نه به دیروزهایی که بودی فکر می کنم و نه به فرداهایی که “شاید” بیایی … می خواهم امروز را زندگی کنم … خواستی باش … نخواستی نباش… ^^^^^^^^^^^^^^^^^ عاشق شدنم خودش یجور بد شانسیه… ^^^^^^^^^^^^^^^^^ خودت باش همه ی نقش ها قبلا گرفته شدند ^^^^^^^^^^^^^^^^^ مرگِ یه رابطه از جایی شروع میشه که موبایل ها میره روی سایلنت… اینجا سرزمین واژه های وارونه است: جایی که گنج, “جنگ” می شود درمان, “نامرد” می شود قهقه , “هق هق” می شود اما دزد همان “دزد” است … درد همان “درد” و گرگ همان گرگ… ^^^^^^^^^^^^^^^^^ همبازی هایمان را تا وقتی دوست داریم، که خوب می بازند ! ^^^^^^^^^^^^^^^^^ من گفتم خاکی ام… ولی نباید آسفالتم کنی که… ^^^^^^^^^^^^^^^^^ یه عده هستن که اگه شده باید براشون آژانس هم بگیری که سریعتر از زندگیت گم شن بیرون… !! ^^^^^^^^^^^^^^^^^ این روزها همه میرن! اگر کسی اومد تعجب کنین… مشکوک میزنه…!!!! ^^^^^^^^^^^^^^^^^ گاهی حتی جرات نمی کنم پشت سرم رو نگاه کنم که ببینم جام خالیه یا نه !!؟ ^^^^^^^^^^^^^^^^^ از تنها بودنم راضی نیستم ؛ اما …. خوشحالم که با خیلی ها نیستم … !!! ^^^^^^^^^^^^^^^^^ بسیار تماشایی و آراسته ای / از رونق ماه آسمان کاسته ای انگار نه انگار که مارا دیدی / از روی کدام دنده برخاسته ای ^^^^^^^^^^^^^^^^^ دیگر قاصدک ها به دست ما نمیرسند! چون شرم دارند پیغام چند نفر را به یک مقصد ببرند!! ^^^^^^^^^^^^^^^^^ از یه جایی به بعد آدم دیگه دوست نداره همه چی درست بشه! دوست داره همه چی تموم بشه… ^^^^^^^^^^^^^^^^^ چه دنیای عجیبی ست ! هر وقت حرف ِ دلم را زدم ، دلت را زدم .. !!!! ^^^^^^^^^^^^^^^^^ اگه یه روز حس کردی که عاشق دو نفری ، دومی رو انتخاب کن چون اگه واقعا عاشق اولی بودی به عشق دومی گرفتار نمیشدی ^^^^^^^^^^^^^^^^^ تو به احساست بیاموز نفس نکشد هوای دل ها آلـوده است. اینجا فاصله یک عشق تا عشق بعدی یک نخ سیگار است !!! من گفتم خاکی ام... ولی نباید آسفالتم کنی که... ^^^^^^^^^^^^^^^^^ هیچ شباهتی به یوسف نبی ندارم نه رسولم نه زیبایم نه عزیز کرده ام نه چشم به راهی دارم فقط در چاه افتاده ام