پاسخ : امید جان پیشاپیش14 ابان تولدت مبارک داداش عزیزم داش امید تولدتو از صمیم نه از ته قلبم بت تبریک میگم ایشالله هرکجا که هستی موفق باشیو پیروز Buz هههه
پاسخ : امید جان پیشاپیش14 ابان تولدت مبارک داداش عزیزم ممنون افشین جان داداشی :love0038: همین طور تو عزیزمممممممممممم
پاسخ : امید جان پیشاپیش14 ابان تولدت مبارک داداش عزیزم منم ب نوبه ی خودم تبریک میگم بهتون موفق و پیروز باشید
پاسخ : امید جان پیشاپیش14 ابان تولدت مبارک داداش عزیزم ATENA ممنون انتا قدم رنجه کردین باشه جبران کنم .Mohammad. ممنون داداش لطف کردی:love0038: خدا وندا من در کلبه حقیرم چیزی دارم که تو در عرش کبیریایی خود نداری من هم چون تو و دوستانی دارم که حتما تو همچون دوستان من داری اما همچون خودی ندارنی
پاسخ : امید جان پیشاپیش14 ابان تولدت مبارک داداش عزیزم ImanBenoit***** اوه اوه بزار فردا بیاد ببینم چی برام گرفتی (خدا بهت رحم کنه ) این اقا ایمان راستش داداش خونی من هست منباب اطلاع**** بببخشید دیر جواب دادم داداش امید خودت بهتر میدونی که تو بیشتر از اینا ارزش داری ناقابله... میدونستم الان خیلی بهش نیاز داری.. اگه خدا بهم عمری بده .سال بعد بیشتر از اینا از خجالتتون درمیام:ashamed0001::ashamed0001::ashamed0001::ashamed0001::ashamed0001:
پاسخ : امید جان پیشاپیش14 ابان تولدت مبارک داداش عزیزم خب دوباره شد شب 14 ابان و یه سال دیگه هم گذشت ولی امید دقیقا پارسالم همین بود حالش :tongue0013:مگه نه ؟؟که ترکوندمش هههههه:laughingsmiley: امسال خودش میفهمه من اخر خلاقیتم :laughingsmiley:حالا به وقتش هرچند توضیحاتم داره که ههههههه به وقتش بازم ولی خب خواستم اولین نفری باشم که بهت تبریک میگم همین الان ارزوتو ارزو می کنم همراه سلامتی و ....... و تولدتو بهت تبریک میگم عزیزم:love0038::ghalb:
پاسخ : امید جان پیشاپیش14 ابان تولدت مبارک داداش عزیزم :ghalb:وایی ممنون عزیزم دور از انتظارم بود واقعا،،، فدات شم :ghalb: :ghalb:یه سال گذشت و بهترین اتفاق این یه سال پیدا کردن گلی مثه تو بود :ghalb: