آزمایشگاه موزیلا در ماه اکتبر ۲۰۱۰ مسابقهای با نام GAME ON ترتیب داد و از همه توسعهدهندگان دعوت کرد با هر سطح تجربهای که دارند با ساختن بازیهای تحت وب در این مسابقه شرکت کنند. اکنون موزیلا از میان بازیهای فرستاده شده ۳۵ بازی را بعنوان فینالیستهای مسابقه انتخاب کرده که برای انتخاب برنده نهایی و دریافت جایزه ممتاز یعنی شرکت در کنفرانس توسعهدهندگان بازی، ارزیابی میشوند. اگر میخواهید نگاهی به این بازیها بیندازید و آنها را امتحان کنید به این صفحه بروید. من تعدادی از این بازیها را که به نظرم جالب آمد در زیر آوردهام. A to B: یک بازی برپایه فیزیک اجسام است که هدفی ساده دارد و باید توپ را از نقطه A به B برسانید. Favimon: این بازی شما را به جنگ با Favicon وبسایتها میفرستد. Vector Racer: یک مسابقه کلاسیک سرعت است که بجای جاده روی کاغذ شطرنجی برگزار میشود. Z-Type: در یک جنگ فضایی باید با تایپ کردن کلمات به مهاجمین شلیک کنید و آنها را نابود سازید. This Shell: یک پازل است که مثل همیشه باید قطعات به هم ریخته آن را مرتب شود با این تفاوت که اینبار قطعات یک موزیک ویدیو است نه تصویر. این تنها ۵ تا از دهها بازی بود که میتوانید با آنها سرگرم شوید. اگر به این صفحه بروید خواهید توانست تمام بازیهای شرکت داده شده در این مسابقه را مشاهده کنید که سورس بعضی از آنها نیز قابل رویت است. البته توجه داشته باشید که برای اجرای این بازیها مرورگر شما باید قادر به پشتیبانی مناسب از HTML5 باشد. در حال حاضر من Google Chrome 8 یا Mozilla Firefox 4 را برای بهترین عملکرد به شما پیشنهاد میکنم.