وقتی که یک مسیحی میمیرد بر سر مزارش صلیبی می گذارند تا تمام مردم بفهمند در آن محل کسی دفن شده وآنجا گورستان کسی است. حال تو نیز بر گردنت صلیب بیانداز که تمام مردم بفهمند در سینه ی تو گورستان من است و از عشق تو سر به زمین گذاشته ام ما ظاهران رفیقان، بس نا رفیق بودیم هر پشت اعتمادی ، زخمی به خنجر كردیم هر سینه رفیقی ، با تیغ كین دریدیم خود كرده ها چه آسان نسبت به داور كردیم با زورقی شكسته پارو به آب دادیم چشمان مادران را دریای احمر كردیم ♕ عشق حقیقی هرگز کسی که به حقیقتی رسیده نمی تواند ان را برای دیگری تعریف کند و کسی که ادعای دانستن حقیقت را دارد تنها آن را از دور دیده است. همانند پروانه ای که وقتی در آتش سوخت دیگر زنده نیست تا توان باز گفتن آنچه را دیده است داشته باشد پس آنکه به حقیقت رسیده هرگز نمی تواند آن را برای دیگری باز گوید چرا که هر کس باید خود این تجربه را داشته باشد *.*.*.*.*.* سرنوشت هیچ چیز در گذشته تان وجود ندارد كه اكنون نتوانید آن را تغییر دهید . شما خالق گذشته و آینده تان هستید . بنابراین شما اكنون را هم ایجاد می كنید ، حتی چیزهایی كه احساس می كنید ، تغییر ناپذیرند ♕ پروردگارا روا مدار در ظلمات جهل و ظلال، از چراغ هدایت به دور افتم و بیغوله را از شاهراه بازنشناسم. روا مدار که به خواب غفلت فرو افتم و کیفر غفلت خویش ببینم. *.*.*.*.*.* دیشب داشتم تو گورستان عشق قدم میزدم خیلی تعجب کردم تا چشم کار می کرد قبر بود . پیش خودم گفتم یعنی این قدر قلب شکسته وجود داره ؟؟ همین طور که می رفتم متوجه یک دل شدم انگار تازه خاک شده بود . جلو رفتم و دیدم روی سنگ قبر چند تا برگ افتاده کنار قبر نشستم و براش دعا کردم وقتی برگ ها را کنار زدم دیدم .... اون دل همون کسی بود که باعث شده بود دل من خیلی پیش ها بمیره ♕ زندگی این گونه زندگی کنیم:ساده اما زیبا،مصمم امابی خیال،متواضع اما سربلند،مهربان اما جدی،سبز اما بی ریا،عاشق اما عاقل *.*.*.*.*.* آن روز با گلها خداحافظی کردم فکر نمی کردم که این نگاه آخر است فکر نمی کردم فاصله ها مثل علف های هرز روی نگاهم را می پوشانند کاش می دانستی چقدر دلم برایت تنگ شده شده *.*.*.*.*.* به شهر عشق نمیرم بی تو هرگز نشم عاشق بمیرم بی تو هرگز غروب بی کسی ها مونسم شد ببین بی تو چه پیرم بی تو هرگز
زمزمه كن: تو بگو خودت بگو...با تو بمونم یا برم...آخه من نمیخوام که غصه دارت بکنم... زمونه خواست که من از تو جدا شم ...اینه دنیا،اینه دنیا راست می گفتی تو ...دیگر اکنون دیر است،دوستی و دوری بهترین تدبیر است... مرا ببوس...مرا ببوس ...برای آخرین بار ....... با تاکید بر دو کلمه آخر: ماییم و موج سودا،شب تا به روز تنها... با تاکید بر کلمه آخر: تو رها از من باش...ای برایم همه کس...مانده ام من ز نفس.... میشه از تو پر گرفت تا اوج ابرها... ♕ لیلی گفت: موهایم مشكی است، مثل شب، حلقه حلقه و مواج. دلت توی حلقه های موی من است. نمی خواهی دلت را آزاد كنی؟ نمی خواهی موج گیسوی لیلی را ببینی؟ مجنون دست كشید به شاخه های آشفته بید و گفت: نه نمی خواهم، گیسوی مواج لیلی را نمی خواهم، دلم را هم. لیلی گفت چشم هایم جام شیشه ای عسل است، شیرین. نمی خواهی عكس ات را توی جام عسل ببینی؟ شیرینی لیلی را ؟ مجنون چشم هایش را بست و گفت: هزار سال است عكسم ته جام شوكران است، تلخ. تلخی مجنون را تاب می آوری؟ لیلی گفت: لبخندم خرمای شیرین نخلستان است. خرما طعم تنهاییت را عوض می كند، نمی خواهی خرما بچینی؟ مجنون خاری در دهانش گذاشت و گفت: من خار را دوست تر دارم . لیلی گفت: دستهایم پل است، پلی كه مرا به تو می رساند. بیا و از این پل بگذر. مجنون گفت: اما من از این پل گذشته ام.آنكه می پرد دیگر نیازی به پل ندارد. لیلی گفت: قلبم اسب سركش عربی است، بی سوار و بی افسار. عنانش را خدا بریده، این اسب را با خودت می بری؟ مجنون هیچ نگفت. لیلی كه نگاه كرد، مجنون دیگر نبود. تنها شیهه اسبی بود و ردپایی بر شن. لیلی دست بر سینه اش گذاشت صدای تاختن می آمد. اسب سركش اما در سینه لیلی نبود...
یکی باش برای یک نفر ...نه تصویری مبهم در خاطره ها *.*.*.*.*.* فکر میکنی دردِ من بخاطر خورشید است؟ چه فایده بهار بیاید؟ بادامها شکوفه کنند؟ آخرش مگر مرگ نیست؟ هست، اما مگر من میترسم از مرگی که خورشید میآورد؟ من که هر فروردین یک سال جوانتر میشوم، هر بهار عاشقتر میشوم، میترسم؟ آه دوستِ من، دردِ من چیز دیگری است.... " اورهان ولی " ♕ عشق گلی است كه اگر آن را به قصد تجزیه و تحلیل پرپر كنید، هرگز قادر نخواهید بود كه آن را دوباره جمع كنید *.*.*.*.*.* مهم این نیست که تو اَد لیست مسنجرمون چند نفر اَدد شدن. مهم اینه که تو قلبمون فقط 1 نفر ادد شده باشه که با هم آن بشیم، باهم آرشیو زندگی رو دوره کنیم و با هم آف بشیم. امّا باید یادمون باشه پسورد دوستیمون رو جوری بسازیم که کسی نتونه هکمون کنه ♕ عشق گلی است كه اگر آن را به قصد تجزیه و تحلیل پرپر كنید، هرگز قادر نخواهید بود كه آن را دوباره جمع كنید *.*.*.*.*.* مهم این نیست که تو اَد لیست مسنجرمون چند نفر اَدد شدن. مهم اینه که تو قلبمون فقط 1 نفر ادد شده باشه که با هم آن بشیم، باهم آرشیو زندگی رو دوره کنیم و با هم آف بشیم. امّا باید یادمون باشه پسورد دوستیمون رو جوری بسازیم که کسی نتونه هکمون کنه ♕ نمی دانم چرا این گونه هست؟ وقتی نگاه عاشق کسی به توست می بینی اما،دلت بسته به مهر دیگری است. بی اعتنا می گذری وعاشقانه به کسی می نگری... که دلش پیش تو نیست *.*.*.*.*.*. * ای کسانی که مامور دفن من هستید مرا درتابوتی سیاه بگذارید تا همه بدانند هرچه سیه روزی بود من کشیدم چشمانم را باز بگذارید تا همه بدانند که چشم براهش بودم و دستم را از تابوت بیرون بگذارید تا همه بدانند چیزی با خود نمی برم یک دسته گل پژمرده روی مزارم بگذارید تا همه بدانند جوانی بودم ولی زود پژمردم
نام:اواره-.-شهرت:سرگردان-.- شغل:گدای محبت -.- نام مادر:چشم انتظار-.- نام پدر:سلطان غم-.-جرم:به دنیا امدن-.-محکومیت:زندگی کردن-.-مدت گذشته:22سال-.- تاریخ ازادی:مرگ-.- تلفن:اه وناله-.-ادرس:شهر بی مهری -چهارراه انتظار-خیابان سوزوگداز-کوچهء نامردی-پلاک تنهایی *.*.*.*.*.