سلام، در حال حاضر فعلا 3 تا لایسنس 3 ماه برای نود 32 داریم دوستانی که احتیاج دارن در همین تاپیک یا به صورت پیام خصوصی اعلام کنند تا بهشون داده شود. به دلیل کم بودن لایسنس ها قادر نیستیم به همه دوستان یوزر پسوورد بدیم. توجه: این فقط و فقط برای تشویق کاربران و مدیران هست پس امیدواریم درک کنید نمیتونیم به همه بدیم. موفق باشید.
پاسخ : لایسنس 3 ماه Eset Nod 32 به نظر به دوستان فعال از بین کاربران و یا مدیران داده بشه منصفانه تره. از لطفت هم ممنون علی جان . :ghalb: من نیازی ندارم ، دوستان دیگه میتونن در صورت نیاز درخواست بدن.
پاسخ : لایسنس 3 ماه Eset Nod 32 نظر خیلی خوبیه محمد جان به نظر من خیلی هم بهتره.:ghalb: خواهش میکنم وظیفه اس.:ghalb:
پاسخ : لایسنس 3 ماه Eset Nod 32 این کار به نظرذم جالب نبود تبعیض میشد بهختر بود تاریخ تعیین میکردین تا فلان تاریخ هر کی بیشترین فعالیت رو داشت به سه نفر اول میدیم هر چند خودم 7 تا دارم :happy0199:
پاسخ : لایسنس 3 ماه Eset Nod 32 به نظر من اصلن نیازی به لایسنس نیست... خیلی راحت میشه نود رو به یه سرور وصل کرد و بدون هیچ کدی اتوماتیک آپدیت میشه. البت این تاپیک خیلی قدیمی است و خواهش مندیم تاپیک های قدیمی رو آپ نکنید.