1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

حقهٔ جدید فیس بوک «اکانت شما بلاک شده است»

شروع موضوع توسط Amir_Dragon ‏21/12/11 در انجمن سئو (SEO)

  1. کاربر فوق حرفه ای

    تاریخ عضویت:
    ‏8/12/10
    ارسال ها:
    2,305
    تشکر شده:
    583
    امتیاز دستاورد:
    113
    یک هرزنامهٔ دیگر که وانمود می‌کند اکانت شما بلاک شده است هم اکنون در اینترنت رایج است.
    موضوع به این صورت است: سرویس فیس بوک، اکانت شما بلاک شده است، سفارش ۸۲۳۶.

    به گزارش ایتنا، این پست الکترونیک به همراه یک ضمیمه به نام New_Password_FB_۱۱۴۸.zip می‌آید.

    فایل فشرده شده شامل New_Password. exe می‌باشد که سعی می‌کند کاربر را با شمای پروندهٔ مایکروسافت وورد فریب دهد.
    شما نباید هیچگاه به شمای یک پرونده توجه کنید، بلکه باید به پسوند فایل توجه کنید و مطمئن شوید مرورگر ویندوز (Windows Explorer) پسوند‌ها را نشان می‌دهد.

    همزمان با نصب کامپیو‌تر شما را آلوده کرده و برنامه مخرب را نصب می‌کند.

    در حال حاضر این بدافزار، برنامه جعلی «System restore» را نصب می‌کند.
    اگر به چنین ایمیل‌هایی برخورد کردید آنها را پاک کنید و آنتی ویروس خود را به روز نگه دارید.
    کوییک هیل این فایل آلوده شده ضمیمه را با نام «Trojan.Menti.iohe» می‌شناسد. بنابراین کاربران به صورت پیشگیرانه محافظت شده‌اند.

    ما توصیه می‌کنیم این چنین ضمیمه‌های ایمیل‌های نا‌شناس را باز نکنید.
     
    یک شخص از این تشکر کرد.