اگه من بمیرم = 6,999,999,999 نفر[/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]همه اعداد عوض میشه[/h][h=6][/h][h=6]قدر منو بدون ...[/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]زن همسایه چیست ؟[/h][h=6]زن همسایه موجودیست که ساعتها دم در حرف میزنه[/h][h=6][/h][h=6]اما نمیشینه ، چون دیرش میشه...[/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]امروز صبح بعد از مدتها تصمیم گرفتم برم ورزش کنم![/h][h=6]تیشرت نارنجی‌ مو پوشیدم و زدم بیرون.[/h][h=6][/h][h=6]و حالا توجه شما رو به تیکه‌های ملت غیور خصوصا دخترای گل جلب می‌کنم:
    نارنگی! کجا میری؟[/h][h=6][/h][h=6]پرتقال! بدو تا نخوردمت![/h][h=6][/h][h=6]هویج!مگه خرگوش دنبالت کرده؟[/h][h=6][/h][h=6]ته ‌سیگار![/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]رفتگر!برو ۹ شب بیا بابا![/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]چی‌توز موتوری![/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]سن ایچ و دیگر هیچ![/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]لینا توپی!!انقدر جون نده بابا![/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]اسمارتیز!بقیه دوستات کجان؟[/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]بچه‌ها! بچه ها! گارفیلد!.............[/h][h=6][/h][h=6][/h][h=6]☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂ ☃ ☂[/h][h=6][/h][h=6]( یه توپ دارم قلقلیه ) پَ نه پَ شش ضلعی نامنتظمه...[/h][h=6]( میزنم زمین هوا میره ) پَ نه پَ می خواستی زمینو حفر کنه برسه مرکز زمین...[/h][h=6]( نمی دونی تا کجا میره )پَ نه پَ می دونم نمیگم که ریا نشه...[/h][h=6]( من این توپو نداشتم ) پَ نه پَ داشتی ، رو نمی کردی...

( مشقامو خوب نوشتم ) پَ نه پَ همش برو دنبال یللّی تللّی...[/h][h=6]( بابام بهم عیدی داد ) پَ نه پَ می خواستی روز مادر بهت کادو بده...

( یه توپ قلقلی داد ) پَ نه پَ می خواستی یه دونه بی ام ۷۳۰ بهت بده !!
    [/h][h=6][/h]