*. * تنهایی را دوست دارم، زیرا بیوفا نیست، تنهایی را دوست دارم، زیرا عشق دروغین در آن نیست، تنهایی را دوست دارم، چون بارها تجربه كردم، تنهایی را دوست دارم، چون خدا هم تنهاست، تنهایی را دوست دارم... در كلبهی تنهاییهایم در انتظار خواهم گریست و انتظار كشیدنم را پنهان خواهم كرد، شاید در سكوتی یا شاید در شبی سرد و بارانی... بگذار كسی نداند كه هنوز دوستش دارم... ♕ تو نباشی نمی خوام لحظه ای رو سر بکنم نمی دونم بعد تو من چی رو باور بکنم نمیتونم نمیتونم نمیتونم من تو رو رها کنم بعد تو من چه کسی رو عشق من صدا کنم *.*.*.*.*.*. * با ما بگو رضای تو گر در شکست ماست... پروانه ایم و سوختن ما به دست ماست ♕ عشق مانند یك ساعت شنی است كه هرچه در مغز است به درون قلب می ریزد *.*.*.*.*.* چشمانت را برای زندگی می خواهم اسمت را برای دلخوشی می خوانم دلت را برای عاشقی می خواهم صدایت را برای شادابی می شنوم دستت را برای نوازش و پایت را برای همراهی می خواهم عطرت را برای مستی می بویم خیالت را برای پرواز می خواهم ♕ كلبه ام پنجره ای رو به دریا دارد خوب من منظرو خوب تماشا دارد ساختم آئینه ای به بلندای خیال تا خودت را به تماشای خودت وا دارم *.*.*.*.*.* به همه لبخند بزن اما با1 نفر بخند همه را دوست داشته باش اما به 1 نفر عشق بورز تو قلب همه باش اما قلبت مال 1 نفر باشه
آدما مثل كتابن از روی بعضی ها باید مشق نوشت ... از روی بعضی ها باید جریمه نوشت ... بعضی ها رو باید چندبار خوند تا معنیشونو بفهمیم ... و بعضی ها رو باید نخونده دور انداخت پس از رو من مشق بنویس *.*.*.*.*.* چترها را باید بست زیر باران بیاد رفت فکر را خاطره را زیر باران باید برد با همه ی مردم شهر زیر باران باید رفت دوست را زیر باران باید دید عشق را زیر باران باید جست زیر باران باید با زن خوابید زیر باران باید بازی کرد زیر باران باید چیز نوشت حرف زد نیلوفر کاشت زندگی تر شدن پی در پی زندگی آب تنی کردن در حوضچه ی ((اکنون)) است رخت ها را بکنیم آب در یک قدمی است روشنی را بچشیم *.*.*.*.*.* ♕ اگر از پایان گرفتن غم هایت ناامید شده ای به خاطر بیاور که زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی که هیچ دلیلی برای تمام شدن نمی دید *.*.*.*.*.* نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ، ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است ♕ اگر از پایان گرفتن غم هایت ناامید شده ای به خاطر بیاور که زیباترین صبحی که تا به حال تجربه کرده ای مدیون صبرت در برابر سیاهترین شبی هستی که هیچ دلیلی برای تمام شدن نمی دید *.*.*.*.*.* نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش ، ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است ♕ اگر خواستی یه کسی ، عاشق هم نفسی ، عمرشو حیرونت کنه ، جونشو قربونت کنه ، جون ***** ما یکی حساب نکن *.*.*.*.*.*. * بعد از مرگم تکه یخی به شکل صلیب بر روی سنگ قبرم بگذارید تا با اولین طلوع خورشید اب شودوبه جای یار برایم گریه کند ♕ كسی با سكوتش مرا تا بیابان بی انتهای جنون برد كسی با نگاهش مرا تا درندشت دریای خون برد مرا بازگردان! مرا ای به پایان رسانیده آغاز گردان *.*.*.*.*.*. * باد که میاد آروم آروم قاصدک هارو میاره دلم میگه خدا کنه باز خبر از تو بیاره چشام همش تا به سحر به یاد تو خواب نداره خاطره ها جون می گیره باز تو رو یادم میاره