1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

استعاذه

شروع موضوع توسط Kiana ‏12/11/11 در انجمن ادیان الهی

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    سرکار گذاشتن مردم
    استعاذه یعنى پناه بردن به خداوند متعال از فتنه انگیزان و شر آنها.
    در قرآن کریم بارها خداوند بزرگ حضرت محمد صلى الله علیه و آله را تعلیم مى دهد که از وسوسه هاى شیاطین و پلیدان به خداوند پناه برد.
    در دو سوره فصلت (۱) ، و اعراف (۲) خداوند به پیامبرش مى فرماید:اگر شیطان تو را وسوسه کرد به خدا پناه بر، همانا او شنوا و داناست. در سوره مؤ منون به حضرت محمد صلى الله علیه و آله این گونه تعلیم مى دهد که دعا کن و بگو:
    رب اعوذبک من همزات الشیاطین # و اعوذ بک رب ان یحضرون (۳) ؛
    پروردگارم ، از وسوسه هاى شیطان ها به تو پناه مى برم و پناه مى برم به تو پروردگارم ، از این که آنان نزد من حاضر شوند.
    دو سوره آخر قرآن کریم معوذتین نام گرفته است که در آن ها خداوند به پیامبر گرامى ما دستور مى دهد که بگوید:
    بسم الله الرحمن الرحیم
    قل اعوذ برب الفلق # من شر ما خلق # ومن شر غاسق اذا وقب # و من شر النفاثات فى العقد # و من شر حاسد اذا حسد؛
    بگو پناه مى برم به پروردگار سپیده صبح ، از شر مخلوقات و از شر شب تار هنگامى که در آید، و از شر جادوگرانى که در گره ها دمند. و از شر حسود آن که حسد ورزد.
    بسم الله الرحمن الرحیم
    قل اعوذ برب الناس # ملک الناس # اله الناس # من شر الوسواس الخناس # الذى یوسوس فى صدور الناس # من الجنه و الناس
    بگو پناه مى جویم ، به پروردگار آدمیان ، پادشاه آدمیان ، معبود آدمیان ، از بدى وسوسه کننده خناس ؛ آن که در دل مردمان وسوسه کند که از جن و انسان است .
    --------------------------------------
    ۱ - فصلت (۴۱) آیه ۳۶
    ۲ - اعراف (۷) آیه ۲۰۰.
    ۳ - مؤ منون (۲۳) آیات ۹۷ و ۹۸
    -------------------------------------
    منبع: کتاب دعاهاى قرآن، حسین واثقى.