1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

چگونگی به میدان رفتن فرزندان زینب کبری (س)

شروع موضوع توسط para3to ‏3/12/11 در انجمن ادیان الهی

1. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170
    [h=2]چگونگی به میدان رفتن فرزندان زینب کبری (س) [/h]
    ​
    در کتاب کامل بهائي آمده است که عون و محمد فرزندان حضرت زينب (سلام الله عليها) در کربلا شهيد شدند. حضرت زينب (سلام الله عليها) فرزندانش را خدمت امام آورد و اجازۀ جنگ خواست. حضرت قبول نکرد و فرمود: پدر اين بچه ها (عبدالله) شايد راضي نباشد. خانم زينب (سلام الله عليها) گفت: قسم مي خورم که عبدالله سفارش کرده اين دو فرزند به حمايت شما در آيند. با اصرار خانم حضرت زينب (سلام الله عليها) امام اجازه داد و فرزندانش به ميدان رفتند و رجز خواندن.

يکي مي گفت: من فرزند زادۀ جعفر طيار هستم. يکي مي گفت: من فرزندزادۀ علي بن ابي طالب هستم. يکي مي گفت: من خواهر زادۀ حسينم. يکي مي گفت: من خواهر زادۀ ابوالفضل العباسم و با هم مي گفتند: اميري حسين و نعم الامير. ابن سعد گفت: عجب محبت خواهر و برادري را ببين! چگونه زينب فرزندانش را فرستاده به قتلگاه؟! با اين که مي داند که کشته مي شوند. آن دو برادر جنگ کردند تا به شهادت رسيدند. امام حسين (عليه السلام) آن دو نوجوان را به خيمه برد در حالي که آن ها را بغل گرفته و خون از گيسوانشان مي چکيد.

کامل بهائی ​