4دی برابربا 25دسامبرتولد عیسی مسیح ای پدر ما که در آسمانی، نام تو مقدس باد. ملکوت تو بیاید. آرادۀ تو چنانکه در آسمان است، بر زمین نیز کرده شود. نان کفاف ما را امروز به ما بده. و قرض های ما را ببخش. چنانکه ما نیز قرضداران خود را می بخشیم. و ما را در آزمایش میاور، بلکه از شریر ما را رهایی ده. زیرا ملکوت و قوت و جلال تا ابدالآباد از آن توست، آمین تولد حضرت عیسی مسیح بر همه جهانیان به خصوص مسیحیان جهان مبارک باد.
پاسخ : تولد حضرت عیسی مسیح مبارک شعر زیبا به مناسبت ولادت حضرت عیسی مسیح (ع)شب است و لحظه ی حرمان مریم / وطفلی خفته در دامان مریموجود نازنینش بکر و بی عیب / خدا می داند و وجدانِ مریممسیح خالق و پیغمبر صلح / گلی خوشبوی از بُستانِ مریمهمان طفلی که از روح خداوند / نهالش تنجه زد در جانِ مریمنه دستی بهر تیمار وجودش / نه دارویی که بُد درمانِ مریمدلش در معرض اوهام وحشی / ولی چون کوه بُد پیمانِ مریمندای لا تَخَف لا تَحَزنوهآ / زسوی خالقِ سبحانِ مریمشفا بخش دل پردرد او شد / بشد لطف خدا از آنِ مریمبُوَداو روح «جاوید» خداوند / نبشته این چنین فرمانِ مریمJoy was on Christ, Love was on mas, so let all of this found u anywhere u are this lovely season. merry x mas and happy new yearA silent night, a star above,a blessed gift of hope and love.A blessed Christmas to you!From Home to home, and heart to heart,from one place to another.The warmth and joy of Christmas,brings us closer to each other.()”””() ,* ( ‘o’ ) ,*** =(,,)=(“‘) (“”),,,(“”) “** Roses 4 u… MERRY CHRISTMAS to U…Christmas may be many things or it may be a few. For you, the joy is each new toy; for me; it’s watching U.
میلاد پیام آور توحیدصلح و مهربانیسمبل صبر و شکیباییپیامبر اولوالعزمحضرت عیسی مسیح (علیه السلام)بر تمامی موحدین جهان تهنیت باد . . ....چون به سخن نوبت عیسی رسید / عیب رها کرد و به معنی رسیدعیب کسان را منگر و احسان خویش / دیده فرو بر به گریبان خویش . . .کریسمس ۲۰۱۲ مبارک...امیدوارم بابانوئل به جای کادوی زیباتقدیر زیبا برای تو هدیه بیارهتقدیر خوب رو نمیتونی الان حس کنیاما در آینده میفهمی بهترین آرزو رو برات داشتمکریسمس مبارک... God will be with uYou cannot be everything to everyone No matter how hard u try Just do the very best u can As each day passes u by God will be with uHappy new year . . .یک عمر خوشبختییک عشق الهییک دنیا آروزی خوبیک کریسمس شادبرای تو دوست خوبم ، لطفا امضا کن !تا برای همشون ، هر روز آمین بگم !کریسمس مبارک...سلاماین عید پاک رو به پاکترین دل دنیا تبریک میگمامیدوارم بتونم قدر این پاکی رو بدونمو سال دیگه هم بهت تبریک بگمو پاکی رو باهم جشن بگیریمکریسمس مبارک...شعر زیبا به مناسبت ولادت حضرت عیسی مسیح (ع)شب است و لحظه ی حرمان مریم / وطفلی خفته در دامان مریموجود نازنینش بکر و بی عیب / خدا می داند و وجدانِ مریممسیح خالق و پیغمبر صلح / گلی خوشبوی از بُستانِ مریمهمان طفلی که از روح خداوند / نهالش تنجه زد در جانِ مریمنه دستی بهر تیمار وجودش / نه دارویی که بُد درمانِ مریمدلش در معرض اوهام وحشی / ولی چون کوه بُد پیمانِ مریمندای لا تَخَف لا تَحَزنوهآ / زسوی خالقِ سبحانِ مریمشفا بخش دل پردرد او شد / بشد لطف خدا از آنِ مریمبُوَداو روح «جاوید» خداوند / نبشته این چنین فرمانِ مریم . . . . اگه یه شب بیدار شدی و دیدی یه مرد چاق و گنده داره تورو توی کیسش میزارهلطفا نگران نشو. چون من به بابا نوئل گفتم تورو برای کریسمس میخوام!...بیا به سالی که جدید و تازست خوشامد بگیم، بیا تک تک لحظه هاشو گرامی بداریم،بیا این سال نوی پربرکت رو جشن بگیریم. کریسمس مبارک...کریسمس نه یه زمانه و نه یه فصل، بلکه یک یادبوده،در واقع گرامی داشتن صلح وحسن نیت، رحیم و بخشنده بودن، باعث میشه روح واقعی کریسمس رو لمس کنیم....هیچ کریسمسی ایدآل نخواهد بود مگر اینکه تو تصمیم بگیری اون روبه بازتابی از ارزش ها، خواسته ها، علاقه ها و قوانین خودت تبدیل کنی....لذت در قلب کسانی که به معجزه ی کریسمس اعتقاد دارند بازتاب میکند.برای تو تمام صلح ، لذت و عشق این فصل رو آرزو میکنم . تغییر فصل رو بهت تبریک میگم...یه شب ساکت و آروم، یه ستاره بالای سرت، یه هدیه ی پربرکت از امید و عشق. یه کریسمس پر برکت برای تو . . ....کریسمس میتونه خیلی چیزا باشهیا میتونه چیز خاصی هم نباشه!برای تو هر اسباب بازی جدیدی میتونه لذت آور باشهو برای من کریسمس یعنی دیدن تو!...دو تا چیز که توی چرخش زمین نه تموم میشه و نه تغییر میکنه،یکیش شکوه تولد عیسی مسیحه و یکیش عشق دوست به دوسته!...میشه عکستو بدی بهم؟ که بابانوئل دقیقا بدونه برای کریسمسچی باید بهم هدیه بده. کریسمس مبارک . به یه کریسمس سفید فکر میکنم، با هر کارتی که برای کریسمس آماده میکنم، آرزو میکنم که همه ی روزهات شاد و آفتابی (روشن) باشن، و امیدوارم که همه ی کریسمس هات سفید باشن. کریسمس مبارک میلاد مسعود پیام آور توحید، صلح و مهربانی، حضرت عیسی مسیح (ع) بر تمامی موحدین و پیروان ادیان الهی بویژه جهان مسیحیت گرامی باد:love0041: فرا رسیدن عید برزگ کریسمس به شما و خانواده محترمان و دوستان و اشنایانتان . . . . . هیچ ربطی نداره ... . . . . تا عید نوروز صبر کنید ... شوخی بوداااا
پاسخ : تولد حضرت عیسی مسیح مبارک مبارکه مخصوصا برا:love0041::love0041::love0041::love0041::love0041:ی مسیحی های انجمن