بچه ها سلام و خسته نباشید امیدوارم محمد جان این تاپیکو دیگه قفل نکنه شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ من که گریه میکنم به همراه موزیک غمگین شما چظور؟:sick0022::gerye::gerye:
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ از اطرافیان خواهش می کنم تنهام بذارن.... تنهایی بهم آرامش میده
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ من فیلم میبینم فیلم کمدی تا مشکلمو فراموش کنم....اگرم شب باشه اهنگ میگوشم تا گریه کنم :sadsmiley:
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ رفقا می دونم برای همتون مسخره اس ولی می گم! به دلیلی که برای خودم درسته می گم ! من خیلی دلم می گیره ، وقتی هم می گیره اساسی می گیره ، هدفون می زنم ، یه دعای کمیل بدون حرف اضافه(یعنی فقط دعا بدون حتی یه کلمه بیشتر) می ذارم دلمو می دم به خدا ! بعد از نیم ساعت از همه ی دنیا جدا می شم، البته، خیلی شدید، گریه هم می کنم ، ولی این گریه با گریه هایی که قبلا با گوش دادن آهنگای عاشقانه می کردم خیلی فرق داره خیلی...
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ من این جور مواقع گوشه گیر نمیشم. اگه حالم خیلی بد باشه نماز میخونم و بعد اینکه نماز خوندم بهتر میشم. این واقعا بهم ثابت شده. ولی طبیعتا بی حوصله و بیحال میشم و میرم وب گردی میکنم تا مشغول بشم. یا اینکه به دوستم زنگ میزنم. نمیدونم چرا زنگ زدن به دوست تو این حالت ها موثره . برای من که اینطور بوده بقیه رو نمیدونم.
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ میرم دراز میکشم هدفونو میزارم تو گوشم موزیک گوش میدم همین طوری ریلکس ههههه خوابم میگیره میخوابم با احتماله80% وقتی بیدار شم همه چی حله اون 20%درصدشو هم با خانوم میحرفم درس میشه :tongue0013:
پاسخ : شما وقتی دلتون میگیره چیکار میکنید؟ حرف زدن با بابام ودردودل باهاش ارومم می کنه:smilingsmiley: