پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ میوشتم خدایا شکرت بهتر از این نمیشه:smoke:
پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ مادر و پدرم دوستتان دارم
پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ ای بدبختی سرم رو کلاه گذاشتن اینم جوهر نمی ده
پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ من كلا بدشانسم. اون يه ذره جوهرشم انقد فكر كردم سر نوشتن خشك شد..
پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ یا رب ان دلبر شیرین که سپردی به منش !!!..... جوهر تموم شد........
پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ موفقیت، توانایی رفتن از شكستی به شكست دیگر بدون از دست دادن شور و حرارت است. پس خودکار بعدی رو بیار
پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ مینوشتم : به یک خودکار نیازمندیم !!!
پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ به جای خودکار برای نوشتن متن به من وقت اضافه برای استراحت بدید (لطفا):cool0027: