پاسخ : یک شعر برای آنکه دوستش داری-2●•٠·˙ پدرم که بود - 4 ساله بودم:اوبزرگترین وقویترین مردجهان بود. 5 ساله بودم:پدرهمه چیز رامی دانست. 6 ساله بودم:پدرمن ازهمه پدرها شیک پوش تر بود. 8 ساله بودم:پدرم واقعاهمه چیزرانمی دانست. 10 ساله بودم:ایده های پدربامن فرق داشت. 12 ساله بودم:پدرخیلی پیرتر ازآن است که احساسات کودکانه مرادرک کند. 14 ساله بودم:به افکارپدراهمیت نمی دادم،اوکهنه وقدیمی فکرمی کند. 21 ساله بودم:پدر؟اونه.اوکاملا ازنسل من بدوراست ومرا به هیچ وجه درک نمی کند. 25 ساله بودم:بایدافکارش راتحمل می کردم.پدرم بودوبه هرحال حضورداشت. 30 ساله بودم:شایدبدنیست ازتجاربش استفاده کنم. 35 ساله بودم:بدون مشورت پدرفهیم ومجربم نباید کاری بکنم. 40 ساله بودم:به آرامش اوهنگام تصمیم گیری های مهم غبطه می خورم. 50 ساله بودم:حاضرم همه چیز رابدهم امااوحتی یک روز بیشتربامن می ماند
پاسخ : یک شعر برای آنکه دوستش داری-2●•٠·˙ شعری متفاوت از سهراب سپهری بنام خیال پدر شب بودوماه واختر و شمع ومن وخیال خواب از سرم به نغمه مرغی پریده بوددر گوشه اتاق فرو رفته در سکوت رویای عمر رفته مرا پیش دیده بوددرعالم خیال به چشم آمدم پدر کز رنج چون کمان قد سروش خمیده بودموی سیاه او شده بود اندکی سپید گویی سپیده از افق شب دمیده بود یاد آمدم که در دل شبها هزار بار دست نوازشم به سر و رو کشیده بوداز خود برون شدم به تماشای روی او کی لذت وصال بدین حد رسیده بودچون محو شد خیال پدر از نظر مرا اشکی به روی گونه زردم چکیده بود
پاسخ : یک شعر برای آنکه دوستش داری-2●•٠·˙ وادی عشق تو ای لیلی جان ، صحرائی ست كه بهر گوشه اش افتاده چو من شیدائی ست هر كه را هست دلی ، دلبری آنرا به كمین هر كه دارد سری از عشق ، در آن سودائی ست در ره كعبه ی كوی تو ، چه حاجت به نشان ؟ كه بهر گام فتاده ، سری اندر پائی ست همه جویند ترا ، مُسلم و ترسا و یهود راستی بر سر كوی تو ، عجب غوغائی ست آنچنان غرقه ی سیلاب سرشكم ز غمش كه جهانم همه در پیش نظر ، دریائی ست عاشق و عارف و عامی ، همه مفتون تو اند لیك باور نكنم همچو مَنت رسوائی ست كار [ گلزار ] نَه امروز كشیده به جنون دیرگاهیست ، كه دیوانه ی مَه سیمائی ست
پاسخ : یک شعر برای آنکه دوستش داری-2●•٠·˙ برگرد تا اين ترانه نگيره بي تو بهانه برگرد عشقم برگرد برگرد كه اين چشم خيسم نمي ذاره بنويسم برگرد عشقم برگرد شبه سياه_ چشاي تو_ نگاه من_ براي تو _اين عاشق و_ تنها نذ ار برگرد برگرد كه باز يخا آب شن گلا عاشق آفتاب شن برگرد عشقم برگرد مي ترسم بي چشات تاريك بشه شب برگرد تنهام نذار من و با خودت ببر
پاسخ : یک شعر برای آنکه دوستش داری-2●•٠·˙ نیمکت عاشقی یادت هست؟ کنار هم، نگاه در نگاه و سکوت مان چه گوش نواز بود.. بید مجنون زیر سایه اش امانمان داده بود، برگهای رنگینش را به نشانه عشق مان بر سرمان می ریخت.. او نیز عاشق بودنمان را به رخ پاییز می کشید، اما اکنون پاییز.. نبودنت را، جداییمان را به رخ می کشد.
پاسخ : یک شعر برای آنکه دوستش داری-2●•٠·˙ :ghalb:هروقت دیدم نگاهت را :ghalb: :ghalb:حس کردم گرمی وجودت را:ghalb: :ghalb:شنیدم صدای گرمت را:ghalb: :ghalb:غمگین و غمگین تر میشم:ghalb: *** :ghalb:ترس از انکه از دست بدهم:ghalb: :ghalb:انچه را که دوست دارم ،:ghalb: :ghalb:انچه را که میخواهم ،:ghalb: :ghalb:مرا از زندگی باز میدارد :ghalb: *** :ghalb:بی انکه بدانی چه بسیار:ghalb: :ghalb:مشتاق دیدنت هستم ،:ghalb: :ghalb:میایی به پیشم :ghalb: :ghalb:اه...که اونموقع چه مستم :ghalb: *** :ghalb:اینرو بدون که همیشه :ghalb: :ghalb:دوستت دارم تا وقتی بشه :ghalb: :ghalb:میخواهم باتو باشم هر لحظه را:ghalb: :ghalb:هرروز و هر شب که میشه :ghalb:
پاسخ : یک شعر برای آنکه دوستش داری-2●•٠·˙ [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]وباره دلم واسه غربت چشمات تنگه[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]دوباره این دل دیوونه، واست دلتنگه[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]وقتی از تو خوندن ستاره ی ترانه هام[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اسم تو برای من قشنگترین آهنگه[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]...[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]بی تو یک پرنده اسیر بی پروازم[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]با تو اما، میرسم به قله آوازم[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اگه تا آخر این ترانه با من باشی[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]واسه تو سقفی از آهنگ و صدا میسازم[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]...[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]با یه چشمک دوباره، منو زنده کن ستاره[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]نذار از نفس بیفتم، تویی تنها راه چاره[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آی ستاره آی ستاره، بی تو شب نوری نداره[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]این ترانه تا همیشه، تو رو یاد من میاره[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]...[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]تویی که عشقمو از نگاه من میخونی[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]تویی که تو تپش ترانه هام مهمونی[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]تویی که هم نفس همیشه آوازی[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]تویی که آخر قصه منو میدونی[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]...[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اگه کوچه صِدام، یه کوچه باریکه[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]اگه خونه ام، بی چراغ چشم تو تاریکه[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]میدونم آخر قصه، میرسی بداد من[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]لحظه یکی شدن، تو آیینه ها نزدیکه[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]...[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]با یه چشمک دوباره، منو زنده کن ستاره[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]نذار از نفس بیفتم، تویی تنها راه چاره[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]آی ستاره آی ستاره، بی تو شب نوری نداره[/FONT] [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]این ترانه تا همیشه، تو رو یاد من میاره[/FONT]
پاسخ : یک شعر برای آنکه دوستش داری-2●•٠·˙ [h=2][/h] من می روم و تو می مانی به اميد همه ي باور هايت با عشق مدارا مي كني و مي گويي... كسي ديگر مي ايد ........ تو كه مي روي من مي مانم و من..... بي مدارا.....بي عشق.... به اميد هيچ كس ديگري
پاسخ : یک شعر برای آنکه دوستش داری-2●•٠·˙ مادر ای مهر آسمان افروز گرمی ی کلبهء دل سردم بيتو در انعقاد تنهايی ماتمم حسرتم غمم دردم در طراوت سرای باغ اميد شاخه های شکستهء زردم بيتو تا زنده ام شکسته ترم دل پر عقده را کجا ببرم تا در اقليم کاج ها رفتی پايمال خزان غم شده ام از نم اشک صبح و گريهء شام همچو ديوار کهنه خم شده ام