1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

پیشنهاد : کمیت یا کیفیت

شروع موضوع توسط omidbenoit ‏16/12/11 در انجمن مسائل مربوط به انجمن

1. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    محصل بودم
    سلام
    ادمین میگه :
    اون کسی که بیشترین پست رو داد نیومد گله کنه، شما که یک ماهی میشه فعالیتی نداشتید، پس حق اعتراض هم ندارید.

حالا یه سوال اگر یه کاربر جدید بیاد یه سوال بپرسه بعدا حتما چون یه پست زده ارزش نداره
    حتما باید مثلا صدتا پست بده تا یکی بلاخره به پست اولش جواب بده
    بلاخره کسی که زیاد پست نمیزنه حقی هم نداره خب

و اما شاید ما پست نزنیم میتونی برید این قسمتی که نشونی مدم رو ببینید
    ادمین صندلی داغ راه انداخت من یادم امد اسمم هنوز تو لیست انتظار بود الانم که شدیدا سرم شلوغه نمیرسم بیام واسه همین تصمیم گرفتم که اسمم رو بگم برداره که اگه فردا رو انداخت شرمنده نشم بگم کار دارم امتحان پایان ترم و غیره ....

خب حالا خودت تون برید ساعت های پست ادمین رو ببینید ساعت 01:59 AM پست رو زد من ساعت 02:48 AM پست زدم یعنی به نظرتون منی که پست نمیزنم تو انجمن ولی اون ساعت شب وقت میزارم سر میزنم
    وقتم ارزش نداره درسته پست نزدم اما خود مدیر اون ساعت انم بشه حسش میاد سر بزنه خب این درسته پست نزدم اما به هدف ادمین ها چیه بجز بالا بردن رتبه فروم هست بالا بردن رتبه فقط بستگی به میزان بازدید داره نه تعداد پست انجمن

از اینا بگزیرم تو اون تاپیکه که درمورد چت باکس فروم بود همه جبهه گرفتن بعدشم با یه اعتراض حرف شون عوض شد که پست های شما برامون ارزش داره ما میخونیم فکر میکنیم اما ادمین الان میگه نه هرکی کمترن پست رو داره ارزشی نداره الان میفهمم چرا اون تاپیکه بدون نتیجه بسته شد
    چون ما کم پست میزنیم حق نداریم حرفی بزنیم

ازاینم بگزیرم شما وقتی یه کتابی مثه صحیح بخارایی داره تو کشور چاپ میشه یه کتاب دیگه به اسم اصول کافی هر دو تا رو هم ایران (دولت ، مقامات ، سیاست ،مذهب ، غیره ....) قبول دارن که مقایر با اصول نیست بعدا یه مطلب ازتوشون میزاری که ادرسشم میگی که مخالب یا قوانین هم نیست دلیلش چیه که پاک شه

اینم تو قوانیین بود ها که مدیر شدن به تعداد پست نیست به کیفیت شون هست

خود گوگل هم به میزان بازدید داره امتیازمیده نه تعداد پست

بازم سوالم رو میپرسم
    اگر یه کاربر جدید بیاد یه سوال بپرسه بعدا حتما چون یه پست زده ارزش نداره

اگر منطقی حرف نزدم و دارم مشکل ساز میشم برا فروم لطفا منو اخراج نکیند خودم انصراف میدم

همه حرفام از تو حرفای زده شده توسط مدیران بود ، حال نکردم اسم بگم و ادرساشون رو بدم
    چندا عکسم گزاشتم ببینید

http://www.topupload.ir/images/bv2ekcvnbgx9thh6qe9m.png
    http://www.topupload.ir/images/ph6121e2q2x03kvbwhc2.png
    http://www.topupload.ir/images/uqwplxwbr1xxwb1ehe.png

پیشنهادم اینه برید یه بار دیگه قوانین روبخونید

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانشجو
    پاسخ : پیشنهاد : کمیت یا کیفیت

سلام محمد جان درسته یه ماهی هست فعالیت ندارم چون دلیلشم بهتون گفتم فکر میکردم با توجه به حرفای قبلیتون
    که همیشه نظر بچه ها براتون مهمه نظر منم شاید مهم باشه ولی دیدم نه میگید حق اعتراضم ندارم چه برسه به اینکه نظر بدم
    فکر کردم شاید برای شما فقط کمیت پست های مهم نباشه اخه همیشه اینومیگفتید که اگه کاربری یه پست مفیدم بده مدیرش می کنید
    ولی الان مثل همیشه کمیت مهمه اصلا مهم نیست چی باشه محتوای پست
    تازه پست هایی رو هم جهت اطلاع رسانی و اگاه کردن با منبعی معتبره حذف می کنید
    پس نتیجه گیری که می کنم اینه که باید از درسو همه چیز بزنه بشینه اینجا پست بده بدون محتوا هم باشه که بهتر
    بعد هم حق اعتراض داره هم حق نظر دادن نظرشم از همه مهمتر میشه..............
    منم خودتون میدونید به خاطر کنکور ارشد نمیرسم بیام زیاد فقط در حد یه سر زدن میام
    اااااااااااااای وای باز که من اومدم نظر دادم
    یادم نبود نظرم مهم نیست شرمنده که نظردادم به خودم تذکر میدم دیگه تکرار نشه

3. پاسخ : پیشنهاد : کمیت یا کیفیت

خوش به حال خودم که فعالیتم روز به روز داره کمتر میشه....:ashamed0001:

پس نتیجه میگیرم محمد حتی اسم منم نمیخاد بشنوه.......
    البته محمد خودش بهتر میدونه چند شب پیش تویه تاپ چت غیر مستقیم بهم گفت ...... ببند....من حقیقت رو گفتم شما خودت نخاستی گوش کنی همه هم میدونن_محمد جان-مدیری دیگه --
    دیگه هیچ حرفی نیست-
    :confused0075:

:tongue0013::tongue0013::ph34r-smiley:مثل همیشه من با حرفای بایت و امید موافقم!!!!!:tongue0013::tongue0013::tongue0013::ph34r-smiley::ph34r-smiley::tongue0013:

4. Founder

امتیاز دستاورد:
    113

سلام،

درمورد این صحبت بنده ( متن زیر ) که منظورم شخص حامد خان ( byte ) بود. ایشون نزدیک به یک ماه هست که فعالیتی نداشته، پس پستی هم از ارسال های ایشون حذف نشده. پس در این مورد حق اعتراضی هم ندارند. ولی بازم با نیش و کنایه اومدن انتقاد کردن و تیکه هایی هم به ما انداختند!

اما به این معنی نیست که هر کسی که فعالیت نکنه و تعداد ارسال هاش زیاد نباشه نظرش مهم نیست یا حق اعتراض نداره. به هیچ وجه این گونه نیست. امید شما همه مسائل رو هم با هم قاطی میکنید!

شما معمولا در انجمن حضور دارید ولی فعالیت مفیدی ازتون دیده نمیشه. برعکس با تاپیک های خطرناک سایت رو به خطر میندازید. منتی سر من و مدیران نیست.
    اگر پستی نباشه بازدید از کجا بیاد؟؟! شما که سئو کار سایت شدید، سیاسیدان شدید، مفصر بحث های مذهبی هم که هستید، در به راه انداختن بحث های انچنانی هم که تبهر خاصی دارید!!
    اگر فکر میکنید وقتتون داره تلف میشه اجباری نیست تا حضور داشته باشید.

درمورد چت باکس هم بنده صلاح دیدم که فعلا نباشه. نظرات رو خوندم و شما هم انگار عادت دارید مسائل رو کش بدید.

وقتی تاپیک سیاسی میزنید یا بحث های مذهبی راه میندازید ما هم برخورد میکنیم. مطلب شما با منبع، بدون منبع، راست یا دروغ! وقتی بخواد برای انجمن مشکل ساز بشه حذف میشه.
    ممکن بود به خاطر همین مطلب اخیری که ارسال کردید برای سایت مشکل ایجاد بشه و من اجازه نمیدم زحمت یک ساله ی بچه هایی که از وقت و درسشون زدن برای تاپ فروم، به خاطر یک مطلب به هدر بره. از طرفی هم وقت و حوصله ندارم تا به خاطر مسائل ف.ی.ل.تر توی ارشاد سرگردان بشم.

نیازی نیست شما قوانین رو به ما یاد آوری کنید. صلاح مملکت خویش را خسروان دانند! ;)

حامد جان بله من یادمه بهم گفتید؛
    ولی خب همانطور که میدونید هر مدیری بعد از یک مدت عدم فعالیت و حضور درسایت مدیریتش کنسل میشه و زمانی که برگرده دوباره درجه برگردانده میشه.

موفق باشید.​

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    دانشجو

من اصلا منظورم این نبود /.هروقت بخوای می تونی کنسل کنی یا .......... اصل حرف من یه چیز دیگه بود فکر کنم اینقدر واضح بوده باشه که نیازی به توضیح اضافه دادن نباشه /.

6. کاربر حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    محصل بودم

اوه اوه عجب بیانه ای برادر من من حرفم رو کلی زدم نه قمست قسمتش نکن همه اونا مثال بود جز به جز قبلا جواباشو رو گرفتم

بعدا منظور اگر بایت میبود خب بهتر یه بار بخونیش (( اون کسی که بیشترین پست رو داد نیومد گله کنه، شما که یک ماهی میشه فعالیتی نداشتید، پس حق اعتراض هم ندارید.))
    کل مبحث من دیدین که اولش با این شروع شده اخراشم بایه همچین چیزی تموم شده پس بحثم مشخصه دیگه

این حرف رو دقیقا نه ولی شبیه اینو یکی بهم زد الان من به خودتون گفتم چرا احترام نگه نمیدارید پستای همه ارزشمنده بجای تشکر باید بگیید حق نداریم . غیره .....

بدی ما اینه انتقادمیشه یا جلوگییریش میشیم در نطفه خفه میکنیمش یافکر میکنیم داره حسودی میکنه یا داره منت میزاره خوندن قوانین چه عیبی داره

تازه قبلا ها من گفتم بلاخره یه روز اخراج میشم اون قدیما ..... اما گفتم میمونم اگر موندم نه به خاطر چیزی و غیره بوده نه اتفاقا برعکس موندم به خاطر بچه ها و همین خوشگزرونی ها و از همه مهمتر که ..... ....

7. Founder

امتیاز دستاورد:
    113

اگه صحبتی دارید لطفا شفاف بگید. چون این تاپیک در بخش انتقادات و پیشنهادات زده شده و همه کاربران میتونن این تاپیک رو مشاهده کنن.

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  8. Founder

امتیاز دستاورد:
    113

انگار خودتون از اول تصمیم داشتید اخراج بشید!

اتفاقا من تیکه تیکه جواب دادم تا مساله برای همه دوستان روشن بشه. شما همه صحبت ها رو جمع کردید و یک برداشت غلط از صحبت ها من و مدیران کردید.

گفتنی ها رو گفتم و نیازی نمیبینم و لزومی نمیبینم تکرار کنم.

اگر انتقاد منصفانه ای هست یا علی ما استقبال هم میکنیم ولی اگر سر مسائل بیهوده و بهم زدن جو سایت باشه انتقاد رو وارد نمیدونیم.

تاپیک بسته شد.

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.