ღღ_______ yakamoz _______ღღ زندگي مثل ديکته است ، هي غلط مي نويسيم و هي پاک مي کنيم ، دوباره مي نويسيم و باز پاک مي کنيم ، غافل از اينکه يه روز داد مي زندد ورقه ها بالا ! ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- اگه بي هوا کسي وارد زندگيت شد بدون کار خدا بوده ! اگه بي محابا دلها از دستها بهم گره خورد بدون کار خدا بوده ! اگه گريه هات تو خنده غفلت ديگران شنيده نشد تا خرد نشي بدون تنها محرمت خدا بوده ! حالا هم اگه دلت شکسته و بغض تنهايي خفه ات کرده شک نکن تنها مرحمت خداست که از سر تواضع يه بهونه واسه نوازشت گير آورده . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- اتل متل لالايي ، گلم چه بي وفايي ، عزيز دل من کجايي ، دوست دارم خدايي . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- بودنم را هيچ کس باور نداشت ، هيچ کس کاري به کار من نداشت ، بنويسيد بعد مرگم روي سنگ با خطوطي نرم و زيبا و قشنگ ، آنکه خوابيده در اين گور سرد بودنش را هيچ کس باور نکرد . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- دلم براي کسي تنگ است که طلوع عشق را به قلب من هديه مي دهد ، دلم براي کسي تنگ است که با زيبايي کلامش مرا در عشقش غرق مي کند ، دلم براي کسي تنگ است که تنم آغوشش را مي طلبد ، دلم براي کسي تنگ است که قلب من براي داشتنش عمرها صبر مي کند ، دلم براي کسي تنگ است ، دلم براي تو تنگ است . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- چراغ دل تاريکم از اين خانه مرو ، آشناي تو منم بر در بيگانه مرو ، شمع من باش و بمان نور ز تو اشک ز من ، جانفشان تو منم در بر پروانه مرو ، سوختي جان مرا آه مکن ، اشک مريز ، از بر عاشق دلداده غريبانه مرو . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- از جرم عشق گر پيش کسم راه نيست ، يا رب تو آگهي که محبت گناه نيست . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- زندگي تلخ ترين خواب منست ، خسته ام ، خسته از اين خواب بلند . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———-
———- | اس ام اس عاشقانه | ———- هر وقت نتوانستي کسي را فراموش کني بدان هنوز تو در خاطرش هستي . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- شبي غمگين ، شبي باراني و سرد مرا در غربت فردا رها کرد ، دلم در حسرت ديدار او ماند مرا چشم انتظار کوچه ها کرد ، به من مي گفت تنهايي غريب است ببين با غربتش با من چه ها کرد ، تمام هستي ام بود و ندانست که در قلبم چه آشوبي به پا کرد ، او هرگز شکستم را نفهميد اگرچه تا ته دنيا صدا کرد . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- انجماد قلب ها را از خشک سالي چشم ها مي توان فهميد ، چشمي که گريستن نمي داند ، زيستن نمي تواند . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- زندگي مثل ديکته است ، هي غلط مي نويسيم و هي پاک مي کنيم ، دوباره مي نويسيم و باز پاک مي کنيم ، غافل از اينکه يه روز داد مي زندد ورقه ها بالا ! ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- اگه بي هوا کسي وارد زندگيت شد بدون کار خدا بوده ! اگه بي محابا دلها از دستها بهم گره خورد بدون کار خدا بوده ! اگه گريه هات تو خنده غفلت ديگران شنيده نشد تا خرد نشي بدون تنها محرمت خدا بوده ! حالا هم اگه دلت شکسته و بغض تنهايي خفه ات کرده شک نکن تنها مرحمت خداست که از سر تواضع يه بهونه واسه نوازشت گير آورده . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- بودنم را هيچ کس باور نداشت ، هيچ کس کاري به کار من نداشت ، بنويسيد بعد مرگم روي سنگ با خطوطي نرم و زيبا و قشنگ ، آنکه خوابيده در اين گور سرد بودنش را هيچ کس باور نکرد . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- آن سوي دلتنگي ها هميشه خدايي هست که داشتنش جبران همه نداشتن هاست . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- دلم براي کسي تنگ است که طلوع عشق را به قلب من هديه مي دهد ، دلم براي کسي تنگ است که با زيبايي کلامش مرا در عشقش غرق مي کند ، دلم براي کسي تنگ است که تنم آغوشش را مي طلبد ، دلم براي کسي تنگ است که قلب من براي داشتنش عمرها صبر مي کند ، دلم براي کسي تنگ است ، دلم براي تو تنگ است . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———-
———- | اس ام اس عاشقانه | ———- به روي گونه تابيدي و رفتي ، مرا با عشق سنجيدي و رفتي ، تمام هستي ام نيلوفري بود ، تو هستي مرا چيدي و رفتي . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- بي تو آغاز مي کنم من روزهاي زرد را ، اشک و آه و ناله ها و درد را ، مي نويسم بي تو بودن هاي من پايانم است ، بي تو حامل مي شوم اندوه و اشک سرد را . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- در من ترانه هاي قشنگي نشسته اند ، انگار که از نشستن بيهوده خسته اند ، انگار سالهاي زياديست … ، اميد خود را به اين ترانه بسته اند . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- تو با آواز خود شب را شکستي ، ولي من بي دريچه مانده ام باز ، هواي پر زدن هايم کجا رفت ؟ ز ياران باز هم جا مانده ام باز . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- اگه ? کتيبه با ???? تا خورشيد داشته باشم ، همه ي خورشيدها رو ميگردم تا يه جايي به تو برسم ! ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- نه از قايق مي نويسم ، نه از زخم شقايق مي نويسم ، به ياد لحظه هاي با تو بودن ، به ياد آن دقايق مي نويسم . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- گر ز جهان بگذرم از تو نخواهم گذشت ، سر رود از پيکرم از تو نخواهم گذشت ، مردمک چشم من نقش تو بر خود گرفت ، ور همه جا بنگرم از تو نخواهم گذشت . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- مهرباني نقش هر نقاش نيست ، هر که نقشي را کشيد نقاش نيست ، نقش را نقاش معنا مي دهد ، مهرباني نقش يار است ، حيف که يار نقاش نيست . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- پاي من خسته از اين رفتن بود ، قصه ام قصه ي دل کندن بود ، دل که دادم به يارم ديدم ، راهش افسوس جدا از من بود . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———-
———- | اس ام اس عاشقانه | ———- پيش بي درد دمي صحبت از درد مکن ، شاخ سبز دلت را به خطا زرد مکن ، مرد اگر نيست در آن شهر ولي کوه که هست ، تکيه بر کوه کن و تکيه به نامرد مکن . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- اگر شيري درنده در برابرت باشد بهتر از آن است که سگي خائن پشت سرت باشد . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- اين چرخ فلک عمر مرا داد به باد ، ممنون توام که کرده اي از من ياد . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- من آن ابرم که مي خواهد ببارد ، دل تنگم هواي گريه دارد ، دل تنگم غريب اين در و دشت ، نمي داند کجا سر مي گذارد . ———- | اس ام اس عاشقانه | ———- قلمي خواهم ساخت از ني باغ بهشت ، جوهر از شيشه ذات ، کاغذ از صفحه دل ، نور از شمع حيات ، تا بنويسم همه جا نام زيباي تو را .
در انتهای نگاهت کلبه ای میسازم تا مبادا بگویی,از دل برود هر آنکه از دیده برفت. دلم براي کسي تنگ است که طلوع عشق را به قلب من هديه مي دهد ، دلم براي کسي تنگ است که با زيبايي کلامش مرا در عشقش غرق مي کند ، دلم براي کسي تنگ است که تنم آغوشش را مي طلبد ، دلم براي کسي تنگ است که قلب من براي داشتنش عمرها صبر مي کند ، دلم براي کسي تنگ است ، دلم براي تو تنگ است . شبي غمگين ، شبي باراني و سرد مرا در غربت فردا رها کرد ، دلم در حسرت ديدار او ماند مرا چشم انتظار کوچه ها کرد ، به من مي گفت تنهايي غريب است ببين با غربتش با من چه ها کرد ، تمام هستي ام بود و ندانست که در قلبم چه آشوبي به پا کرد ، او هرگز شکستم را نفهميد اگرچه تا ته دنيا صدا کرد .
دوباره فـــال حــــافـــظ و دوباره توي فــالــمي هـــمـــيـــشـــه در خيالتم اگر چه بي خيالمي * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * در دایره عشق اگر باران بلا بارید ٬ عاشق آن است که از دایره بیرون نرود * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دركنج دلم عشق كسی خانه ندارد كسی جای دراین كلبه ویرانه ندارد دل را به كف هر كه نهم باز پس آرد كسی تاب نگهداری دیوانه ندارد * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بر سر در قلبم نوشتم ورود عشق ممنوع.عشق وارد شدو گفت من بی سوادم!!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دو شاخه گل ، دو جام مستي به قربانم بري هرجا که هستي !!! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * در وفاي تو چنانم که اگر خاک شوم / آيد از تربت من بوي وفاداري تو . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * سلام به کسي که به رسم جاده ها دوراست و به رسم دل چه نزديک . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * منو ببخش که بي خبر تو خلوتت پا ميذارم / مقصرش تنهاييه من که گناهي ندارم . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * تقديم به چشم هايي که در راه ماندند و دل هايي که آنها را نديدند تقديم به اشک هايي که غرورشان شکست و عهدي که هيچکس با آنها نبست . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * در خلوت من نگاه سبزت جاريست! اين قست بي تو بودنم اجباريست * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * عاشقي مقدور هر عاشق نيست / غم کشيدن کار هر نقاش نيست . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * نتوان ترک تو اي قبله دلها کردن / که محال است دگر مثل تو پيدا کردن . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بي وفايي کن وفايت ميکنند با وفا باشي خيانت ميکنند مهرباني گر چه آيينه ي خوشيست مهربان باشي رهايت ميکنند . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * بازي روزگار را نمي فهمم ! من تو را دوست دارم تو ديگري را ديگري مرا و همه ي ما تنهاييم . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * هرچه که زيباست و لايق تقديم شما باد / غروب غم ها و طلوع شاديهايتان آرزوي من است . . . * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * دلم براي ديدنت چه شاعرانه لک زده / بلور قلب کوچکم ز دوزيت ترک زده ! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * زندگي را تو بساز ، نه بدان ساز که سازند و پذيري بي حرف زندگي يعني جنگ ، تو بجنگ ، زندگي يعني عشق ، تو بدان عشق بورز . . . زندگي مثل ديکته است ، هي غلط مي نويسيم و هي پاک مي کنيم ، دوباره مي نويسيم و باز پاک مي کنيم ، غافل از اينکه يه روز داد مي زندد ورقه ها بالا ! ღღ_______ yakamoz _______ღღ