پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ می نویسم که دوسش دارم
پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ مینویسم چه خودکار مزخرفی میرم یکی دیگه میخرم ها:tongue0013:
پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ اگه تموم نمیشدی بهت ی چیزی میگفتم هههههه
پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ مینویسم : من بـــرم خودکار بخــــرم :smilingsmiley:
پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ مینوشتم همیشه دوست دارم:sadsmiley:
پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ آنکه ناامید است زندگی را برای خود جهنمی میسازد که دیگران نیز از گرمای آن در عذابند
پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ مینوشتم (((( تا میامدم بنویسم که مینوشتم یه کلمه رو نوشتم خودکار تموم شد :happy0199))
پاسخ : اگه خودکارت فقط اندازه یه جمله جوهر داشته باشه ، چه جمله ای می نویسی ؟؟؟ هی روزگار خودکارامونم قلابی شدن :rolleyessmileyanim::sadsmiley: