فردا 30 ابان تولد شبنم جانه شبنم خانومي تولدت مبارك ايشالله بهترين سالهاي عمرتو پيش رو داشته باشي با آرزوي بهترين و خوش ترين روزهاي عمرت در كنار خانواده و عزيزانت :love0041::love0041: نگاهت را قاب می گیرم. در پس آن لبخند. که به من. شور و نشاط زندگی می بخشد. امروز روز توست… تولدت مبارک.:ghalb: میگویند آغاز نو شدن آغاز تازه شدن بهار است اما برای من روز میلاد تو سر آغاز فصلی دگر از زندگیست تولدت مبارک با ارزوي بهترينها براي تو عزيز :love0041: جای هیچکس را هیچکس دیگر نمیتواند پر کند ! تولدت مبارک
پاسخ : شبنم جان تولدت مبارك تولدت مبارک شبنم جان امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشی و اینشالا 120 ساله شی عزیز:love0041: تولدت مبارک:ghalb:
پاسخ : شبنم جان تولدت مبارك مرسی بردیا عزیزم........دستت درد نکنه گلم :ghalb::love0041::ashamed0001: علی جان شما هم مرسی لطف کردید:ghalb::love0041::love0041::love0041:
پاسخ : شبنم جان تولدت مبارك شبنم جون تولدت مبارك عزيزم ايشالله كه صد سال زنده باشي ارزومند ارزوهايت عمرم خواستم برایت هدیه بگیرم گل گفت: که مرا بفرست که مظهر زیباییم برگ گفت: که مرا بفرست که مظهر ایستادگی ام بید گفت: که مرا بفرست که مظهر ادبم که همیشه سر به زیر دارم به فکر فرو رفتم و سرم را به زیر انداختم به ناگاه قلبم را دیدم که بهترین چیز در زندگیم هست به ناگه فریاد زدم که قلبم را می فرستم چون او خود زیباست، مظهرایستادگیست سربه زیرو با نجابتست تولدت مبارک:ghalb::love0038::love0038: با اروزي بهترينها براي تو نازنين
پاسخ : شبنم جان تولدت مبارك میترا خانومی مرسی گلـــــــــــــــــــــــــم:ghalb: مرسی محمد جان :ghalb:
پاسخ : شبنم جان تولدت مبارك سلام بله تولد یه ابانی دیگه:happy0044: تولدت از ته ته قلب مبارک:happy0025:
پاسخ : شبنم جان تولدت مبارك منم بهت تبریک میگم . تـــولـــدت مبارک عزیز .ایشالا عمر با عزت داشته باشی :love0041::love0041::love0041::love0041:
پاسخ : شبنم جان تولدت مبارك فردا تولد شبی جیجیریه منه هوراااااااااااااااااااا شبی جان - شبنم - تولدت مبارک ایشالا سالهای سال شاد و خوشحال کنار اونائی که دوستشون داری باشی شبنم جونم تولدت مبارک برات آرزوی بهترینها رو دارم