1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

خواسته‌هایم برای کسب سهمیه المپیک بود/ پول نقد نخواستم امکانات خواستم

شروع موضوع توسط (̅(َ_̅_̅(َ)ڪے ‏14/11/11 در انجمن ورزش آبی

1. Sert oğul

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    IOG
    خبرگزاری فارس: شناگر دارنده عنوان چهارمی بازی های آسیایی گوانگجو گفت: خواستن امکانات برای رسیدن به ورودی المپیک لندن برای یک ورزشکار خواست زیادی نیست.
    به گزارش خبرگزاری فارس، فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو در مدت کمتر از ۳ سال تغییرات گسترده ای را به خود دید. رفتن وحید مرادی پس از حضور ۲۰ ساله خود در فدراسیون شنا با عناوین مختلف و آمدن یک رئیس که پیش از معرفی شدن به عنوان سرپرست فدراسیون کسی نامی از وی نشنیده بود.

اما رئیس جدید (آیت اللهی) پیش از آن که بتواند یک دوره ۴ ساله ریاست را تجربه کند با رفتن علی سعیدلو رئیس سابق سازمان ورزش و آمدن محمد رضا عباسی به عنوان وزیر ورزش به سرعت برکنار شد این در حالی بود که تعداد زیادی از فدراسیون ها با اتمام دوره ریاست چهار ساله و با داشتن سرپرست منتظر مشخص شدن تاریخ برگزاری انتخابات خود بودند.

ضرب الاجل وزارت ورزش برای برکناری ریاست قانونی فدراسیون حاشیه‌های زیادی را نیز در پی داشت، اما بالاخره مسائل به خوبی و خوشی به پایان رسید و غلامرضا جعفری سرپرست فدراسیون از سوی فدراسیون جهانی شنا به رسمیت شناخته شد.

یک سال مانده تا به المپیک لندن فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو دستخوش این تغییرات شد تا به واسطه آن برنامه تیم‌های ملی نیز مجددا شاهد تغییرات باشند.

در این بین رشته شنا مانند دوره های قبل وضعیت نامناسبی به نسبت دو رشته دیگر داشت. رکوردهای به ثبت رسیده در جام جهانی چین خبر از شرایط نامناسب شنای ایران می‌داد.

با روی کار آمدن سرپرست جدید تیم قبلی که در دوران مرادی حضور داشتند مجددا روی کار آمدند، اما این بار با وعده ایجاد تحولات بزرگ در راستای پیشرفت رشته‌های زیر مجموعه این فدراسیون.

در روزهای آغازین کار تیم جدید در فدراسیون خبر از برگزاری یک دوره رکوردگیری برای تشکیل تیم ملی اعزامی به مسابقات رده‌های سنی اندونزی داده شد.

رقابت‌ها برگزار شد و در نهایت فدراسیون اعلام کرد که رکوردها بسیار ضعیف بوده و ترجیحا تیم در رده سنی بزرگسالان راهی اندونزی نمی شود.

در این رکوردگیری خبری از محمد علیرضایی نبود.
    وی در پاسخ به این سئوال که چرا در رکوردگیری حضور نداشته است به فارس گفت: اطلاعی از برگزاری این رکوردگیری نداشتم و در ضمن درخواست‌های خود را برای ادامه تمریناتش با هدف کسب سهمیه المپیک به فدراسیون دادم اما پاسخی دریافت نکرده ام.

فدراسیون چندی پیش در واکنش به این اظهارات عنوان کرد که هیچ پیش شرطی پذیرفته نیست و نگاه فدراسیون به تمامی شناگران یکسان است.

درخواست‌های دارنده عنوان چهارمی بازی های آسیایی گوانگجو از نظر فدراسیون منطقی نیست، این در حالی است که علیرضایی در گفت‌وگو با فارس گفت که خواسته هایش برای ادامه تمریناتش بوده است تا بتواند به ورودی المپیک لندن دست پیدا کند.
    وی افزود: پول نقد نخواستم، امکانات و روحیه خواسته ام. چرا باید فدراسیون نتواند این شرایط را برای ورزشکار خود فراهم سازد؟ من این توانایی را دارم که به ورودی المپیک دست پیدا کنم، اما همانطور که قبلا هم بارها گفته ام نیاز به امکانات دارم.

وی عنوان کرد: ورودی ۱۰۰متر قورباغه برای المپیک لندن یک دقیقه و ۲ ثانیه و ۹۲ صدم ثانیه است و بهترین رکورد به ثبت رسیده من یک دقیقه و ۲ ثانیه و ۹۸ صدم ثانیه است. آیا خواستن امکانات برای رسیدن به این ورودی برای یک ورزشکار خواست زیادی است.