چرا جوانها دیگر به فکر ازدواج نیستند ؟ نظراتونو میخوام بدونم ؟هر کس هر چی به فکرش میادبگه ؟ منتها نظراتی رو که میدید مربوط به موضوع باشه و از موضوع خارج نشید ؟ ممنون از همگی
بنظر من چندتا دلیل داره 1- پر توقع بودن دختر و پسرا 2- نبودن کار و خونه و ماشین و نرفتن سربازی و ................. 3- سنگ انداختن بزرگترا که میگن ما فقط دخترمونو به پسر وزیر میدیم یا فقط برای پسرمون دختره اقای دکترو میگیریم
درود . من فکر میکنم به خاطر مشکلات ، هزینه های مالی زندگی و مسئولیت بر عهده گرفتن و اداره کردن خانواده باشه . به نظر من کسی که میتونه از پس این موارد بر بیاد مطمئننا میتونه یک خانواده رو به خوبی اداره کنه . و اگر کسی قراره با ازدواج نکردن به انحراف کشیده بشه همان بهتر که زودتر ازدواج کنه . بحث خوبی هست . امیدوارم دوستان دیگه هم بیان و شرکت کنند . مرسی از نویسنده تاپیک میترا جان .
به نظر من اول: نداشتن شغل و درآمد خوب دوم: پر توقع بودن دختر خانوم ها بهتره بگم (خانواده دختر خانوم ها) سوم: نداشتن صداقت بقیشو نفر بعدی بگه
به نظر من دو حالت داره!!!! حالت اول اینکه یک جوون اینقدر منحرف شده که با فرار کردن مسئولیت های ازدواج و تشکیل خانواده -چیزهایی که فکر میکنه با ازدواج بدست میاره رو به نادرست ترین شکل به دست میاره!!!! من به این مساله و عواملشو!!! راه حل هاش کاری ندارم!!!!! حالت بعدی اینه که یه جوون قصد ازدواج داره ولی خیلی شرایط جامعه ی امروزی باعث میشه تا سقف سن ازدواجو واسه خودش در نظر بگیره!!!! چندتاشو که دیدم میگم:جوانها ديگه علاقهاي ندارند که زندگيشونو با حمايتهاي خانواده آغاز کنند و به آنها مديون باشند. در اصل خانوادهها هم توان مالي زيادي براي فراهم کردن امکانات زندگي فرزندانشان ندارند. مشخصه که فراهم کردن امکانات اوليه زندگي هم زمان ميبره!!! همه مسائل مادي و مالي نيست. . خب الان هم تأمين مسکن مشکل شده و هم کار پيدا کردن ناممکن !!! ازدواجها هم عاقلانهتر و منطقيتر شده و دختر و پسر، حاضر به پذيرش ريسک نيستند. هر دو ترجيح ميدند صبر کنند تا وقتی که بشه شرايط يک زندگي مشترک و راحتو فراهم کنند بعد با خیال راحت به فکر تشکيل خانواده بيفتند.. نه اينکه ابتدا خانوادهاي تشکيل بدند ولی بعدا توي سر خودشون بزنند که خرج اين خانواده از کجا دربيارند!!!! دیگه اینکه من خودم الان هر چه فکر ميکنم، ميبينم جدای این مسائل بچهاي بيشتر نيستم!!! خيلي مسائل و مشکلاتو ندیدم!!شايد اگه الان تصميمي براي ازدواج بگيرم، احساسي باشه و دو روز ديگه به طلاق بکشه!!!!! صبر ميکنم تا موقعي که بزرگترين معيارم در هر کاري، منطق باشه.... خدا هم خودش کمک میکنه!!!
ازدواج راه مناسبی برای در آمدن از تنهایی یا حل مشکلات جنسی نیست! ازدواج یعنی مسیولیت سنگین و رفتن زیر بار زندگی! یعنی من دیگه خودمم! نه بچه بابام! ازدواج به ما چی میدهد؟ ازدواج از ما چی میگیرد؟ اونقدر تو چشم و هم چشمی هستیم که داریم میترکیم! ما بچه های لوس دلمون میخواد تا ابد مفت سر سفره بابا بخوریم!دلمون میخواد لپ تاپ و آی پاد بخریم! ما نمیفهمیم ساختن یعنی چی!سختی یعنی چی!نمیفهمیم پس انداز چه جور حیوونیه! ما دوس نداریم بریم خونه شوهر ! آخه همین جا بهتره راحت تره! من یه 206 هم ندارم! مامانم هر چی دوس دارم برام درس میکنه!!! این چیزایی که گفتم از یه موضوع ناشی میشه! "" راحت بودن بیش از حد"" اگه پسرا مجبور بودن برای زندگیشون کار کنن اگه دخترا به جای علافی مادام العمرشون طعم مفید بودن رو میچشیدن اون موقع دوباره سن ازدواج میومد پایین! نه به خاطر این که امکانات زیاد میشد!نه! چون اون موقع ماها آدمهای خود ساخته ای بودیم که ازدواج کردن برامون تکامل بود نه از دست دادن امکانات میدونم با گفتن این حرفا مخالف زیاد پیدا میکنم به دلیل زیر ادامه نمیدم: در نیابد حال پخته هیچ خام_پس سخن کوتاه باید والسلام
به نظر من شرایط سخت زندگی اول در آمد و نداشتن کار دوم توقعات زیاد خانواده ها چه دختر و چه پسر سوم پیدا نکردن یه شریک خوب چهارم و از همه مهمتر (اینکه قبل از اینکه به فکر ازدواج و تشکیل خانواده باشه همیشه از خودش می پرسه آیا با این همه هزینه کردن ؟آیا توی زندگی موفق میشم )منظور آمار بالای طلاق
به نظر من اگر یکی بخواد واقعا با کسی دوسش داره ازدواج کنه باید از همه مشکلا رد بشه مثلا همه میکن پرتوقع بودن خانواده ها یا خود جوونا اگر واقعا جوونا همو دوست دارن حاضرن باهم باشن نباید اینا براشون مساله ای باشه پس اونایی که این مشکلو دارن اصلا نمیخوان ازدواج کنن فقط به فکر خودشون هستن نه به فکر طرف مقابل
هلن عزيز درست ميگي ولي علاقه به تنهايي همه ي مشكلاتو حل نميكنه!!!!! تدبير انديشي.اينده بيني..منطقي بودن..مشورت واستفاده از تجربيات ديگران و توجه به شرايط و مسايل روز باعث ميشه تا تصميمي مطمئن تر گرفته بشه و احتمال پشيماني كمتري داشته باشه در اينده!!!!! شايد همون طرف مقابل كه شما ميگي !فردا روز در مواجهه با مشكلات فرد رو سرزنش كنه كه چرا مسئوليتي كه در حد توانايي تو نبود هنوز رو به عهده گرفتي؟؟؟؟؟!!!!!!!!!