1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

بیوگرافی واقعی ستاره های کشتی کج -

شروع موضوع توسط Am!R~Mr ‏27/11/11 در انجمن ورزشی

1. The Phenom Under Taker

THE UNDERTAKERکار خودش رو در سال 1989 با نام Texas Red در لیگ متوسط USWA آغاز کرد.
    اولین مسابقه ش رو در مقابل بروزر برادی انجام داد و برد.
    سپس به Master Of Pain و The Punisher ) ادب کننده )تغییر نام داد...

اون اولین قهرمانیش رو در اون لیگ تونست با نام Master Of Pain با شکست جری لولر (گزارشگر فعلی RAW( در 1 آوریل 1989 به دست بیاره که نام قهرمانی USWA Unified Heavyweight Title بود.
    5 اکتبر همون سال در همون لیگ The Punisher تونست USWA Texas Heavyweight Champion بشه.
    اواخر سال 1989 Mean" Mark Callous" شخصیت جدید World Championship Wrestling(WCW) شد.
    در ابتدا اون هم تیمی Dan Spivey در تیم Sky Crapers شد و جانشین Sid معروف شد.
    ولی اون در WCW هم زیاد دووم نیاورد و درنوامبر 1990 با WWF قرارداد بست.
    شروع اون در WWF در سوروایور سیرس 1990 بود.
    UnderTaker برای اولین بار در تیم Ted DiBiase با نام Million Dollar Team تونست Dream Team رو که برت هارت هم در اون بود شکست بده.

[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning, width: 500"]
    [TR]
    [TD="class: td1, width: 20"][​IMG][/TD]
    [TD="class: td2"]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768.[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]
    UnderTake

به وسیله ی دُن جاردین کچ حرفه ای رو آموزش دید.
    نام همسرش سارا هست که مدتی هم در WWF بازی میکرد.
    ازدواج اون ها در 21 جولای صورت گرفت.
    قدش 2 متر و 8 سانتی متر هست.
    وزن بدنش هم 147 کیلوگرم.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------
    همون طور که شاید بدونید UnderTaker یکی از افسانه های WWE هست و WrestleMania Legend بهش میگن چون 14 رستل منیا شرکت کرده و همه رو برده.
    البته اگه ببازه باز هم افسانه میمونه.

1 - اولین رستل منیا که شرکت کرد سال 1991 رستل منیا 7 بود.
    اون با کمک پال بیرر(Paul Bearer) در روز تولدش در لوس آنجلس-کالیفرنیا تونست Hacksaw" Jimmy Snuka" رو شکست بده.
    البته تقلبی صورت نگرفت و بیرر منیجر بود.

2 - 5 آوریل 1992 در رستل منیا 8 در ایندیا پلیس-ایندیانا تونس Jake Roberts رو شکست بده.
    بیرر این جا هم منیجر بود.

3 - 4 آوریل 1993 در رستل منیا 9 در لاس وگاس-نوادا تونست Giant Gonzalez رو شکست بده.
    هاروی ویپل من منیجر گنزالس و بیرر منیجر UnderTaker بودند.

4 -2 آوریل 1995 در رستل منیا 11 در سیویک سنتر-هارت فورد تونست کینگ کونگ باندی رو شکست بده.
    تد دی بیس منیجر کینگ کونگ UnderTaker منیجر نداشت.

5 - 31 مارس 1996 در رستل منیا 12 تونست دیزل(نش) رو شکست بده.
    بیرر باز هم منیجر بود.

6 - 23 مارس 1997 در در رزمنت-هاریزن در رستل منیا 13 UnderTaker مسابقه سر WWF Heavyweight Title با Sid داشت.
    سید گفت که من تنها کسی هستم که از UnderTaker نمیترسم.
    و همون شب در مسابقه ش قهرمانی رو به UnderTaker باخت.

7 - 29 مارس 1998 در رستل منیا 14 در در بوستون در مسابقه ای که به برادر مقابل برادر معروفه UnderTaker برادر نصفه ی خودش کین رو شکست داد.
    بیرر منیجر کین بود.

8 - 28 مارس 1999 در رستل منیا 15 در فیلادلفیا UnderTaker مرحوم Big Boss Man رو در یک مبارزه ی Hell In A Cell شکست داد و آخرش بیگ باس من رو دار زد.
    البته بیگ باس من بعد برگشت و مرگش دلیل دیگه ای داره.

9 - 1 آوریل 2001 در رستل منیا 17 در هاستن تکزاس زادگاه خود UnderTaker این بار نوبت HHH بود که از UnderTaker شکست بخوره.

10 - 31 مارس 2002 در رستل منیا 18 در تورنتو-کانادا ریک فلر از UnderTaker در یک مسابقه ی بدون DQ شکست خورد.

11 - 30 مارس 2003 در رستل منیا 19 A-Train و Big Show از UnderTaker شکست خوردن.
    این مسابقه Handicap بود و UnderTaker یه کمک کوچیک هم از یک استرالیایی تازه وارد به نام Nathan Jones گرفت.

12 - 14 مارس 2004 در رستل منیا 20 باز هم نوبت کین بود که در یک برادر در مقابل برادر دیگه از UnderTaker شکست بخوره.

13 - 3 آوریل 2005 در رستل منیا 21 در شیکاگو رندی اورتون که سر کل کل این که میخواست رکورد UnderTaker رو بشکونه با اون مسابقه داد.حتی با این که باباش با دست گچ گرفته کوبوند تو سر UnderTaker باز هم شکست نخورد و برنده شد.

14 - اخرین بار هم همین امسال تونست Mark Henry رو شکست بده .
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------

UnderTaker ظاهراً خیلی به مردن علاقه داره.
    تا جایی که من یادمه 4 بار گفتن مرده.

اولین بار در سوروایور سیرس 2003 وقتی با مک من بازی چال کردن داشت.
    کین اومد کمک مک من و آندر تیکر رو چال کردن و گفتن که مرد.تا چند ماه هم گفتن مرده که برگشت.
    نتیجه ی این مرگ این بود :
    UnderTaker دارای لقب Dead Man یا مرد مرده هست.
    بعد از تگ تیم شدن با کین اون به Red Devil یا شیطان سرخ تغییر شخصیت داد و بعد از این که مرد و دوباره برگشت دوباره شد Dead Man.

دومین بار در نو مرسی پارسال.
    در بازی با جی بی ال،هایدنرایک که اون زمان تازه وارد و دوست جی بی ال بود به کمک جی بی ال میاد.
    برنده ی اون بازی کسی بود که حریفش رو داخل نعش کش مینداخت.
    هایدنرایک UnderTaker رو با کلروفرم بیهوش میکنه و داخل نعش کش میندازه.بعد با یه ماشین دیگه میکوبه به نعش کش و نعش کش آتیش میگیره.

سومین بار هم وقتی که رندی اورتون در نو مرسی امسال انداختش توی تابوت و تابوت رو آتیش زد.

چهارمین بار هم همین چند ماه پیش بعد از برگشتنش دوباره میندازش پشت ماشین مرحوم ادی و میکوبش به دیواره ی پشت استادیوم و ماشین آتیش میگیره که این دفعه مردنش چند روز بیش تر نبود.

سایر توضیحات و نکات جالب در مورد وی:

تیکر اولین فن last ride رو در 30 جوئن 2000 به ادج زد
    وی جزو 100 کشتی گیر برتر قرن 20 میباشد.
    در سال 1999 رهبر تیم ministry of the darkness بود.
    اولین کمربند قهرمانی جهان را در survivor series 1991 گرفت.
    در سال 1995 چشمان وی به شدت آسیب دید و مدتی هم در اتاق عمل با چشمان پانسمان شده گذراند.
    تیکر در زندگیش 2 بار ازدواج کرده و از هر همسرش 2 فرزند دارد.در حال حاضر همسرش سارا کالوی نام دارد که دخترعمویش هست.
    هم خودش و هم سارا به ورزش بوکس علاقه دارند.
    قبل از اینکه کج کار شود بسکتبالیست حرفه ای بوده.
    قد او در زندگی واقعیش 20 سانت کمتر از کشتی کج بوده(برای بلندترکردن قدش تلاش کرده)
    از سال 1991 تا 1993 به هیچ وجه در بازی تک به تک نباخته بود.
    در13 wrestlemania پی در پی مسابقه را نباخته.حریفان ناکام وی در رستلمینیا به ترتیب از جدید تا قدیم:
    RANDY ORTON
    KANE
    BIG SHOW & A_TRAIN
    RIC FLAIR
    TRIPLE H
    BIG BOSS MAN
    KANE
    SYCHO SID
    KEVIN NASH
    kING KONG BUNDY
    GIANT GONZALEZ
    JAKE ROBERTS
    JIMMY SNUKA
    یک پسر از همسر اول داره به نام گانر که متولد سال 1993 هستش و یک دختر متولد سال 2002 از سارا دارد.یک پسر به نام کوین از همسر اولش(جودی لین) هم دارد(متولد 1996)
    پدرش فرانک در سال 2003 مرد.مادرش کاترین کالوی و برادران بزرگترش دیوید و مایکل و پاول و تیموسی میباشند.
    پاول برادر بزرگش در اداره پلیس کار میکند.
    آخرین بازی وی در WCW در مقابل lex luger بوده.
    در WCW منجرش پاول هیمن(منجر سابق براک)بود.
    در حال حاضر اولین کج کاریه که در فیلم هندی بازی کرده!!! اسم فیلم هندیش khiladiyon ka khiladi هست.در این فیلم تیکر هندی حرف میزند!!!!!!!!
    بهترین دوست تیکرGREAT KHALI برایان لی یا همون آندرتیکر قلابی در سامراسلم 1994 هست.او در عروسی تیکر با سارا شرکت کرد.
    در سال 2005 دخترش به نام گراسی متولد شد.
    تابه حال 2 تا از کمربندهای قهرمانی خود را از هولک هوگن گرفته.

طی نظر خواهی های مردمی تیکر 28 بار به عنوانمحبوب ترین وبرترین کشتی کج کار انتخاب شده و از این نظر نیز اول میباشد و نفر دون کوین نش میباشد

/////////////////////////////////////////////////////////////////
    طی مصابحه ای که باUndertakerدر مورد خالکوبیهایش شده گفته:

خالکوبی ها داستان درازی داره ، کاری که در حال رشده .
    من هر دفعه شش تا هشت ساعت می شینم تا کار یه خالکوبی تموم بشه .
    اکثر اینا توی کمپانی خالکوبی لاس وگاس کار شده .چ
    وقتی شروع به این کار می کنم واقعاً حوصله ام سر میره .
    من یه سری خالکوبی جمجمه ، شیاطین و جادوگر دارم .
    یه جورایی همه چیز حالت قرون وسطایی داره .
    من بخاطر توسعه کاراکترکشتی کجی خودم این کار رو انجام نمی دم .
    این یه چیزشخصیه . ولی اینا یه جورایی با کار من تو تلویزیون تناسب داره .
    من می بینم که خیلی از کشتی گیرا اسم خودشون رو
    روی خودشون خالکوبی میکنن (عجب اشتباه بزرگی) .
    من اینقدر زرنگ هستم که بدونم اسمها و شخصیتها تغییر می کنن .
    همه خالکوبیهایی که انجام دادم با جاهایی که توشون زندگی
    کردم و خواسته هایی که داشتم ، سر و کار دارن .
    سارا از من پرسید آیا روزهای دیگه برای اینکار تاسف نمی خوری ؟
    من گفتم :نه ، تا روزی که اونا از بین نرفتن و با من هستند تاسف نخواهم خورد .
    ولی ممکنه من توی 60 سالگی جواب دیگه ای بدم !
    چیزی که در مورد آندرتیکر در دبلیو دبلیو ای به نمایش در
    نیامده این مطلب است که جذابیت این خالکوبی ها فقط بخاطر
    قشنگ بودن آنها و توصیف کردن کاراکتر او نیست .
    بلکه به این علت که نمایانگر شخصیت درونی او هستند .
    در اینجا نگاهی خواهیم انداخت به عکس خالکوبی های آندرتیکر از مجله
    خالکوبی بعلاوه عکسهای واضحی که از این مجله انتخاب شدن .
    اون خالکوبی های زیادی داره . یکی از این خالکوبی ها
    کلمه سارا روی گلوی اونه که اسم همسرشه .
    اواین کار رو بعنوان هدیه ازدواج برای سارا انجام داده .
    سارا ظاهراً پشت گردنش یه مارک خالکوبی شده داره و 3 تای دیگه که در
    قسمتهای مختلف پنهان شده . سارا تصویر یک اسکلت رقصان
    رو در پشت گردنش داره . هر دوی بازوهاش خالکوبی شدن .
    یکی از خالکوبی هاش روی شکمشه که بی اس کی خونده می شه .
    پایینش هم کلمه پراید (افتخار) قرار داره .
    بی اس کی پراید بمعنی برادری جنگجویان تنهاست .
    شایع شده که خالکوبی یک بازوی آندرتیکر بمعنی آینده است و اونیکی بمعنی گذشته .
    توی یکی از مصاحبه های سایت دبلیو دبلیو ای ، از آندرتیکر
    سؤال شد که خالکوبی روی گلوی اون چقدر درد داشت و اون
    در جواب گفت : اونیکه روی گلومه ؟ یه کمی قلقلکم داد ( لبخند می زند )
    اون یکی از کوتاهترین خالکوبی هایی بود که داشتم .
    ولی خیلی سخت بود. خوشبختانه من طاقت زیادی در برابر درد دارم .
    بعضی وقتها ، فکر می کنم که از اینکار لذت می برم .
    ولی اینکار برای ضعف بنیه نیست .

elahe.naz از این پست تشکر کرده است.
  2. پاسخ : بیوگرافی واقعی ستاره های کشتی کج -

[​IMG]بیوگرافی باتیستا نام واقعی: David Michael Bautista
    قد : 6.6 فوت
    وزن :325 Ibs
    زمان تولد : January 18, 1966
    محل تولد : Washington, D.C.
    آغاز حرفه : 1997
    مربی : Wild Samoan Afa
    ضربه نهایی : Batisa Bomb
    در 11, جولای سال 1999 ادی گیلبرگ یک مسابقه با باتیستا ترتیب داد
    قبل مسابقه در بک استیج باتیستا خیلی سریع گیلبرگ را که در لاکر روم بود زد و گیلبرگ مسدوم شد و نتونست مسابقه بدهد و بازی به نفع باتیستا تموم شد.
    باتیستا در باشگاه WXW کارمیکرد که سرپرست اون باشگاه Wild Samoan Afa بود که مربیگری باتیستا رو میکرد سرانجام باتیستا در اون لیگ در اوکتبر سال 1999 اسم خودش را Kahn کاهن گذاشت.
    او اولین مسابقه خود را در WXW با نام Kahn در 30 اوکتبر سال 1999 انجام داد که Southtown Joe را برد.
    در فوریه سال 2000 باتیستا با لیگ WWF قراردادی امضا کرد.
    اما زیاد این قرارداد طول نکشید زیرا در WWF به باتیستا میدان نمیدادند به همین خاطر او در تابستان سال 2000 به باشگاه Ohio Valley Wrestling رفت و اسمه خود را Leviathan گذاشت و در گروه Disciples of Synn عضو شد.
    در 13 دسامبر سال 2000 Leviathan از دست یکی از سوپر استار های WWE به نام کین عصبانی شد و در یک مسابقه ای به نام DARK MATCH
    با او مبارزه کرد که شکست خورد.
    در 24 اوکتبر سال 2001 Leviathan در OVW SHOW توانست وال وینیس را مغلوب کند.
    Leviathan در 28 نوامبر سال 2001 در مسابقه داخل شهر جفرسون با "The Machine" Doug Basham انجام داد که پیروز شد و قهرمان جدید کمربند OVW Heavyweight شد .
    Leviathan در 16 ژوین سال 2002 از کمربند خود در مقابل D"LO BROWN دفاع کرد و برون را شکست داد.
    وی در 2 مارچ سال 2002 در Indianapolis, IN توانست یک مسابقه battle royal را به سود خود به پایان ببره.
    Leviathan در 30 مارچ سال 2002 در Tojo Yamamoto Memorial Show کار کوتاهی رو با Bruiser Graham شروع کرد . ( دقیقا نمیدونم چه کاری؟)
    در 9 می سال 2002 باتیستا کار خود را با لیگ WWE را آغاز کرد و اسمه خود را Deacon Batista گذاشت و با Reverend D-Von (Dudley) شروع به کار کرد.
    بعد از یک مدت که نام the Deacon نتونست دوام بیاورد او دوباره اسمش و قیافه اش را عوض کرد و اسمه خود را باتیستا گذاشت و در خارج از رینگ با WWE قراردادی جدید امضا کرد.
    در 15 آگوست سال 2002 در فصل نقل و انتقالات اسمک دان دوستش دادلی را در بک استیج زد و نقش بر زمین کردش .
    و هفته ی بعد این ماجرا باتیستا مسابقه با دیون دادلی برگزار کرد که او را شکست داد.
    بعد از این ماجراها در 4 نوامبر سال 2002 او به راو اومد و در اونجا اسمه خود را دیو باتیستا( Dave Batista ) گذاشت.
    در 25 نوامبر سال 2002 باتیستابه یاری ریک فیلر امد و ریک فیلر توانست کین بزرگ را مغلوب کند.
    در هفته ی بعد راو در Austin, TX. باتیستا به کمک ریک فیلر توانست هاریکین را مغلوب کند.
    باتیستا در Armageddon سال 2002 توانست که کین را شکست دهد..
    وی در ژوین سال 2003 به گروه جدید Evolution پیوست که اعضا این گروه
    تریپل ایچ - باتیستا - رندی اورتون و ریک فیلر بودن.
    در فوریه سال 2003 باتیستا دچار یک مسدومیت شد که زیاد هم طول نکشید.
    در آرماگدون سال 2003 در Orlando, FL. باتیستا به همراه ریک فیلر در مسابقه ای به عنوان tag team turmoil با گروه DUDLEYS شرکت کردند که سرانجام مسابقه رو برندند و قهرمان جدید World Tag Team شدند.
    در رویال رامبل سال 2003 باتیستا و ریک فیلر در مسابقه TABLE TORNANDO TAG باز گروه DUDLEYS را شکست دادند و از کمربند خود دفاع کردند.
    در 7 فوریه سال 2004 در شهر Saitama کشور ژاپن باتیستا و ریک فیلر برای سومین بار متوالی گروه Dudley Boyz را شکست دادند و از کمربند خود دفاع کردند
    در رستل منیا XX که در شهر نیویورک برگزار شد باتیستا به همراه اورتون و ریک فیلر در قالب گروه Evolution توانستند راک و میک فلوی را شکست دهند.
    در 22 مارچ سال 2004 در شهر Detroit, MI. در راو باتیستا به همراه ریک فیلر با تگ تیم بوکر تی و روب وان دام مسابقه دادند که بازی را بردند و کمربند World Tag Team را ماله خود کردند.
    در Vengeance سال 2004 باتیستا توانست کریس جریکو را شکست دهد.
    باتیستا در رویال رامبل سال 2005 در شهر Fresno, CA. توانست جان سینا را از رینگ بیرون پرت کنه و قهرمان رویال رامبل بشود و در رسلمنیا اون سال برای کمربند World Heavyweight مبارزه کند.
    باتیستا در Wrestlemania 21 که در شهر Los Angeles, CA انجام شد توانست تریپل ایچ را شکست دهد و قهرمان جدیدWorld Heavyweight شود.
    در BACKLASH سال 2005 باتیستا باز تریپل ایچ را برد و از کمربند خود دفاع کرد.
    در Vengeance سال 2005 که در شهر Las Vegas برگزار شد توانست تریپل ایچ را در مسابقه HELL IN A CELL شکست دهدو از کمربند خود دفاع کند.
    چندی بعد از این ماجرا باتیستا به اسمک دان رفت.
    در Summerslam سال 2005 باتیستا در مسابقه ای با نام no holds barred match توانست JBL را شکست دهد و از کمربند خود دفاع کند.
    باتیستا در No Mercy سال 2005 توانست ادی را شکست دهد و از کمربند خود دفاع کند.
    باتیستا در Taboo Tuesday سال 2005 به جای استن کلد در مسابقه ی streetfight شرکت کرد و توانست Jonathan Coachman را شکست دهد.
    در 13 دسامبر سال 2005 باتیستا به همراه ری مستریو توانستد گروه MNM را شکست دهند و قهرمان های جدید WWE Tag Team شوند
    همچنین باتیستا در SURVIVE SIERES سال 2005 در مسابقه SMACKDOWN VS RAW در تیم اسمک دان حضور داشت که توسط کین چوک اسلم خورد و شان مایکلز و را پین فال کرد.
    باتیستا در ARMAGGEDON سال 2005 در مسابقه ی CHAMPOIN VS CHAMPOIN به همراه ری مستریو حضور داشت که در نهایت مغلوب گروه بیگ شو و کین شدند .
    در 12 ژوین سال 2006 باتیستا که از هفته پیشش توسط مارک هنری مسدوم شده بود آمد و کمربند World Heavyweight خود را به تدی لونگ داد و از مردم خداحافظی کرد.
    باتیستا در ROYAL RUMBLE و no way OUT سال 2006 هم با اینکه مسدوم بود آمد و دل مردم رو شاد كرد؛

آندرتیكر در سال 2007باتیستا رو برای بازی در رسلمنیا 23 چلنج كرد كه در نهایی توی یك بازی بی نهایت زیبا آندرتیكر بر باتیستا غلبه كرد؛ درعوض باتیستا توی رسلمنیا 24 و تو سال2008درمقابل اوماگا خوب كار كرد و اونو شكس داد . باتیستا توی یكی از را های سال 2009 مصدوم شد و نتونست به رسلمنیا 25 برسه ولی وقتی برگشت با خالكوبی های جدید اومد و توی المینیشن چمبر 2010 بعد از برد سینا به دستور مسترمكمن با سینا مسابقه داد و اونو شكست داد و قهرمان دبلیو دبلیو ای شد؛توی رسلمنیا 26 سینا و باتیستا با هم مبارزه كردند كه نهایتا سینا بازی را برد بعد از اون اونا توی ایكستریم رولز 2010 هم بازی كردند كه اینبار سینا با نامردی تمام بازی رو برد بعد در پی پی وی اووردلیمیت برای بار سوم باتیستا به سینا باخت و باتیستا از دبلیو دبلیو ای خداحافظی كرد و بعد به كمپانی ام ام ای پیوست . به تازگی شایعه شده كه باتیستا توی رسلمنیا 27 كه دو سه روز دیگس برمیگرده باید ببینیم راسته یانه ؟که در نهایت باتیستا در رسلمنیا 27 حاضر نشد و به تمامی شایعات مبنی بر بازگشت او به wwe پایان داد

افتخارات باتیستا در WWE
    قهرمان رویال رامبل 2005
    قهرمان سنگین وزن او وی دبلیو
    قهرمان وُرلد تگ تیم به همراه ریك فلیر با شكست دادلی بویز در آرماگدن 2003
    قهرمان وُرلد تگ تیم به همراه ریك فلیر با شكست بوكر تی و راب فن دم در راء 22 مارس 2004
    قهرمان سنگین وزن جهان با شكست تریپل اچ در رسلمنیای 21
    قهرمان دبلیو دبلیو ای تگ تیم به همراه ری میستریو با شكست ام ان ام در اسمك‌دان 16 دسامبر 2005
    قهرمان سنگین وزن جهان با شكست كینگ بوكر در سوروایور سیریس 2006
    قهرمان سنگین وزن جهان با شكست د گریت كالی و ری میستریو در آنفورگیون 2007
    قهرمان دبلیو دبلیو ای تگ تیم به همراه جان سینا در راء 4 آگست 2008
    قهرمان سنگین وزن جهان با شكست كریس جریكو در سایبر ساندی 2008
    قهرمان دبلیو دبلیو ای با شكست رندی اورتن در اكستریم رولز 2009
    قهرمان دبلیو دبلیو ای با شكست جان سینا در الیمینیشن چیمبر2010

elahe.naz از این پست تشکر کرده است.
  3. پاسخ : بیوگرافی واقعی ستاره های کشتی کج -

BiG SHOW
    [TABLE="class: ncode_imageresizer_warning, width: 285"]
    [TR]
    [TD="class: td1, width: 20"][​IMG][/TD]
    [TD="class: td2"]Click this bar to view the full image.[/TD]
    [/TR]
    [/TABLE]

بیوگرافی بیگ شو:

پاول دونالد ویت در هشتم فوریه ی 1972 به دنیا آمد.همه ی ما اون رو با نام درون رینگ او یعنی بیگ شو می شناسیم.او یک کشتی گیر حرفه ای و یه هنرپیشه هست و هم اکنون با WWE قرارداد داره و در برند اسمک داون فعالیت میکنه.در کشتی حرفه ای او 5 بار قهرمان جهان شده:دو بار قهرمانی سنگین وزن دبلیوسی دبلیو،دو بار قهرمان دبلیودبلیواف و یک بار هم قهرمان ای سی دبلیو.این قهرمانی ها او رو به اولین شخصی مبدل کرد که هر سه کمربند رو تا حالا داشته.گذشته از این قهرمانی ها او یک بار قهرمان ایالات متحده،5 بار قهرمان تگ تیم(دوبار با آندرتیکر،یک بار با کین،یک بار با جریکو و یک بار با دمیز)،دو بار قهرمان تگ تیم دبلیودبلیوای (یک بار با جریکو و یک بار هم بامیز) و سه بار قهرمان هار کور شده.

زندگی نامه و کریر کشتی حرفه ای بیگ شو:

دبلیو سی دبلیو (1999-1995)
    پاول ویت اولین نمایش خودش رو در دبلیوسی دبلیو ،سال 1995 در اسلمبوری داشت، به عنوان یک مرد قوی هیکل در مین ایونت بین هالک هوگن و رندی سوج برابر ریک فلیر و ویدر.او همچنین در پی پر ویو دگریت امریکن بش همان سال به عنوان تماشاگر در مسابقه ی بین آرن اندرسون و رنگید حضور داشت.نزدیک یک ماه بعد بیگ شو در مصاحبه ی بین هالک هوگن و جین اکرلند دخالت کرد.او خودش رو پسر آندره د جاینت معرفی کرد و از اون پس وارد استوری لاینی با هویت پسر جاینت شد تا هالک هوگن رو به خاطر مرگ پدرش سرزنش کنه.بیگ شو به دانگن آف دوم پیوست،کسانی که با هوگن و متحدانش در جنگ بودند.پس از این که بیگ شو موتورسیکلت هوگن رو با یک مانستر تراک خراب کرد ، هوگن او رو به یک "مانستر تراک بتل" چلنج کرد.بیست و نهم اکتبر هوگن موفق شد اون مسابقه رو ببره.همون شب بیگشو به رینگ اومد و هوگن رو برای کمربند دبلیو سی دبلیو چلنج کرد.در اون بازی بیگ شو پس از دخالت منجر هوگن،جیمی هارت با قانون دی کیو برنده شد.هوگن باید کمربند رو می گرفت اما هارت فهمید که درقراردادی که برای اون بازی امضا کرده بودند قید شده بود که صاحب کمربند با قانون دی کیو هم تغییر خواهد کرد.به این ترتیب بیگ شو در سن 23 سالگی جوان ترین قهرمان سنگین وزن دبلیوسی دبلیو شد.پس از چند مدت بیگ شو با برد ریک فلیر برای دومین بار قهرمان این تایتل شد البته پس از این که هوگن ان دبلیو او رو تشکیل داد او کمربند رو به هوگن واگذار کرد. او همچنین به ان دبلیو او هم پیوست ولی به خاطر درخواست یک تایتل مچ از هوگن از این گروه اخراج شد.پس از اون او با این گروه دشمنی پیدا کرد و همراه استینگ و لکس لاگر دو بار قهرمان تگ تیم شد.بیگشو در اواخر حضورش در دبلیوسی دبلیو با ان دبلیو او مشکلات زیادی داشت.قرارداد او با دبلیوسی دبلیو هشتم فوریه ی 1999 در بیست و هفت سالگی به اتمام رسید.

دبلیودبلیوای(2006-1999)
    نهم فوریه ی 1999
    بیگ شو قراردادی ده ساله با دبلیودبلیواف بست.او در کیج مچ بین مستر مک مهن و استیو آستین دخالت کرد و به آستین حمله کرد. بعد از اون او به عنوان بادی گارد مک مهن فعالیت کرد. بیگ شو هفته ها با نام "بیگ نستی" در دبلیودبلیواف فعالیت کرد تا آنکه نامش رو به "بیگشو" تغییر داد. او کم کم جایگاه خودش رو در کمپانی پیدا کرد.بیگشو و آندرتیکر با هم تگ شدند و با ایکس پک و کین درگیر شدند.اونها موفق شدند دو بار قهرمان تگ تیم بشن.پس ار مصدومیت آندرتیکر او با برنده شدن در تریپل ترت برابر راک و تریپل اچ قهرمان دبلیودبلیواف شد.بیگ شو همچنین استوری لاینی رو با بیگ باس من داشت.سوم ژانویه ی 2000 در راء تریپل اچ بیگ شو رو شکست داد و کمربند رو از او گرفت.بیگ شو باید تایتل رو از تریپل اچ پس می برد برای همین در رویال رامبل 2000 شرکت کرد.او در پایان توسط راک حذف شد.اما درگیری ای با او پیدا کرد که شخصیتش رو به هیل تغییر داد.او ادعا داشت که رامبل رو برده.بیگ شو ویدئویی درست کرد که که نشون میداد پای راک در رامبل به زمین خورده.برای همین او برای تایتل شات رسلمنیا در نو وی اوت 2000 به مصاف راک رفت.در اون مسابقه بیگشو برنده شد.راک مصمم بود که تایتل شاتش رو پس بگیره برای همین قرار شد در راء سیزدهم مارس به مصاف بیگشو بره.اگر بازی رو می برد مسابقه ی رسلمنیا تریپل ترت می شد و اگر می باخت باید از کشتی خداحافظی می کرد.شین مک مهن داور مخصوص این مسابقه شد،درحالی که از بیگشو طرفداری می کرد.در اون بازی مستر مک مهن دخالت کرد و داور شد.او به راک کمک کرد تا برنده شه.در راء بیستم مارس تریپل اچ از تایتلش برابر راک و بیگشو دفاع کرد.(این بازی قرار شد در راء برگزار شه).پس از مسابق هلیندا مک مهن اومد و گفت که این بازی در رسلمنیا المنیشن فتال 4وی خواهد شد و میک فولی رو هم اضافه کرد.خانواده ی مک مهن هر یک سهمی در این بازی داشتند.در رسلمنیا سال 2000 این مسابقه در حالی برگزار شد که بیگشو اولین فردی بود که حذف گردید.بعد از رسلمنیا نقش بیگشو بیبی فیس شد.بیگشو بعد از مدتی درگیری با آندرتیکر از لیست دبلیودبلیواف حذف شد تا کاهش وزنی داشته باشد.او در فاصله ی زمانی 2002 تا 2005 در برند اسمک داون فعالیت کرد و در اونجا با افراد بسیاری مانند براک لسنر،کورت انگل و رندی ارتن درگیری داشت.

ای سی دبلیو (2007-2006)
    هفتم ژانویه ی 2006
    بیگ شو به برند جدید دبلیودبلیوای یعنی ECW پیوست.او در وان نایت استند پس از مسابقه ی بین تاجیری و سوپرکریزی برابر فول بلاد ایتالینز دخالت کرد و به همه ی اونها حمله کرد.در اپیزود چهارم جولای ای سی دبلیو در فیلادلفیا بیگ شو به مصاف راب ون دم رفت و با کمک پاول هیمن،جنرال منجر آن زمان قهرمان ای سی دبلیو شد.پس از قهرمان شدن بیگ شو تماشاگران بسیار ناراضی بودند و با پرتاب بطری نارضایتی خودشون رو اعلام کردند.این قهرمانی باعث شد بیگ شو اولین فردی لقب بگیره که سه تایتل دبلیوسی دبلیو،دبلیودبلیوای و ای سی دبلیو رو در طول کریر خودش بدست آورده.در طی هفته های فراوانی بیگشو از کمربندش مقابل افراد زیادی مانند کین و ریک فلیر دفاع کرد.او همچنین با سابو هم استوری لاینی داشت.بیگشو سابو رو در سامراسلم شکست داد.او در سایبر ساندی به مصاف کینگ بوکر و سینا رفت.در آن مسابقه بوکر برنده شد.در سوروایور سریز در مسابقه ی 5-5 جان سینا و بابی لشلی موفق شدند به کمک هم تیم بیگ شو رو ببرند.بعد از اون بیگ شو با لشلی درگیری پیدا کرد.بابی لشلی از اسمک داون به ای سی دبلیو منتقل شد تا با بیگشو استوری لاینی داشته باشه.لشلی در یک المنیشن چمبر خونین در پی پر ویو دیسمبر تو دیسممبر تونست قهرمانی رو از بیگشو بگیره.پس از استوری لاین با بابی لشلی بیگ شو اعلام کرد که مصدومه و مدتی رو دور از رینگ سپری کرد.

بازگشت به دبلیودبلیوای(2008 تا کنون)
    اون پس از 108 پوند کاهش وزن هفدهم فوریه ی 2008 به مسابقات دبلیودبلیوای بازگشت.گرچه نتونست موفقیت های گذشته اش رو تکرار کنه.او در رسلمنیا 24 با ستاره ی معروف بوکس جهان،می ودر مسابقه داد که شکست خورد.سپس با آندرتیکر استوری لاینی داشت.در رسلمنیا 25 در تریپل ترتی برابر جان سینا و ادج قرار گرفت که در اون مسابقه هم شکست خورد.پس از اون بیگشو با جان سینا استوری لاین کوتاهی رو داشت.در اون زمان ادج و جریکو قهرمان تگ تیم شدند اما ادج مصدوم شد و جریکو باید پارتنر جدیدی رو معرفی می کرد.جریکو،بیگ شو رو انتخاب کرد.اونها مدت ها قهرمان باقی موندند تا این که در تی ال سی 2009 مقابل دی جنریشن ایکس شکست خوردند و کمربند رو واگذار کردند.در اپیزود اول مارس راء بیگ شو و میز به مصاف دی جنریشن ایکس رفتنند و اون ها رو شکست دادند و قهرمانان جدید تگ تیم لقب گرفتند. تیم شومیز در رسلمنیا 26 به مصاف جان موریسون و آرتروث رفت که موفق شدند برنده بشن.سرانجام میز و
    بیگ شو در بیست و ششم آوریل عنوان خودشون رو به هارت داینستی واگذار کردند. بعد از باختشون بیگ شو به میز ناک اوت پانچ زد و بعد از مدتی فیس شد. سرانجام بیگشو به اسمک داون درفت شد. اون استوری لاین هایی با جک سواگر و سی ام پانک داشت. بیگشو در این اواخر بیشتر با گروه دکور درگیر بود و او به همراه کین توانستند قهرمان کمربند تگ تیم شوند. اما پس از آن دو عضو نکسس با کمک سی ام پانک توانستند این کمربند ها را از چنگال آن در بیاورند. هم اکنون کین در راو است و حضوری مسبر ثمری در این برند دارد.

4. پاسخ : بیوگرافی واقعی ستاره های کشتی کج -

JoHN SENA

» بیوگرافی جان سینا:

جان سینا، بازیگر و کشتی کج کاری است که در کمپانی WWE حضور دارد. وی در روز 23 آپریل 1977 در ماساچوست به دنیا آمد. جان دومین فرزند از یک خانواده 7 نفره است که در آن پنج پسر به نام های دن، مت، استیو، سین و جان زندگی میکنند. سینا 240 پوند وزن دارد و بعد از تحصیلات در آکادمی کاشینگ، سینا به کالچ اسپرینگفیلد رفت و فعالیت های ورزشی خود را در آنجا با بازی در یک تیم دسته سوم فوتبال آغاز کرد و جالب است که در آن زمان شماره 54 را به تن میکرد، همان شماره ای که با آن پا به WWE گذاشت. سینا به عنوان بازیگر هم در سینمای آمریکا فعالیت داشته است و از معروف ترین فیلم او می توان به تفنگدار آمریکائی اشاره نمود. یکی دیگر از نکات جالب زندگی سینا، این است که نام پدر وی نیز جان سیناست و این نشان دهنده علاقه زیاد پسر بزرگ خانواده به پدرش میباشد. سینا یکی از طرفداران پروپا قرص کارتون انیمیشن است و موسیقی کلاسیک راک نیز علاقه دارد. گفتنی است که وی هم اکنون در تامپا، فلوریدا زندگی میکند.

» جهت مشاهده ی بیوگرافی و زندگی نامه کامل جان سینا به ادامه مطلب مراجعه نمائید.

در دنیای رستلینگ و شروع تمرینات:

جان سینا از سال 2000 تمرینات کشتی را شروع کرد و در Ultimate University شروع به تمرینات اختصاصی کرد. Ultimate Pro Wrestling نام اولین لیگی بود که به UPW معروف بود و سینا کارش را درآنجا شروع کرد. نام وی در این لیگ The Prototype بود و نقشی نیمه روبوت داشت که هنگام ورود به رینگ، همه را نابود میکرد! در آن لیگ کمربند سنگین وزن UPW را در آپریل سال 2000 گرفت و مدتی قهرمان شد. اما در سال 2001 این WWF سابق بود که با وی قرارداد امضاء کرد و سینا به لیگ Ohio Valley Wrestling که به OVW معروف بود، رفت و دوران جدیدی را با کشتی گرفتن به نام های The Prototype و Mr.P آغاز کرد. وی موفق شد با شکست باتیستا، کمربند سنگین وزن OVW را از آن خود کند و سه ماه در حفظ این کمربند موفق بود و در ادامه موفق شد همراه با ریکو کنستانتینو، قهرمان کمربند Southern Tag Team شوند و این کمربند را هم دو ماه حفظ کردند.

یک استار کامل و محبوب:

جان سینا در اولین شوء تلویزیونی خود در 27 جون 2002 حاضر شد. در آن شب چلنجی توسط کورت انگل راه افتاده بود و وینس مکمن هم استعدادهای کمپانی را شناسائی میکرد و به دیدار انگل میفرستاد. یکی از همین استعدادها سینا بود که در آن شب با انگل فیس تو فیس شد و در انگل اسلم را کیک اوت کرد و مقابل انگل لاک دوام آورد! از آن به بعد سینا محبوب دل تمشاگران شد و در اولین درگیری جدی خودش با کریس جریکو درگیر شد و در اولین راء و اولین پی پی وی حضورش در سال 2002 (ونجنس) توانست جریکو را شکست دهد. در اکتبر همان سال سینا به همراه بیلی کیدمن در تورنمنتی برای کسب WWE Tag Team شرکت کردند ولی ناموفق بودند و در همان دور اول حذف شدند! اما هفته بعد سینا به کیدمن حمله کرد و به یک شخصیت هیل کامل تبدیل شد!

پس از مدتی کوتاه درگیری با کیدمن، سینا در شب هاووین مانند Vanilla Ice لباس رپری پوشید و وارد یک شخصیت جدید شد که در آن این رپر، آهنگ های استارها را عوض میکرد و در مسابقات دخالت میکرد! مدتی کوتاهی نگذشت که این شخصیت پیشرفت کرد و سینا یک امضاء برای خود درست کرد و همه وی را با این امضاء می شناختند! در ادامه سینا مدتی به عنوان بادیگارد بال بوچانان فعالیت میکرد تا زمانی که به راء منتقل شد! در ادامه راه خود، وی به سمت قهرمانی کمربند WWE رفت و براک لسنر را چلنج کرد! این در حالی بود که در همان زمان فینیشری برای خودش ایجاد کرده بود که نامش F-U بود در حالی که نام فینیشر لسنر، F-5 بود! جان سینا با شکست کریس بنوا، نامبر وان کنتندر برای کسب کمربند قهرمانی WWE در پی پی وی بکلش شد. وی در بکلش با لسنر روبه رو شد ولی از وی شکست خورد.

سینا در ادامه راه خود در سال 2003 توانست در پی پی وی جاجمنت دی هراه با چاک پالمبو و جانی استمبولی بر برایان کندریک، راینو و کریس بنوا غلبه کند. در اواخر سال، سینا در اوج محبوبیت در تیم کورت انگل در پی پی وی سوروایور سریز قرار گرفت. در آن رویداد انگل، سینا، جی بی ال، هاردکور هالی و بنوا موفق شدند براک لسنر، بیگشو، ا ترین، مت مورگان و ناتان جونز را شکست دهند. این در حالی بود که سینا در پایان با پین کردن بیگشو، تیم انگل را برنده مسابقه کرد.

آغاز قهرمانی ها (2005-2004):

سینا خود را برای رویال رامبل 2004 آماده میکرد که در آن زمان بسیار محبوب شده بود ولی در پایان با یک نمایش ضعیف توسط بیگشو حذف شد! پس از رویال رامبل، درگیری بین سینا و بیگشو بیش از پیش شدت گرفت تا جائی که بازی آنها در رسلمنیا 20 بر سر کمربند قهرمانی ایالات متحده بیگشو ثبت شد و در یک بازی تماشایی، سینا با زدن دو F-U به بیگشو توانست برنده بازی شود و اولین کمربند خود در WWE را با عنوان یونایتد استیتز به دست بیاورد.

بعد از آن سینا با رنه دوبری و تری ویلسن درگیر شد و توانست در جاجمنت دی 2004 از عنوان خود در برابر دوبری دفاع کند. اوج کار سینا در د گریت آمریکن بش 2004 بود که وی در یک بازی فتال فور وی مچ از کمربند خود در برابر بوکرتی، رنه دوبری و راب ون دام دفاع کرد. اما پس از آن سینا با جنرال منجر آن زمان اسمکدان که کورت انگل بود وارد درگیری شد و انگل با استفاده از سمت خود، کمربند سینا را به بوکرتی داد! اما سینا قبول نکرد و خواستار برگزاری یک مسابقه با بوکرتی در سامراسلم شد. سینا در آن مسابقه که Best Of Five نام داشت، بازی را برد و مجددا در No Mercy بوکرتی را شکست داد و کمربند را پس گرفت. اما در ادامه در اسمکدان پس از نو مرسی با استار جدیدی به نام کارلیتو بازی کرد و کمربند را به او باخت و پس از آن توسط جسوس، بادیگارد کارلیتو مصدوم شد! در زمان مصدومیت وی در WWE، سینا فیلم The Marine که اولین فیلم او نیز بود را بازی کرد.

سینا در سوروایور سریز 2004 به میادین برگشت و در تیم ادی گوئررو که بیگشو و راب ون دام نیز در آن حضور داشتند، شرکت کرد و در آنجا موفق شد که تیم کورت انگل که متشکل از انگل، مارک جیندراک، لوتر رینکنز و کارلیتو را شکست دهند. در آن بازی تنها کورت انگل از تیمش باقی مانده بود که با خوردن F-U از سینا و فراگ اسپلش از ادی توسط بیگشو پین شد! در 16 نوامبر 2004، سینا موفق شد که کارلیتو را شکست دهد و کمربند یوتایتد استیتز را مجددا از آن خود کند. همچنین سینا در آرماگدون همان سال جسوس را شکست داد و از تایتل خود دفاع نمود.

کار به رویال رامبل سال 2005 رسید و که در نهایت جان سینا و باتیستا در رینگ باقی ماندند. در آن بازی سینا در اجرای F-U ناموفق بود و از باتیستا، باتیستا بامب خورد که در این لحظه هر دو استار از رینگ به بیرون پرتاب شدند و دو داور سینا و دو داور هم باتیستا را برنده اعلام کردند! همه متعجب شده بودند که وینس مکمن آمد و گفت که این دو مجددا باید همدیگر را بیرون بیندازند! بازی این دو مجددا شروع شد و این باتیستا بود که با هوشیاری توانست سینا را بیرون بیندازد و در رسلمنیا به مصاف تریپل اچ برود!

سینا برای کمربند قهرمانی WWE تلاش کرد و در No Way Out برای نامبر وان کنتندر شدن و رویارویی با JBL در رسلمنیا به مصاف کورت انگل رفت و موفق شد وی را به سختی شکست دهد و حریف جی بی ال شود. استوری بین سینا و جی بی ال و افرادش آغاز شد و سینا در همان ابتدا کمربند یونایتد استیتز خود را به اورلاندو جردن باخت! رسلمنیا 2005 فرا رسید و سینا در یک بازی زیبا توانست JBL که حدود یک سال کمربند را در اختیار داشت را شکست دهد و اولین کمربند قهرمانی WWE خود را بگیرد!

درفت به راء و منفور شدن در نزد تماشاگران:

درگیری بین سینا و جی بی ال ادامه یافت تا جائی که سینا طرح کمربند را تغییر داد و به مدل چرخشی (مدل فعلی) تبدیل نمود! جی بی ال ادعا میکرد که کمربند اصلی متعلق به خودش و سینا را در جاجمنت دی 2005 چلنج کرد. شرط این بازی این بود که اگر سینا میبرد، کمربند سابق به کلی نابود میشد و اگر جی بی ال میبرد، کمربند به او میرسید! نوع بازی آن دو I Quit Match بود که سینا بازی را برد و کمربند سابق به کلی از بین رفت و از اینجا منفوریت سینا در نزد تماشاگران آغاز شد. سینا در 6 جون 2005 با انتخاب اریک بیشاف به راء درفت شد. بیشاف از سینا خواست که در One Night Stand مقابل ECW مبارزه کند ولی سینا نپذیرفت و این آغاز درگیری ها بین سینا و بیشاف بود! بیشاف، کریس جریکو را در مقابل جان سینا قرار داد و نکته جالب این بود که با اینکه در این استوری سینا فیس و جریکو هیل بود اما سینا باز در هنگام مسابقاتش بووو میشد! در ونجنس 2005 سینا از کمربند خود در مقابل کریسچن و جریکو دفاع کرد ولی این پایان استوری با جریکو نبود! سینا در سامراسلم همان سال نیز جریکو را برد و کار به جائی کشید تا یک مسابقه You Are Fired که بازنده ان اخراج میشد در شوء راء 22 اگوست تعیین شد. سینا در آن بازی به شدت از سوی هواداران بووو شد ولی آن بازی را در نهایت برد و جریکو از راء اخراج شد!

پس از آن، بیشاف، کورت انگل را چلنجر بعدی سینا قرار داد و حتی در تیبو تیوسدی 2005، شان مایکلز را نیز اضافه کرد ولی باز هم سینا پیروز شد و تایتل خود را حفظ نمود! در آنفورگیون 2005 سینا مجددا در مقابل انگل قرار گرفت و آن بازی را با قانون DQ باخت ولی کمربند را حفظ کرد. در سوروایور سریز همان سال نیز سینا باز هم انگل، چلنجر خود را شکست داد و تفاوت این پیروزی با بردهای قبلی این بود که سینا این بار برای اولین بار با سابمیشن جدید خود یعنی STFU انگل را تسلیم کرد!

سال جدید برای سینا خوب شروع شد و وی توانست در الیمنشین چمبر، کورت انگل، کین، شان مایکلز، کریس مسترز و کارلیتو را شکست دهد. این برد را زمانی به دست آورد که در انتهای بازی کارلیتو همه را پین کرده بود ولی سینا با هوشیاری، وی را رول آپ کرد و برنده شد. پس از آن سینا در حال خوش حالی بود که ناگهان موزیک Mr Money In The Bank یعنی ادج زده شد و او کیف خود را روی سینا Cash کرد و به وینس مکمن داد و سینا را در همان حالت چلنج کرد! ادج سریع وارد رینگ شد و یک اسپیر به سینا زد ولی سینا تسلیم نشد! همه به برد سینا خوشبین بودند ولی هنگامی که سینا روی دو پای خود ایستاد، اسپیر دوم را از ادج خورد و بازنده شد تا طلسم حفظ 9 ماهه کمربند توسط سینا شکسته شود و ادج قهرمان جدید کمربند WWE شود!

رسلمنیای 22، جهنم سینا و اوج منفوریت وی (2007-2006):

سینا، خواستار ریمچ بازی خود با ادج شد و در رویال رامبل 2006 در مقابل وی قرار گرفت. در آن بازی سینا توانست ادج را شکست دهد و دومین قهرمانی کمربند WWE خود را به دست آورد! پس از آن دیگر چلنجر سینا، افراد هیل نبودند و این بار یکی از تاپ ترین فیس های کمپانی یعنی تریپل اچ، چلنجر سینا بود! درگیری های این دو شروع شد و در اکثر آنها سینا بوو میشد و تریپل اچ تشویق؛ چیزی که بر خلاف میل WWE بود و آنها سینا را برنده مسابقه میکردند ولی باز هم تریپل اچ تشویق میشد و سینا بووو!! کار این دو به جائی رسید که در رسلمنیا 22 با هم مبارزه کردند! سینا هر چند باز هم در آن بازی کمتر از تریپل اچ تشویق شد ولی بازی را با STFU برد تا منفور شدن وی شدت بگیرد! در بکلش 2006 سینا در برابر تریپل اچ و ادج قرار گرفت و باز هم سینا پیروز شد اما وی پس از بازی توسط پتک تریپل اچ نابود شد! سینا همه را شکست میداد و کسی حریفش نبود تا اینکه جهنم سینا، ECW One Night Stand فرا رسید. تماشاگران از قهرمانی سینا خسته و عسبانی بودند تا اینکه کار به بازی سینا و راب ون دام رسید. سینا در آن بازی بووو باران شد!! حتی تمشاگران در پلاکارد هایی نوشته بودند که If Cena Wins We Riot ! سینا در بازی با راب ون دام چندین بار کلاه خود را میان تماشاگران افتاد اما در هر دفعه کلاه وی توسط هواداران پس داده میشد به رینگ! هواداران شعار یو استیل ساکس سر میدادند و جو کاملا به نفع RVD بود! در اواخر آن بازی ادج دخالت کرد و به سینا روی میز اسپیر زد و در ادامه آر وی دی هم فایو استار فراگ اسپلش را زد و برنده شد. هواداران به شدت شعار متشکریم، ادج سر دادند و سینا در پایان آن شب وحشتناک کمربند خود را به راب ون دام واگذار کرد!

ماه بعد یک بازی سه نفره بین سینا، ادج و راب ون دام بر سر کمربند قهرمانی WWE در یکی از شوء های راء برگزار شد و ادج پس از F-U سینا به راب ون دام، سینا را به بیرون رینگ پرت کرد و خودش آر وی دی را پین کرد و برای بار دوم قهرمان کمربند دابلیو دابلیو ای چمپیون شد! ادج چندین بار به لطف DQ شدن بازی کمربند را حفظ کرد تا کار به بازی TLC Match در آنفورگیون 2006 رسید. ادج که روی کمربند یک R به نشانه Rated R Superstar درج کرده بود، به رینگ آمد و در پایان با خوردن F-U از سینا، بازی را باخت و سینا برای سومین بار قهرمان کمربند WWE شد.

پایان شکست ناپذیری اوماگا و رسلمنیای 23:

در سوروایور سریز 2006 تیم سینا در مقابل تیم بیگشو قرار گرفت. سینا، سابو، کین، بابی لشلی، راب ون دام در تیم سینا و بیگشو، تست، ام وی پی، اوماگا و فینلی در تیم بیگشو حضور داشتند و در پایان تیم سینا برنده شد. اما استوری جالب سینا آغاز شد و وی به برنامه Champion Of Champions رفت و استوری وی با کوین فدرلاین، دوست پسر بریتنی اسپرس شروع شد و در این درگیری اوماگای بدون باخت، همراه فدرلاین بود و کوین در 1 ژانویه 2007 سینا را با کمک اوماگا پین کرد ولی پس از بازی از سینا F-U خورد! در ابتدای سال 2007 سینا رکورد شکست ناپذیری اوماگا را زد و کمربند خود را پس گرفت! در رویال رامبل و در یک بازی لست من استندینگ مچ، سینا به مصاف ساموآن بولدوزر رفت و باز هم اوماگا را شکست داد! اما شب بعد از رویال رامبل، چلنجر سینا برای رفتن به رسلمنیا 23 مشخث شد! سینا و شان مایکلز با هم تیم شدند و مقابل تک تیم چمپیونز آن زمان یعنی ادج و زندی اورتن قرار گرفتند و اتفاق عجیب آن موقع برد تیم سینا مایکلز بود و آنها قهرمان جدید کمربند تگ تیم شدند تا سینا دبل چمپیونز شود! در 2 آپریل 2007 در راء، در یک بتل رویال 10 نفره برای تصاحب کمربند تگ تیم، همه حذف شدند و تنها هاردی بویز و سینا و مایکلز باقی ماندند که ناگهان مایکلز برگشت و سینا را حذف کرد! کمربند تگ تیم به جف و مت هاردی رسید و اوج هیجان به رسلمنیای 23 جایی که مایکلز باید با سینا بازی کند، رفت اما در آن بازی هم در حالی که همگان فکر میکردند مایکلز قهرمان جدید شود، سینا با STF بازی را برد و همه را شوکه کرد! در ادامه سینا در بکلش 2007 در یک فتال فور وی مچ موفق شد ادج، رندی اورتن و شان مایکلز را شکست دهد و همچنان بر کمربند قهرمانی WWE خود سلطنت کند!

آنچه گذشت:
    در سوروایور سریز 2006 تیم سینا در مقابل تیم بیگشو قرار گرفت. سینا، سابو، کین، بابی لشلی، راب ون دام در تیم سینا و بیگشو، تست، ام وی پی، اوماگا و فینلی در تیم بیگشو حضور داشتند و در پایان تیم سینا برنده شد. اما استوری جالب سینا آغاز شد و وی به برنامه Champion Of Champions رفت و استوری وی با کوین فدرلاین، دوست پسر بریتنی اسپرس شروع شد و در این درگیری اوماگای بدون باخت، همراه فدرلاین بود و کوین در 1 ژانویه 2007 سینا را با کمک اوماگا پین کرد ولی پس از بازی از سینا F-U خورد! در ابتدای سال 2007 سینا رکورد شکست ناپذیری اوماگا را زد و کمربند خود را پس گرفت! در رویال رامبل و در یک بازی لست من استندینگ مچ، سینا به مصاف ساموآن بولدوزر رفت و باز هم اوماگا را شکست داد! اما شب بعد از رویال رامبل، چلنجر سینا برای رفتن به رسلمنیا 23 مشخث شد! سینا و شان مایکلز با هم تیم شدند و مقابل تک تیم چمپیونز آن زمان یعنی ادج و زندی اورتن قرار گرفتند و اتفاق عجیب آن موقع برد تیم سینا مایکلز بود و آنها قهرمان جدید کمربند تگ تیم شدند تا سینا دبل چمپیونز شود! در 2 آپریل 2007 در راء، در یک بتل رویال 10 نفره برای تصاحب کمربند تگ تیم، همه حذف شدند و تنها هاردی بویز و سینا و مایکلز باقی ماندند که ناگهان مایکلز برگشت و سینا را حذف کرد! کمربند تگ تیم به جف و مت هاردی رسید و اوج هیجان به رسلمنیای 23 جایی که مایکلز باید با سینا بازی کند، رفت اما در آن بازی هم در حالی که همگان فکر میکردند مایکلز قهرمان جدید شود، سینا با STF بازی را برد و همه را شوکه کرد! در ادامه سینا در بکلش 2007 در یک فتال فور وی مچ موفق شد ادج، رندی اورتن و شان مایکلز را شکست دهد و همچنان بر کمربند قهرمانی WWE خود سلطنت کند!

پایان شکست ناپذیری گریت کالی و مصدومیت شدید سینا:
    بعد از پی پی وی بکلش 2007، د گریت کالی که در آن زمان اوج هیل بودن وی بود، خودش را مدعی کمربند معرفی کرد ولی سینا توانست وی را در دو پی پی وی بعدی ببرد و اولین کسی باشد که گریت کالی را در دابلیو دابلیو ای سابمیت کرده است! سینا ابتدا در جاجمنت دی با STF توانست برنده بازی شود و در وان نایت استند هم با پین فال مسابقه را به نفع خود تمام کرد.

بعد از استوری کوتاه و دشوار با گریت کالی، رندی اورتن چلنجر جان سینا شد و در یکی از شوء های راء قبل از سامراسلم 3 آر کی او به سینا زد تا خودش را آماده بازی در سامراسلم نشان دهد اما سامراسلم هم فرا رسید و باز هم این سینا بود که توانست اورتن را شکست دهد و تایتل خود را حفظ کند. اما این پایان استوری نبود و در انفورگیون اورتن توانست با قانون DQ بازی را ببرد. پایان این پی پی وی جرقه ای برای دشمنی این دو استار بود چرا که در بازی آنها در انفورگیون سینا به شدت با زدن مشت های پیاپی به اورتن در گوشه رینگ ادامه داد و به حرف داور مبنی بر توقف آن گوش نداد تا بازی متوقف شود و سینا همچنان قهرمان بماند! اما در شوء راء 1 اکتبر جان سینا مسابقه ای را با مستر کندی داشت که در اوایل آن بازیف سینا مصدوم شد ولی بازی را ادامه داد و در نهایت باخت! اما در راء هفته بعد مشخص شد که این مصدومیت توسط رندی اورتن برای سینا به وجود آمده و بدین ترتیب سینا برای مدتی از مسابقات دور ماند و کمربند قهرمانی به اورتن رسید!

بازگشت رویایی سینا و رسلمنیا 24:
    رویال رامبل 2008 فرا رسید و شان مایکلز و آندرتیکر به عنوان اولین نفرات وارد شدند که در نهایت در اواسط بازی آندرتیکر توسط مایکلز و ثانیه ای بعد خود مایکلز توسط مستر کندی از مسابقه حذف شدند. نفر بیست و نهم تریپل اچ بود که وارد شد. همه وی را برنده احتمالی می دانستند! او کودی رودز، میک فولی، بیگ ددی و الیجا بورک را حذف کرد و یک پدگری زیبا به اوماگا زد! شمارش معکوس برای وارد شدن نفر آخر شنیده میشود و همه منتظر بابی لشلی بودند که ناگهان موزیک جان سینا زده شد و در میان تعجب تریپل اچ، وی وارد رینگ شد. کار به جائی کشید که کین، سینا، تریپل اچ و باتیستا باقی مانده بودند. کین برای زدن چوک اسلم به باتیستا و تریپل اچ رفت که توسط آن دو به بیرون پرتاب شد! باتیستا در اجرای باتیستا بامب روی سینا ناموفق بود و ناگهان تریپل اچ وی را از پشت به بیرون انداخت. دو دوشمن دیرینه در رینگ باقی ماندند تا برای جنگ در رسلمنیا تلاش کنند! در پایان این سینا بود که پدگری تریپل اچ را بدل کرد و با یک F-U او را به بیرون انداخت و بازگشت باشکوهی به میادین داشت!
    جان سینا به شدت محبوب شده بود و خبری از بووو شدن او دیگر نبود! سینا
    ، اورتن که همچنان تایتل را در اختیار داشت را چلنج کرد و این دو در نو وی اوت 2008 به مصاف هم رفتند که در حالی که سینا در آستانه پیروزی بود، اورتن بازی را DQ کرد تا همچنان قهرمان باقی بماند. به طرز عجیبی تریپل اچ الیمنشین چمبر 2008 را برد تا نامبر وان کنتندر برای کسب کمربند شود تا بدین ترتیب بازی در رسلمنیا به تریپل ترث مچ تبدیل شود!
    رسلمنیا 24 فرا رسید و در نظرسنجی کمپانی تریپل اچ بیشترین رای را برای پیروزی آورده بود. در رسلمنیا سینا برای زدن F-U به تریپل اچ رفت که ناموفق بود و از وی پدگری خورد! تریپل اچ برای پین کردن سینا رفت که اورتن از پشت آمد و یک پانت کیک به تریپل اچ زد و خودش سینا را پین کرد و همچنان قهرمان کمربند باقی ماند.

استوری با جی بی ال و خارج شدن از قهرمانی ها:
    در ادامه سینا ریمچ بازی خود را خواست و در بکلش 2008 می بایست با جی بی ال، تریپل اچ، رندی اورتن یک بازی فتال فور وی را برگزار می کردند. این بازی الیمنشین بود و هر کس پین میشد یا تپ اوت میکرد، از بازی حذف میشد! در آن بازی سینا STFU را به جی بی ال زد و وی تپ اوت کرد اما در برگشت پانت کیک را از اورتن خورد و سینا هم حذف شد! در نهایت تریپل اچ با اجرای پدگری روی اورتن قهرمان جدید کمربند دابلیو دابلیو ای شد!

جرقه درگیری سینا و جی بی ال رخ داد و سینا از مسابقات قهرمانی برای مدتی دور ماند. این استوری نقش بسزایی در محبوب شدن هر چه بیشتر سینا داشت! ابتدا سینا در جاجمنت دی توانست جی بی ال را شکست دهد و باز هم در یک بازی فرست بلود در وان نایت استند، JBL را برد. اما در یک بازی جنجالی و تماشایی در د گریت آمریکن بش که جولای 2088 انجام شد، سینا در یک بازی New York City Parking lot Brawl در برابر جی بی ال شکست خورد!

سینا در برابر باتیستا و مصدومیت دوباره:
    در شوء راء پس از د گریت آمریکن بش، سینا با جی بی ال درگیر شد ولی در آن بین به اشتباه یک مشت به صورت باتیستا زد تا جرقه درگیری این دو اینجا کلید بخورد! این در حالی بود که سینا
    و باتیستا موفق شده بودند با برد کودی رودز و تد دیبیاسی قهرمانان جدید کمربند تگ تیم شوند تا سینا برای بار دوم تگ تیم چمپیونز را به دست آورد ولی بر اثر درگیری که با باتیستا داشت، این کمربند را باخت! در نهایت بازی این دو در سامراسلم تصویب شد و دابلیو دابلیو ای نیز تبلیغات گسترده ای برای این بازی کرد ولی این بازی آنچنان هم زیبا نبود و در پایان باتیستا با اجرای باتیستا بامب دوم برنده مسابقه شد. اما سی ام پانک که در آن زمان قهرمان کمربند سنگین وزن جهان بود، میک آدملی، جنرال منجر سابق راء بازی Championship scramble را سر کمربند قهرمانی پانک برگزار کرد که جان سینا هم جزء چلنجرها بود ولی ناگهان ری میستریو جانشین او شد و سینا این بار با بدشانسی از ناحیه گردن مصدوم شد و باز هم مدتی دور ماند!

بازگشت فوق العاده دیگر و رسلمنیا 25:
    کریس جریکو در آن زمان قهرمان کمربند سنگین وزن بود و خیلی از استارها از جمله باتیستا، سی ام پانک و شان مایکلز را از پیش رو برداشته بود و به راحتی در راء بازی میکرد تا اینکه جان سینا مجددا بازگشت! در نوامبر 2008 و در سوروایور سریز، WWE تبلیغات زیادی را برای بازگشت سینا کرده بود که این امر محقق شد و سینا در آن شب بازگشت و با شکست جریکو، اولین قهرمانی کمربند سنگین وزن خود را جشن گرفت! در آرماگدون هم سینا موفق شد با STF جریکو را مجددا شکست دهد و تایتل را حفظ کند. اما نو وی اوت 2009 فرا رسید و سینا باید کمربند خود را در مقابل کین، مایک ناکس، ری میستریو، کریس جریکو و کوفی کینگستون حفظ میکرد! کوفی در لحظه ورود به قفس مورد حمله کابوس جان سینا یعنی ادج قرار گرفت و ادج جای کوفی در این بازی قرار گرفت! در این بازی سینا با دریافت کدبریکر از جریکو، 619 از میستریو و اسپیر از ادج پین شد! در پایان ادج با اسپیر، میستریو را پین کرد و قهرمان جدید سنگین وزن شد.
    در ادامه ویکی گوئررو، جنرال منجر سابق اسمکدان بازی بیگشو و ادج را بر سر کمربند قهرمانی سنگین وزن در رسلمنیا 25 تصویب کرد اما سینا با نشان دادن ویدئوی بوسیدن ویکی توسصط بیگشو، ویکی را مجبور کرد که بازی در رسلمنیا را 3 نفره کند! سینا یک ورود عجیب و در عین حال به یاد ماندنی در رسلمنیا 25 داشت و در پایان با اجرای یک F-U روی ادج، وی را روی شکم بیگشو پرتاب کرد و با پین کردن بیگشو، برای دومین بار قهرمان کمربند سنگین وزن شد. پس از آن ویکی بازی سینا و ادج در بکلش را به صورت لست من استندینگ تصویب کرد. در پایان آن بازی سینا برای زدن F-U روی سکوی ورودی به ادج رفت که ناگهان بیگشو آمد و یک چوک اسلم به سینا روی پروژکتور ها زد و سینا در پایان 10 شماره بلند نشد و ادج باز هم قهرمان سنگین وزن شد!!

سینا و درگیری با بیگشو و د میز:
    سینا در ادامه درگیری های کسل کننده ای با بیگشو و د میز داشت! در جاجمنت دی 2009 توانست با زدن F-U بیگشو را ببرد و هر دو در راء خواستار یک بازی سابمیشن مچ در اکستریم رولز شدند! این بازی ثبت شد و سینا موفق شد در آن مسابقه زیبا با اپلای کردن STFU بیگشو را باز هم شکست دهد تا درگیری این و به پایان برسد! در ادامه سینا یک بازی بی هدف و کوتاه را با د میز در د بش 2009 انجام داد و با سابمیشن توانست بازی را ببرد.

قرار گرفتن در بازی های تکراری برای قهرمانی:
    سینا در یک تورنمت برای نامبر وان کنتندر شدن کمربند قهرمانی WWE بازی کرد و در پایان او و تریپل اچ به فینال رسیدند تا برنده آنها با رندی اورتن در نایت آف چمپیونز مسابقه دهد. در بازی فینال، لگسی دخالت کردند و بازی برنده ای نداشت تا مسابقه 3 نفره در نایت آف چمپیونز شود و به نوعی ریمچ رسلمنیا 24! در نایت آف چمپیونز ابتدا تریپل اچ شارپ شوتر را روی اورتن اجرا کرد و پس از آن سینا هم STFU را به صورت همزمان روی صورت اورتن اجرا کرد و اورتن تپ اوت کرد ولی داور نمیدانست که چه شخصی را برنده بازی اعلام کند؟! در ادامه لگسی آمدند و به هر دو حمله کردند و در این بین اورتن یک RKO به سینا زد تا نتیجه رسلمنیا 24 دوباره تکرار شود و اورتن قهرمان باقی بماند! اما در راء بعد از پی پی وی، رقابت Beat the clock برگزار شد و سینا با برد د میز بهترین رکورد را از لحاظ زودتر بردن زد و حریف اورتن در سامراسلم شد! این در حالی بود که لگسی نگذاشتند که تریپل اچ رکورد بهتری بزند! بازی در سامراسلم اغاز شد اما اورتن پس از دقایقی آن را DQ کرد ولی بازی مجددا تکرار شد! باز هم اورتن با قانون کانت اوت برنده شد ولی بازی باز هم تکرار شد!! این بار اورتن با استفاده از طناب سینا را رول آپ کرد و برنده شد ولی داوری دیگر به رینگ آمد و دستور تکرار مجدد بازی را داد!!! در همان لحظه سینا برای اجرای STF رفت که در ان لحظه یکی از تماشاگران وارد شد و داور را زد! پس از شروع دوباره بازی در نهایت اورتن یک RKO زد و برنده رسمی این بازی شد!
    دو ماه بعد سینا و رندی اورتن در برگینک پوینت در یک مسابقه I Quiet Match در برابر هم قرار گرفتند که سینا در آن مسابقه موفق به برد و قهرمان جدید کمربند شد.سینا و رندی اورتن استوری خود را ادامه دادند تا در پی پی وی هل این ا سل در مسابقه ای رندی اورتن موفق به برد سینا شد. در براگینک رایتس 2009 سینا و رندی اورتن در یک مسابقه Iron Man Match در برابر هم قرار گرفتند که سینا با نتیجه 6 بر 5 موفق به برد رندی اورتن شد. دو ماه بعد سینا در مقابل شیموس در پی پی وی تی ال سی و در یک مسابقه تیبلز مچ با هم مسابقه دادند که شیموس موفق شد آن بازی را ببرد و برای اولین بار قهرمان کمربند WWE شود!

استوری های متفاوت در سال 2010:
    در رویال رامبل 2010، سینا در آستانه پیروزی بود که ادج که به تلزگی به میادین بازگشته بود، او را بیرون انداخت و برنده شد. در المنیشین چمبر سینا در مقابل شیموس، تریپل اچ، رندی اورتن، تد دیبیاسی و کوفی کینگستون قرار گرفت که با زدن سابمیشن STF تونست تریپل اچ را تسلیم کند و قهرمان شود اما دقایقی بعد وینس مکمن باتیستا را وارد رینگ کرد و سینا کمربند را به باتیستا واگذار کرد. بعد از آن این دو با هم در رستلمنیا، اکستریم رولز، اوردلیمیت با هم مسابقه دادند که سینا همه را برد و در آخر باتیستا به دلیل این باخت های زیاد با سینا از کمپانی جدا شد!

اخراج سینا در استوری با نکسوس:
    در 7 ژوئن 2010 سینا وارد استوری با گروه نکسوس و وید برت شد که در فیتال فور وی با دخالت گروه نکسوس کمربند قهرمانی را به شیموس واگذار کرد. او در تلاش بود که کمربند را در مانی این د بنک از شیموس بگیرد که باز هم با دخالت نکسوس موفق نبود. در سامراسلم تیم دبلیو دبلیو ای که سرگروه آن جان سینا بود با تیم نکسوس مسابقه دادند که تیم دبلیو دبلیو ای موفق به برد شد. در ابتدای آن مسابقه سینا، دنیل برایان که چند ماه قبل به دلیل پرتاب آب دهان به صورت سینا از کمپانی اخراج شده بود را به عنوان آخرین عضو تیم خود معرفی کرد و د میز را به گروه راه نداد! سینا و وید برت در هل این ا سل 2010 مسابقه ای دادند که اگر سینا میبرد نکسوس برای همیشه از هم میپاشید و اگر میباخت سینا باید به گروه نکسوس می پیوندید! سینا آن مسابقه را با دخالت هاسکی هاریس باخت و وارد گروه نکسوس شد. او در مسابقات وید برت و رندی اورتن کنار وید برت بود تا در سوروایور سریز داور مسابقه رندی اورتن و وید برت شد که اگر اورتن میبرد جان سینا از کمپانی اخراج میشد که اینطور شد. اما جان سینا با تصمیم خود برت در راء بعد به کمپانی بازگشت و در مسابقه تیبلز مچ مقابل وید برت در تی ال سی برنده شد تا استوری آن ها در سال 2010 به پایان برسد!

درگیری با د راک و اخراجی دوباره در سال 2011:
    سینا در الیمنشین چمیر سال 2011 موفق شد نامبر وان کنتندر شود و باید در رسلمنیا در مقابل د میز بر سر کمربند قهرمانی WWE مسابقه میداد. در رسلمنیا آن بازی را با دخالت راک باخت. در راء بعد بازی د راک و جان سینا در رسلمنیا 28 تصویب شد! سینا در اکستریم رولز عنوان قهرمانی را از د میز با برد در یک بازی سه نفره که جان موریسون هم حضور داشت، گرفت و در اورد لیمیت از عنوانش با برد بازی آی کوئیت مچ مقابل د میز دفاع کرد. بعد از آن وارد استوری با آرتروث شد که که در کپیتال پانیشمنت با شکست آرتروث به این استوری کوتاه پایان داد. اما بعد وارد استوری با سی ام پانک شد که یکی از جنجالی ترین روز های دبلیو دبلیو ای بود. او در این استوری در مانی این د بنک کمربند را به پانک واگذار کرد و اخراج شد و از آن طرف هم سی ام پانک، کمربند را همراه با خود از کمپانی خارج کرد اما با روی کار آمدن تریپل اچ و کنار رفتن وینس مکمن از ریاست، سینا بازگشت. در راء این هفته نیز وی با برتری مقابل ری میستریو مجددا قهرمان کمربند WWE شد تا میستریو که یک ساعت از قهرمانی وی نگذشته بود، فدای این استوری شود! با بازگشت سی ام پانک، جدال این دو در سامراسلم می تواند تماشایی باشد

5. پاسخ : بیوگرافی واقعی ستاره های کشتی کج -

[HR][/HR]EVAN SKY=ایوان بورن
    متیو جوزف کورکلان که در رشته رستلینگ با نام اوان بورن معروف است در تاریخ نوزدهم مارس سال 1983 در ایالت سنت لوییس چشم به جهان گشود . وی از سنین بسیار کم به رشته ژیمناستیک روی آورد . در نوجوانی اوان کاملا از مهارت های لازم ژیمناستیک برخوردار بود . در سیــزده سالگی بورن وارد مدرسه آماتور رستلینگ شد . در اونجا با وجود این که از لحاظ بدنی چندان قوی نبود اما با استفاده از مهارت های ژیمناستیکی خودش بسیار موفق بود و اعمالش کاملا مورد قبول بود . بورن در لیگ ها و مدارس آماتور بسیاری حضور داشت که در همه آن ها به عنوان یک استار جوان عالی کار کرد . لازم به ذکر است که بورن در بیشتر این لیگ ها و کلاس ها با نام مت سایدل حضور پیدا می کرد .

بعد از تمرینات متعدد و تلاش های بسیار حالا اوان بورن آماده پیوستن به یک لیگ مطرح و خوب بود . او به این موضوع پی برده بود که با ژیمناستیک نیز می توان در رستلینگ موفق بود . در دهم اکتبر سال 2007 کمپانی دبلــیو دبلـــیو ای درخواستی به بورن داد و او هم از این فرصت نهایت استفاده رو کرد و به سرعت پذیرفت . در دسامبر همان سال در لیگ او وی دبلــیو در یک بازی بسیار تماشایی اوان توانست مایک کرال را شکست بدهد تا قهرمان او وی دبلــیو ورلد چمپین بشود . اما دبلــیو دبلــیو ای به بورن دستور داد تا کمربند را رها و وارد لیگ اف سی دبلــیو بشود . در بیست و دوم مارس سال 2008 بورن به سرعت حریفش یعنی تی جی ویلســون " تایســون کید " را از پیش رو برداشت تا آمادگی کامل خور رو اعلام کند .

بعد از حرکات چشم گیر بورن در تمام کریر رستلینگش دبلــیو دبلــیو ای به سرعت بورن رو به برند ای سی دبلــیو آورد تا در لایو شو ها هم شرکت داشته باشد . اولین بازی بورن در برند ای سی دبلــیو مربوط می شود به سوم ژوئن سال 2008 که اوان بورن در کمال شایستگی با قانون کانت اوت مغلوب شلتون بنجامین شد و این در حالی بود که شلتون بورن را روی گذارشگر مهمان یعنی کوفی کینگســتون پرت کرد تا او قادر به ادامه بازی نباشد . بعد از این رویداد کوفی کینگســتون با اوان بورن تیم شد تا با شلتــون بنامین و مایک ناکس مسابقه بدهند که کوفی با اجرای ترابل این پردایس بر روی مایک ناکس موفق به کسب پیروزی شد .

اوان بورن در ای سی دبلــیو به یک چهره مشهور و پرطرفدار تبدیل شد به طوری که وقتی موزیک ورودی وی زده می شد در ورزشگاه به طور شدیدی صدای تشویق ایجاد می شد . بورن چند هفته متوالی حریفانش را شکست داد و در همین دوران بود که او شوتینگ استار پرس رو به عنوان فینیشر رسمی خودش اعلام کرد و این فن را ایر بورن نامید . بعد از مدتی چندین بار شاهد حضور بورن در برند راء هم بودیم که با ری میســتریو همکاری داشت . مهم ترین بازی او در راء تا اون زمان یک بازی تگ تیم مچ بود که در آن ری میســتریو و اوان بورن با هم تیم شدند و موفق شدند تا یکی از بهترین تگ تیم های اون دوره یعنی جان موریســون و میز را شکست بدهند .

در پی پی وی سایبر ساندی سال 2008 مت هاردی باید از کمربند خودش در مقابل یکی از افراد رو به رو یعنی مارک هنری ، فینلی و یا اوان بورن دفاع می کرد . این انتخاب توسط مردم انجام می گرفت که همانطور که قبلا اشاره شد اوان بورن باری دیگر ثابت کرد که یکی از پرطرفدارترین استار های جوان در کل کمپانی دبلــیو دبلــیو ای هست . نتیجه این رای گیری به این شکل بود : اوان بورن 69 درصد ، فینلی 25 درصد و مارک هنری فقط 6 درصد . بنابر این اوان بورن اولین تایتل مچ رسمی خودش رو باید در برابر مت هاردی انجام می داد . بازی بسیار زیبایی بود و حتی مت هاردی تا نزدیکی شکست هم پیش رفت اما در نهایت طی یک اشتباه مت با اجرای تویست آف فیت موفق شد تا از کمربند خودش با موفقیت دفاع کند .

دو روز بعد در شو ای سی دبلــیو بورن به شدت از ناحیه قوزک پای راست آسیب دید . پزشکان اعلام کردند که او باید زیر عمل جراحی قرار بگیرد اما بورن در کمال تعجب مخالفت کرد و مدتی رو دور از میادین سپری کرد . همچنین در مراسم اسلمی آواردز سال 2008 اوان بورن برنده دارنده زیباترین فینیشر سال یعنی ایربورن شد . بورن در هفدهم مارس 2009 دوباره به ای سی دبلـــیو بازگشت و با موفقیت جیمی نوبل رو از پیش رو برداشت . بورن در ای سی دبلــیو دوباره موفقیت هایش را آغاز کرد و یک استوری لاین جدی رو نیز با مارک هنری به اتمام رساند .

در بیست و نهم جوئن سال 2009 بورن به راء منتقل شد و در اولین بازی در راء به عنوان حریف اول رندی اورتون رد یک گانلت مچ حضور داشت که در اون مسابقه رندی اورتون با اجرای یک آر کی او زیبا از بالای تاپ روپ بورن را شکست داد . بورن در راء به عنوان یک استار پرطرفدار حضور دارد و تا حال حاضر جدی ترین استوری لاین او با کریــس جریکــو بود که از اون استوری لاین با پپیروزی خارج شد . حال باید دید آینده این استار جوان چه خواهد شد .

6. پاسخ : بیوگرافی واقعی ستاره های کشتی کج -

اسم واقعی : Barri Griffiths
    نام داخل رینگ : Mason Ryan
    وزن : 135 کیلوگرم
    قد : 198 سانتی متر
    متولد : 13 ژانویه 1982
    ملیت : ولز
    آغاز کار کشتی حرفه ای : 2007

بری گریفیتس ( Barri Griffiths ) متولد 13 ژانویه 1982 یک کشتی گیر ولزی است.وی سابقه ی حضور در شوی گلادیاتورها را مدتی با نام Goliath داشت........

بقیه، در ادامه مطلب

نام داخل رینگ او Mason Ryan ( میسون رایان ) است.وی با کمپانی دبلیو دبلیو ای قرارداد بست و هم اکنون عضو گروه نکسوس است.

در آغاز کار با دبلیو دبلیو ای در لیگ زیر شاخه یعنی FCW کار میکرد و مشغول آموزش شد.جایی که او قهرمان FCW شد.

وی در سال 2006 تمرینات کشتی حرفه ای را آغاز کرد.جایی که یکی از دوستانش او را به این کار تشویق کرد.وی در مدرسه ی کشتی Birkenhead مشغول آموزش شد.

قبل از حضور در شوی گلادیاتورها از سال 2007 وی با نام Celtic Warrior و Smackdown Warrior در رینگ کشتی حضور پیدا میکرد.

تاکنون او در 100 مسابقه از جمله در کشورهای ونزوئلا و مصر کشتی گرفته است.در یک نبرد در بریتانیا، در یک Nations Tag Team Match بین کشورهای بریتانیا و اتریش شرکت کرد و با درو مکینتایر ( Drew McDonald ) و شیمس ( Sheamus O'Shaunessy ) تیم شده بود.

در اواسط سال 2009 میسون یک قرارداد 5 ساله را با کمپانی WWE امضا کرد.زمانی که او موفق شد ویزای کار در ایالات متحده را کسب کند، به FCW رفت و آنجا با استعدادهای نو ظهوری مثل جانی کورتیس ، تایلر رکس و ... مشغول به کار شد.

در 22 جولای موفق شد در یک بازی 3 نفره بین الکس رایلی و جانی کورتیس ، رایلی را پین کند و قهرمان FCW شود.همچنین چندین ماه بعد هم میسون موفق شد از کمربند خود در مقابل حریفان مختلف دفاع کند.

در نوامبر 2010 میسون همراه با برند اسمکدان به تور اروپایی کمپانی رفت و 4 نوامبر در شهر بلفاست، چاوو گررو را شکست داد.همینطور در یک هاس شوء دیگر هم در لیورپول به تاریخ 6 نوامبر دوباره چاوو گررو را شکست داد.

میسون در تاریخ 17 ژانویه 2011 اولین بار در برند راء ظاهر شد و در بازی سی ام پانک و جان سینا دخالت کرد.با همین دخالت ، پانک بازوبند نکسوس را تقدیم به او کرد و میسون رایان عضو پنجم گروه نکسوس شد.

وی شباهت بسیار زیادی به دیو باتیستا دارد.از نظر استایل ، نوع بازی ، چهره و ... که همین مسائل باعث شده بود که زمان حضورش در لیگ FCW از تولد یک باتیستای جدید خبر دهند ! استار با استعدادی است که آینده ی درخشانی در انتظارش است .

7. پاسخ : بیوگرافی واقعی ستاره های کشتی کج -

نام واقعی: Místico
    نام کامل: Luis Ignascio Urive Alvirde

نام های درون رینگ:
    Dr. Karonte, Jr.
    Astro Boy
    Komachi
    Místico
    Sin Cara

تاریخ تولّد: 22 دسامبر 1982
    مکان تولّد: مکزیک
    قد: 1.7 متر
    وزن: 79 کیلوگرم
    وضعیت تأهّل: مجرّد

مربّی ها:
    Tony Salazar
    Karonte
    Tormenta

تاریخ ورود به کشتی کج: 30 آوریل 1998

تاریخ ورود به WWE: 28 مارچ 2011 (اوّلین مسابقه: 11 آوریل 2011 در مقابل پریمو)

افتخارات: تاکنون هیچ (البته در کمپانی های دیگر افتخاراتی داشته است)

حرکت پایانی:
    La Mistica

حرکات مورد علاقه:
    Body Splash
    Harecrana
    Drop Kick
    Swaton Bomb (یک نوع خاص)

دشمنان:
    Tyson Kid
    Shamus
    Christian

8. پاسخ : بیوگرافی واقعی ستاره های کشتی کج -

نام واقعی: Steve Williams

نام درون رینگ: Stone Cold Steve Austin
    نام های قدیمی درون رینگ:
    Stunning Steve Austin (WCW)
    Superstar Steve Austin (ECW)
    Ringmaster Steve Austin (WWF)
    Stone Cold Steve Austin (WWF)
    The Rattlesnake

تاریخ تولّد: 18 دسامبر 1964
    مکان تولّد: Victoria, Texas

وضیعت تأهّل:
    ازدواج اوّل: نامشخّص (طلاق)
    ازدواج دوّم: در سال 1999 با Jeanie (صاحب دو دختر – طلاق)
    ازدواج سوّم: در سال 2003 با Debra (طلاق)
    در سال 2004 جدایی از د/و/س/ت د/خ/ت/ر/ش Tess Broussard

قد: 6.2 فوت (1.9 متر)
    وزن: 255 پوند (115.7 کیلوگرم)

9. پاسخ : بیوگرافی واقعی ستاره های کشتی کج -

- نام حقیقی: تری جین بولیا
    - اسامی داخل رینگ: سوپردستریو،تری بولدر،هالک ماشین،هالک هوگان و...
    - قد: 201 cm
    - وزن: 137 kg
    - تاریخ تولد: 11 آگوست 1953
    - محل تولد: اگوستا،جورجیا
    - محل زندگی: تامپا،فلوریدا
    - ورود به کشتی کج: 1977
    - ورود به دبلیو دبلیو اف: 1979
    - منیجرها: جیمی هارت،اریک بیشوف،میس الیزابت و ...

- القاب:
    1- The Hulkster
    2- The Immortal
    3- The Immortal icon of Professional Wrestling
    4- Hollywood
    - آهنگ های ورودی:
    1- Eye Of The Tiger
    2- Rockhouse
    3- Real American
    و...

- افتخارات:
    6 بار قهرمان WWF/E
    1 بار قهرمان ولد تگ تیم همراه اج
    برنده رویال رامبل های 1990 و 1991
    هال آو فیم کلاس 2005
    6 بار قهرمان ولد هوی ویت WCW
    2 بار قهرمان ولد هوی ویت NWA
    و قهرمانی هایی در NWA و IWGP

- فینیشرها و ضربات مورد علاقه:
    اتمیک لگ دراپ
    بلی تو بک سوپلکس
    بیگ بوت
    البو دراپ
    آی پوک
    کرنر بک البو اسمش
    کرنر کلوزلاین
    بک ریک
    اسکوپ اسلم
    شولدر بلاک
    اتمیک دراپ

- وضعیت تاهل:
    ازدواج با لیندا - همراه 1 دختر (بروک) و 1 پسر (نیک)

- دشمنان:
    آیرون شیخ،آندره ده جاینت،رندی ساوج،تد دی بیاسی،مستر پرفکت،سرجنت اسلاوتر،التمیت واریور،آندرتیکر،سید جاستیس،ریک فلیر،استینگ،لکس لاوگر،بیلی کیدمن،راک،تریپل اچ،شان مایکل،رندی ارتن

10. پاسخ : بیوگرافی واقعی ستاره های کشتی کج -

ری مستریو در 11 دسامبر سال 1974 به دنیا امد
    قد ری مستریو یک مترو شصت و هشت سانتی متر
    وزنش هفتادو پنج کیلو گرم می باشد
    در حال حاضر وی سی و دو سال سن دارد و در سی اوریل ۱۹۸۹ به کشتی کج روی اورد در شهره تیجوانا در مکزیک به دنیا امد و در حال حاضر در سن دیگو ایالت کالیفرنیا به سر میبرد
    در سال ۱۹۹۵ در ای سی دبلیو بود و در سال ۱۹۹۶ به دبلیو سی دبلیو امد و تا سال ۲۰۰۱ در انجا ماند.
    در سال۲۰۰۲ به دبلیو دبلیو ای امد اولین بازی اش را با چاو گرورو بود که به راحتی از وی برد

فن هایه قوی او عبارت اند از:
    619
    اسپرینگ بوارد اسپلش
    فراگ اسپلش که فنیشر ادی بود
    سپرینگ بوارد استید سنتون کومبینشن

افتخارات او:
    سه بار کمربند سبک وزن
    چهار بار کمربند تگ تیم با اج و ار وی دی و ادی و باتیستا
    سه بار گرفتن کمربند سنگین وزن
    یک بار اول شدن در رویال رامبل